Jump to content

silguniisk

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

silguniisk

  • Tase
    Vaatleja

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Külmetus ja trenn

    Ma samas seisus nagu sina, nohu + kurk haige ja väike palavik. Kolmas päev läheb ilma trennita, veidi igav ja nukker on nii, aga hoian end soojas ja tarbin ohtralt vett ja söön apelsine Veidi parem on küll juba, järgmine nädal lähen kindlasti trenni isegi kui väike nohu peaks olema. Ei oska enam ilma olla.
  2. Kõik algab toitumisest Mingit imetoodet ei ole olemas.
  3. Dünaamilised venitused, harjutused enne trenni.

    Olen ka algaga ja treenerilt saadud kava järgi teen 6 minutit kardioseadmetel (crosstrainer ja ergomeeter) ning seejärel ~15 minutit erinevaid võimlemisharjutusi. Peale jõutrenni pikemalt kardiot peale - enne ei ole mõtet sellele nii palju ajaliselt panustada. Ma arvan, et sa võiks seda jooksulindi aega tunduvalt vähendada ning kindlasti sõudmise juurde lisada - saad õlavöötme ka korralikult soojaks ikka.
  4. Kõht

    Lokaalselt ei pidavat rasva põletada saama - pead ikka tervet keha treenima. Kodustes tingimustes aitab ehk graatsiaketas?
  5. Naised jõusaalis...

    Ma olen vist veidike imelik, aga mulle küll meeldib jõusaalis käia Annab palju parema enesetunde, kui rühmatreeningutes rahmeldamine. Muidugi ma võtsin endale personaaltreeneri ka, kes mulle sobivad harjutused soovitas ning õiget tehnikat näitas. Ja oh imet, enamus harjutusi ongi pigem ülakehale nagu siin eelnevalt viidatud on - jalgadele ainult pressil kükid, kõhuli kõverdused ja pingil sirutused. Ma olen ka seda meelt, et enne kui jõusaalis iseseisvalt treenima hakata, tuleks mõnelt treenerilt paar eratundi võtta ja õige tehnika selgeks saada või vähemalt jõusaali ABC tunnis ära käia. Minu treener näitas lisaks õigele sooritustehnikale ka seda, kuidas harjutusi valesti tehakse ja nüüd olengi saalis veidi teise pilguga ringi vaatama hakanud ja näinud päris mitut isendit, kellel kehahoid harjutuste sooritamisel päris õige ei ole - seda ka meesterahvaste puhul, nii et olenemata soost ei tohiks treenerilt abi küsimine häbiasi olla.
  6. Kehaanalüüs

    Hei! Alustan algajale kohaselt "rumala küsimusega" - kas on mõtet teha kehaanalüüsi testi? Leidsin selle ühe spordiklubi teenuste hulgast, kirjelduse järgi peaks andma järgmised tulemused/teadmised: Soovin alustada regulaarsete treeningutega, et keha toonusesse viia - sellest ka küsimus, et kas selle testi tegemine on enne treeningute alustamist vajalik või tasuks kohe mõne personaaltreeneri poole pöörduda ja lasta endale treeningkava koostada? Viimane on niikuinii plaanis, aga kas on mõtet ka kehaanalüüsile kulutada või pole see nii vajalik ja enda arengut saab ka teisiti (ümbermõõdud vms) jälgida? Oma keha rasvaprotsenti tean, mõõdeti töötervishoiuarsti juures - pole ainult kindel, kui täpne tulemus oli.
×