Jump to content

Karu87

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Karu87 viimane päevavõit oli October 8 2013

Karu87's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

14 Natuke juba nagu teab midagi

Karu87

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 08.10.1994

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. 3 kuuline rasvapõletus Blogi

    soodne söögikord
  2. Kaal muudkui tõuseb ja tõuseb, milles asi?

    Minu arust sööd ikka häbiväärselt vähe, kui arsvestada, et teed trenni ka 2-5 korda nädalas. Esmapilgul öeldes tundub, et kaloraaš ei küündi isegi 1000Kcal-ni. Plussiks on see, et toiduained on igati õigesti valitud, ilmselt on ainuke probleem liiga madalas kaloraašis. Keha on hakanud kaitserefleksina rasvu kinni hoidma, et ennast kaitsta nälja eest. Inimene, kes läheb järsult sellisele toitumisele ülekaloraašilt üle võib alguses kaalu metsikult kaotada, aga pikemas perspektiivis lülituvad sisse kaitsemehhanismid.
  3. Kaal ei lange kuidagi, pigem tõuseb.

    Soja on suht mõttetu, lisaks sellele on soja maitse kohutav, osta ikka vadakuvalku.
  4. 3 kuuline rasvapõletus Blogi

    Kui õhtuti üle käte läheb, siis söön ka vast 1 korraga 3000Kcal jagu magusat (komme, küpsiseid, kooke jne jne...) Arch, sinu blogi loen huviga ja olen märganud, et sinu vormile taoline süssaripauk erilist mõju ei avalda, oleks endalgi nii, siis võiks ise ka muretult õhtusöögiks kilose tordi peeneks lasta .
  5. 3 kuuline rasvapõletus Blogi

    Tavaliselt ma söön ennast korralikult punni just õhtuti, magama minnes kõht valutab ja on välja veninud:D.
  6. 3 kuuline rasvapõletus Blogi

    Tervist! Mis on siis 2 nädalaga juhtunud? Ülikoolis läheb mul hästi, 1. semester on lõpusirgele jõudnud. Trenni teen kõvasti, nagu alati(3-4 korda nädalas jõusaali+ 5x nädalas käsipalli). Aga 1 probleem on siiski- ma kipun cheatmealidega libastuma. Asi siis selles, et NV-l olen tavaliselt vanematekodus Põlvas. Seal kipuvad cheatmealid kestma 3-4 päeva, kaloraašil ca. 6000. Selle ajaga tõuseb kaal umbes 8kg, vorm läheb masendavalt vesiseks ja tekib stress. Ilmselt tuleb teha korrektuure, sest Tartus olles on kaloraaš häbiväärselt madal ja seetõttu on isusid väga raske pidurdada. Kuid annan endale lubaduse, et jõuludeni ma enam ei cheati.
  7. Kehakaal.

    Olenevalt inimeset võib kaal vee arvelt väga metsikult kõikuda, see oleneb eelkõige sooladest ja süsivesikutest. Ise ka hetkel dieedil, kaaluks ca 85kg, kaal kõigub 2 päeva lõikes isegi kuni 8kg. Kuna sinu kaal on palju suurem minu kaalust, siis loogika järgi on võimalik sinul kehasse veelgi rohkem vett siduda. Kaalu pärast ei tasu eriti põdeda, kõige õigem kaal on peegel.
  8. 3 kuuline rasvapõletus Blogi

    Õhtust! Nonii, laadimiseelne kaal hakkab vaikselt paistma. Hommikune kaal oli täna ca 86kg( 4 päeva tagasi, pühapäeval oli kaal 92kg kanti). Päris hämmastav ikka, kuidas mul annab kehakaaluga manipuleerida. Laadimisega kaasnes meeletu energia, mida on tunda tänaseni, pole ka ime, sest 3 nädalat oli eelmisest laadimisest möödas ja selle ajaga olid glükogeenivarud ilmselgelt otsakorral. Alakaloraašis olles on minu lemmikuks magustoiduks selline kombo: rasvatu kohupiim+ 99,9% kakaopulber+ suhkruasendaja+ granaatõun+ pähklid. Homme lähen jõusaali, teen õlga,triitsa,alaselga ja kõhtu, täna ei hakanud saali ronima, sest hommikul oli kurk kergelt valus, kuid tänu ohtrale C-vitamiinile on see probleem lahenenud. Ja minge Prismasse, seal on head soodukad, näiteks kanafilee kg maksab natuke alla 5 euri ,karp delikatesshakkliha(7%) on 1,59 eurtsi(240g karp), kanafileesink on 89 senti ja lisaks eelnimetatutele on Prismas kuni 8. jaanuarini palju teisi soodsaid pakkumisi.
  9. 3 kuuline rasvapõletus Blogi

    Õhtust! Nv sai tehtud jälle korralik laadimine, sest kaal kippus seisma ja 3 nädalat oli eelmisest laadimisest möödas. Keha on nagu svamm, nii kui kõvema süssarilaksu saab, siis imab korralikult vett täis, kohe peegelpildist ja keha katsudes saab aru, et korralik veekogus jääb peale laadimist kehasse. Sõin 2 päeva vältel pmst kõike head ja paremat, mis kodus oli ( mõlemal päeval võis kalorite ülehulk jäãda umbes 3000 kanti). Vahest peab lubama, et ei tekiks laastavat rutiini, eriti arvestades seda, et ma pole mingi tippkulturist. Enne laadimist oli kaal 84-85 kandis, lõppkaal oli 92 kg kanti. Tänane kaal oli 87, 1. Ootan, kuni liigne vesi kehast vabaneb, siis viskan ka uusi vormikaid. Positiivne on see, et olen ülikooli õpikoormusega kohanema hakanud, stressitase on langenud ja uneprobleemid on lahenduse saanud.
  10. 3 kuuline rasvapõletus Blogi

    Ega toiteväãrtusel vist suurt vahet pole, aga vedelal kujul imenduvad ained paremini ja maapähklivõil on minu arust palju parem maitse kui tavalistel maapähklitel. Paned lusikatäie maapähklivõid pudru sisse ja puder maitseb minu arvates palju paremini.
  11. Trennikaaslast Tartus

    Ise käin Turu saalis, vahest ka Tammes
  12. 3 kuuline rasvapõletus Blogi

    Teise poole panin täna pudru sisse, seisis õhukindlalt külmkapis ja kõlbas täitsa süüa veel:D
  13. 3 kuuline rasvapõletus Blogi

    Õhtust! Tulemas on tihe nädalalõpp. Homme 19.00 EMV mäng Hc Viimsiga, ilmselt käin hommikul peale kooli jõusaalis, sest võistlusmängude tõttu ei ole võimalik mitu päeva saali minna. Reede hommikul kell 9 sõidan Valgevenesse, kus toimub 2 Balti liiga mängu. Toit tuleb Valgevenesse igaks juhuks kaasa võtta, sest iial ei tea mis toitu hotellis pakutakse. Ilmselt annan homme ka ülevaate, mida ma toiduainetest kaasa pakin.
  14. Esmapilgul öeldes on toitumisega asi päris paigast ära. Juttu lugedes jätaksin kohe välja kinderi maiustuse, kui eelistad hommikuhelbeid, siis need peavad olema korraliku sisaldusega, mitte mingi rämps. Pelmeenid jätaks kohe välja, tavalised nisujahust makaronid jätaksin samuti välja(alternatiiv täisteramakaronid), hakklihal ja hakklihal on samuti vahe, on müügil 30% rasvasisaldusega hakkliha, samas on saadaval ka 7% rasvasisaldusega delikatesshakkliha, eelista täisterariisi, supp pole samuti suurem asi toit(kui ta just paksult tailiha täis ei ole), hesburgerisse hetkel sul asja pole. Samas pole kõik nii üheselt mõistetav, loeb ikka päevane üldkaloraaš. Kui ikka millegi järele väga hull isu tuleb, siis söö seda, aga ära hakka oma isusid rahuldama, sest sa oled kõigest harrastaja, mitte tippkulturist. Uuri foorumis ringi ja pane vastavalt enda kehalisele aktiivsusele ja parameetritele paika päevased valgu, süsivesikute ja rasvade kogused(lähtudes kaloraašist). Uuri välja, kust sa saad kasulikke rasvu, täisväärtuslike valke jms. Foorumis on kõik kirjas, lihtsalt kasuta otsingumootorit ja loe teiste blogisid. Kui sa oled laisk inimene ja omad paksu rahakotti, siis lihtne alternatiiv on tellida toitumiskava mõnelt spetsialistilt. Edu!
  15. 3 kuuline rasvapõletus Blogi

    Kooli minek, väike toit ka kaasa Rasvatu kohupiim, pool banaani, viil jassi seemneleiba, 40g sinki.
×