Jump to content

tii

Kasutajad
  • Sisu loend

    18
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

tii

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 20.08.2012

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Omega 3 kapslite asemel

    Apotheka apteekides on soodukas praegu. Mina ostsin Möllleri sidrunimaitselise kalamaksaõli 6,90 € pudel (250 ml)
  2. Suurepärane seade, juba selle tutvustuse lugemine röövib söögiisu pikemaks ajaks.
  3. Jook mida jood trenni aeg?

    Maitse poolest on parimad variandid olnud roheline FatBurner veega pooleks ja vesi, millesse on lisatud lahustuv c-vitamiin (Additiva). Praegu tarvitan Olimpi BCAA Xplode, mis annab jõudu ja vähendab lihasvalu, aga natuke häirib, et ei lahustu väga hästi ja maitse minu jaoks veidi lääge, vb harjun. Kuidas see Workout Intra on võrreldes Olimpi BCAA-ga? Toimelt, maitselt lahustuvuselt?
  4. Tallinna naisterahvas, osale uuringus!

    No lootusetu, liiga palju juba trenni tehtud, joogat ka muuhulgas, pole siin enam midagi parandada..
  5. Kõhukinnisus vitamiinidest

    Ma soovitustest ei tea, aga olen täheldanud, et nii ta mõjub. Ja mis teemaalgatusse puutub, siis ta keskendub vitamiinile, aga kui enne oli korras ja ühel hetkel enam pole, siis tasuks läbi mõelda kõik muudatused.
  6. Vein sisaldab ka süsivesikuid, eks sa arvuta, nt poolmagus http://tka.nutridata.ee/showFood.action?food.id=952, Olenevalt magususest, kuiv ja magus on ka seal baasis.
  7. Kõhukinnisus vitamiinidest

    Enne võtsid magneesiumi, nüüd enam mitte? Äkki on asi mitte vitamiinis vaid magneesiumi ärajätmises?
  8. Immuunsüsteem ja kaos

    Minul hoopis selline kogemus, et pika nn külmetushaiguste jada, mille vastu miski ei aidanud, lõpetas antidepressandi kuur. Üksjagu aega võttis muidugi selleni jõudmine, et depressioon kõigi nende jamade taga. Aga tõesti selle ravi peale kõik nohud-angiinid kadusid, uskumatu tundus endale ka. Sellest nüüd aastaid möödas ja olen õppinud stressiga tegelema kui vaja, ja mitte laskma sel kasvada. Jutu mõte siis, et immuunsuse langusel ja pideval väsimusel võib olla põhjus, mille peale vb kohe ei tule.
  9. Immuunsüsteem ja kaos

    Ja kui palju neid inimesi on, ma mõtlen igapäevaseid kasutajaid kellega Sa suhtled? Ja ühinen matti küsimusega: kas Sa oled edasimüüja või mingil muul moel Vemma müügiedust huvitatud?
  10. Immuunsüsteem ja kaos

    Kes "meie"?
  11. Lapsed ei maga korralikult ja ei toitu tervislikult. Ja sellest tuleneva väsimusega ei oska nad ise muud peale hakata kui energiajookide tarbimine.
  12. Leiburi "Trimm"

    Minule lihtsalt maitseb röstsai, aga süsivesikuid tahaks jälle piirata kaalukontrolli eesmärgil, seetõttu olen innovatsioonist huvitatud. Seega mõte oleks pigem mitte valgus vaid just vähestes süsivesikutes.
  13. Leiburi "Trimm"

    Minu meelest on Sires midagi muudetud. Ma proovisin teda paar nädalat tagasi taas üle hulga aja ja esmamulje oli, et pakendisse on sattunud mingi teine terasai.Vähem niiskust, heledam, kohevam. Aga ei olnud mingi muu, nüüd ongi nii. Ja ma ka pole vahepeal ratta siselohve söönud.
  14. Tervis korda, alustaks toidust!

    Pilates on selline, suht madala intensiivsusega ja sobiv inimesele, kel puudub varasem trennikogemus. Enamus spordiklubide kavades olemas.
  15. Koormustest

    Koormusega annab keha tunda kõige nõrgemast kohast. Iivelduse põhjuse peaks selgitama arsti abiga. Võib vabalt olla ka mingi gastroenteroloogi teema
×