Jump to content

david

Kasutajad
  • Sisu loend

    169
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

david

  • Tase
    Kasutaja
  1. minu arust ei ole Karksi-Nuias j6usaalist haisugi .. Viljandi?
  2. Raskuse m6ju silmadele.

    Mul l2hevad silmad siniseks. st. silmaymbrused. Tundub, et on h2iritud silmaverevarustus selliste raskete raskuste ajal ja max pingutuste ajal :S
  3. Raskuse m6ju silmadele.

    aga seda kah, et osadel on see m6ju nagu neutraliseerunud ja silmad j2lle korda l2inud. Kas siin on veel sellise kogemusega inimesi?
  4. Raskuse m6ju silmadele.

    hmm. ntx Jyri Vlassovil oli minu teada sama probleem.. Ja raua puudus ei p6hjusta ju seda, et harjutuse l6pus silma ymbrus siniseks t6mbub, ehk siis katkeb aktiitve arterivere pealevool sinnakanti..
  5. Raskuse m6ju silmadele.

    Nimelt, kuidas kommenteerite v6i olete te midagi kuulnud sellest, et osadel inimestel v6ib max pingutus m6juda silmadele... St. silma ymbrused v6ivad siniseks t6mmata jne. Yhes6naga, n2gemine v6ib halveneda. Mul paistab sama jama olevat.. ja see ei ole eriti meeldiv.
  6. Parimad harj. triitsepsile

    v2ga hea on ka plokil alla t6mbamine althaardes hoides. Esialgu v6ib randmeid kuidagi koormata, aga yldiselt v6tab v2ga h2sti triitsepsit!
  7. mis aegadel proteiini võtta

    on kyll kasu.. 2ra seda proteiiniv2rki nii t6siselt ka v6ta. lihtsalt s88 nati rohkem valgurikkamaid asju (ntx kui valida morsi ja piima vahel, siis vali viimane..)
  8. mis aegadel proteiini võtta

    see Mr Muscle jutt on huvitav... kui see t6si oleks, saaks suht odavalt l2bi
  9. kyssa

    Mitte et valkude ja sysivesikute energia ei ole ainult v6rrdeldav, vaid organism peab tegema fuckin kirvet88d, et valkudest energiat k2tte saada (nagu sitast saia tegemine v6i miskit sellist ) Seega 2rge v2ga yle pingutage...
  10. õlu

    ytleme nii, et kui mul p6lved valutasid nati, siis yhe targa inimese soovitusel j6in iga p2ev 0.3l 6llet ja kummeliteed 2x - l2ks kohe paremaks
  11. LUULENURK

    kui ise ei oska miskit v2lja m6elda, ei pea ju ometi vinguma! Pealegi, kas sind puudutas miski neist luuletustest?
  12. mix on tihti probleeme sisselogimisega??

    enteriga ei saa sisse.. st, kui olen pannud parooli ja vajutanud enterit, siis läheb sinna samma parooli panemise kohta tagasi ja sisse logimata olekus.. Aga clickkida tuleb sellel nupul, siis läheb sisse.. .. D.
  13. lihas? rasv?

    Kuidas sul üldiselt kehakaaluga lood on? Ja milliseid harjutusi sa jalgadele teed?
  14. Kreatiin???

    ma olen aasta aega trenni teinud - tulemused on olnud väga head - olen toitumist hoidnud korras. Valgupulbrit proovisin esimest korda nädal tagasi.. kreatiini pole siiani tarbinud.. Miks peaks? Mul elu ees ja aega küll - enne imen organismist välja selle, mida võimalik saada ilma lisaaineteta nagu kreatiin.
  15. Kalorikulu arvutamine aeroobtreeningul..

    unusta ära, selle järgi sa ei arvuta mingit reaalset energiakulu. Esiteks, joostes teed sa tööd mitte pikisuunalisel liikumisel, vaid just jalgade ja kere ülestõstmisel - st. sa teed tööd gravitatsiooni jõu vastu - tõstad oma masskeksme potentsiaalset energiat... Eks see arvutamine paras tüütus ole, sest siin on väga palju tegureid. Teiseks -põletatakse energiat ka soojuseks - see on ka üsna kõva kogus - ja seda sa otseselt arvutada ei saa.. Kolmandaks, palju intensiivsemalt töötavad ka muud lihased - käed, südamelihased.. jne.. Seega, ma arvan, et on olemas mingi tabel, kus on ntx keskmised energiakulud välja arvutatud... ise ei ole otsinud.. aga äkki oskab keegi siit öelda
×