Jump to content

harjutaja

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

harjutaja

  • Tase
    Vaatleja
  1. Alkohol

    Olukord on täpselt sama. Enne ülikooli minekut tegin kõvasti sporti ja ei joonud üldse. Ülikooli astudes jäi sport pooleli ja sai joodud meeletutes kogustes. Peale lõpetamist hakkasin uuesti sporti tegema ja mingist hetkest hakkas purjus olek täielikult vastu. Nüüd peale ülikoli lõppu olen trenni teinud jälle umbes 3 aastat, sellest viimased 2 pole üldse alkoholi tarbinud. Isegi väikestes kogustes ei meeldi.
  2. Lemmik lood!!!!

    eelmine pealkiri pidi olema: muusika saalides
  3. Lemmik lood!!!!

    Küsiks nii: mis muusika mängib teie saalis ja mis teile meeldiks, et mängiks? Endal nii, et eelmises saalis mängis peamiselt raadio Sky+ ja Uuno. See oli väga hea Mängis vaikselt ja oli huvitav kuulata. Nüüd uues saalis, mängib pidevalt mingi tablett (trance jms.) see aga ei meeldi mulle üldse. Rääkisin seal administraatoriga, see arvas et enamikele see meeldib ... Ise kaalun saali vahetust, kahju ainult sest saal on tehnika poolest väga hea. kas on mingit standardit, mis muusika spordiklubides peaks olema? tean et kõva muusikat loetakse sama kahjulikuks tervisele kui tööstusmüra (mõõdetakse ühtemoodi). Ise eelistaks kui poleks üldse muusikat või vaikselt mängiks mõni raadio.
  4. artic club

    Kus see koht on kus saab 60 eest kuus?
  5. jõusaalid

    Elan Mustamäel ja töökoht on ka Mustamäel. Kuidas seal Revalis parkimine on lahendatud? kodukal on kirjas tasuta parkimine, aga kus seal see tasuta parkla on? Mida arvate Flexerist (hind hea) või Zelluloosist (uus koht, järeldan et seadmed kaasaegsed/ korralikud). Kuidas seal Planetis tippajal st. peale tööpäeva tavaliselt täituvus on?
  6. artic club

    Sama küsimus. Palju maksab? Helistasin sinna. ütles, et telefonis hinda ei ütle. Võttis mu numbri, et kliendihaldur helistab mulle teeb presentatsiooni ja räägib hindadest. Keegi pole helistanud. Palju siis seal jõusaal maksab?
  7. jõusaalid

    Kommenteerige Tallinna jõusaale. Klubid->Tallinn alt loen iga klubi kohta "parim saal" ja osadel pole üldse kommentaare (igale poole ise ka vaatama minna ei jõua). Huvitab 1)seadmete-trenazööride võimalused 2)täituvus peale tööaega st. kas jätkub masinaid vahemikus kell 18-22. 3)hind 4)seltskond (et poleks kantpäid, venelasi vms.).
×