Titaan
Kasutajad-
Content count
187 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by Titaan
-
http://www.wimp.com/arnoldconan/ Hea mõnitamine
-
Ma ei tea.Aga vist väiksed Colemanid ei teeks paha siia ilma ju!!!
-
Seal Staadioni 21 on hea jõusaal.Ise käin ka seal!!! Seal treener ka olemas. mingi hommmikul 10-16.00 ja 19.00-21.00 peaks seal treener olema.
-
Hoian kõike oma 10 sõrme pihus ja loodan kõige paremat!!! PALJU ÕNNE!!!
-
Avancias on ka. Nati kallim aga nuh aga ikka odavam kui apteegist.
-
Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu
Titaan replied to nomam's topic in Vigastused ja haigused
Kui väljas käid pane sall kaela siis hoiab kaela soojas. -
Kreatiin on hea asi.Dieedi aeg on aineid ikka kuskilt saada. Ise jätsin nädal enne võistlusi välja.Ega ta midagi suurt hoidnud vett midagi kinni.
-
Kadedusega peab päris palju seal jamama Aga pead üle olema neist.
-
kas need mitte need läätsed pole? Minu arust neis oli päris vähe süsivesikuid.
-
Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu
Titaan replied to nomam's topic in Vigastused ja haigused
ega jah ma unustasin ka üks päev vee potsiku kaasa võtta ikka ilus pea valu tekkis peale trenni.Seda võib põhjustada ka stress. Kunagi ammu lõin pea ka vastu kangi ära siis ka valutas.Neid põhjuseid võib päris palju olla.Aga stress ja pinge ees otsas kindlasti! -
Nagu Swarts ütles ,et saab rahulduse naisega voodis nii saab ka rahulduse jõusejõusaalis.
-
Mina ei ütle ühegi valgu kohta halvasti.No1 on minu arust hea kvaliteediga ja maitsega. Jätku proteinile siis
-
Kas kellegil nüüd on häid filme. Kui kellegil on siis kas keegi saaks laenata või kõrvetada?
-
Mul oli ka muutsin kava !!! lamades läksin kaldpingi peale siis hakkas asi mõne ajapärsat jälle liikuma:)
-
ja need magusad enerija joogid panevad veresuhkru liikuma paname mis ple ültse hea-
-
Kui ma treening laagris Otpääl käisin siis kui 2 korda päevas trenni tegin siin oli Isostaar kaasas see aitas hästi taasatada kui pikad trennid olid siis kui maratone jooksed siis võib ka ju soola nati lisada muidu võid kergesti sinna sääre ja tuhara krampidesse ära surra enda kogemuste põhjal need poole mitte ültse head asjad. Aga jõusaalis ika mineraal vesi ja paljas vesi muud ei midagi:)
-
See ju Miki Hiir täis peaga
-
Mu sõber sõi seda päris silm nähtavalt võttis alla aga ta rääkis ,et pärast kasutamist oli selline magusa isu ,et ... Hea maitsega ka pidi olema:p
-
Hmmm mis siis juhtub kui kasvus kinni jääd siis kasvad laiusesse Aga vaevalt ,et see sul kinni jääb pane aga enda muskel kasvama
-
Dieedi ajal suhkrvaba näts päris hea söögi tegemise ajal siis ei topi igasugused lollusi endale suhu
-
ma ise olen ka pikkapäeva suvel nüüd tööl.Ma teen kaasa endale tavaliselt riisi ja kana.Kui vahest ikka sisse magaud saab siis ikka kodujuustu ja teraleiba rebin kaasa. Võta endale kaerahelbe putrukaasa seal paned veega ja siis mikrouuni ja pärast segad kodujuustuga väga hea
-
Kõik võtavad väljas päikest ja teevad muud huvitavat ,kellel ikka siin arvuti taga aega olla on