Jump to content

KK8

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

KK8

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 01.01.1990

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. CROSSFIT Tallinnas!?

    Käisin korra nimetatud saalis ja peab tunnistama, et meeldis tõesti. Kohapeal on väga ok atmosfäär ja treenerid on ka tehniliselt haritud ja litsenseeritud. Mu küsimuse peale vastasid nad, et said treeneripaberid Rootsist, seega treenerite teadmiste taha asi ei jää. Klubi inventarist veel niipalju, et klubi on hetkel veel arenev, kuid kõik vajalik on olemas ning võrreldes eelmsite piltidega on vahendeid seal juba ca 2x rohkem. Kõige kasulikum tuleb osta kuukaart, siis ei tule ühe trenni hind väga krõbe ja kui võrrelda teiste trennisaalidega, siis ei ole hind midagi nii väga kallis. Trenn ise on väga huvitav ja ennast proovile panev. Ainuke miinus on see ,et pesemisruumid on meestel küllalt väikesed, seega kui trennis on korraga riietusruumis ca 10 inimest on kitsas.
  2. BCAA, leutsiin

    Tuttav ütles samuti Bcaa xplode anannassi kohta ,et ei olnud kõige parem maitse. Endale aga sama firma glutamiin xplode apelsin küll maitses väga. Aga äkki keegi targem oskaks ikka nõu anda AminoMagic vs Bcaa Express kohta, et kumb on parem dieedi tingimustes lihasmassi säilitamiseks.
  3. BCAA, leutsiin

    Olen ka lugenud selle kohta, et nii tõepoolest peaks nagu olema. Siinkohal küsikski targemate käest ,et kumb toode oleks parem ,et säilitada lihast dieedi ajal ( suurema aeroobse treeninguga perioodil) http://www.sportshop...uemart&Itemid=2 või http://www.sportshop...1&category_id=1 Või on kõige parem fitshopi olimpi bcaa xplode? Ott justkui kiitis seda mu meelest. Ning kas valgupulbri kasutamise lõpetamine suurema aeroobse treeningu korral on pigem halb mõte? Tänud
  4. Hinnang toitumisele ja trennile

    Oskab keegi nõu anda toitumise kohta?
  5. Hinnang toitumisele ja trennile

    Okei, et siis võtan mõningaid harjutusi vähemaks ja lisan suurtele harjutustele veel raskust? Samas jäi vähe selgitamata jah,et missugused kõik harjutused on, arvasingi,et oleks pidanud kõik välja kirjutama. Jala päeval teen enda teada ikka korralikult ära need 8 harjutust Kõigepealt kurnan 3 harjutusega reie esiosa ( jalapress,masinal tõmbed ja kükki) , peale kükki on küll tunne ,et tahaks justkui jalg alt vajuda, aga peale natukest kosumist tuleb energiat ikka juurde ,et reie tagaosa ja säärt edasi teha ja need harjutused juba mahult väiksemad, vähemalt mulle tundub nii,vb pean lisama raskust sel juhul Võtan mõningaid harjutusi vähemaks, aga ei tahaks ka palju võtta, sest siis ei jää ju suurt miskit järgi,et saada karmi trenni kätte...
  6. Tervist taaskord. Otsustasin, et oleks aeg panna siia kirja oma treening- ja toitumiskava ning küsida arvamust asjatundjatelt. Vanus 20, 70kg,178cm. Alustan kõigepealt treeningust, mida nüüdseks olen teinud pea 10 aastat (kergejõustik,jalgpall,korvpall,taipoks). Viimased 3-4 aastat olen seoses taipoksiga puutunud kokku aeg-ajalt jõusaaliga ja treenides seal pooltoorelt, kuid nüüd juba ligi 6 kuud tegelenud aktiivselt ainult sellega. Harjutusi teen tehniliselt nii korrektselt kui võimalik. Hetkel on kujunenud treeningmetoodika kaks trenni,puhkus,kaks trenni, 2 puhkepäeva ja uuesti. 1. päev : reie esiosa, reie tagaosa, säär, kõht Enne harjutusi venitan ja teen soojendust ~15 min . Kokku tuleb jalale 8-9 harjutust ( kükk,jalapress jne) + 3-5 kõhule. Harjutusi teen umbes poolteist tundi ja pärast 5 min venitust. 2. päev : rind, biitseps,käsivars Enne 5-10 min venitust. Rinnale reeglina 4 harjutust, biitsepsile 3 ja käevarrele 2. 3. päev : selg, alaselg, kõht Enne venitus ja soojendus ~15 min. Seljale kokku 6-7 harjutust ( jõutõmme, alla tõmbed,traktor jne) + 3-5 kõhule. Hiljem venitus 10 min. 4. päev : õla esi- ja tagaosa, trapets, triitseps Enne 5-10 min venitust. Õlale teen 5, trapetsile 2, triitsale 3-4 harjutust. Teen tavaliselt harjutusi 3x8-10, kuid vahel ka püramiidi ja superseeriaid. Kõhtu treenin ringlevalt ( 3 harjutust korraga intensiivsellt) + paar tavalist harjutust. Trennid jäävad reeglina õhtul 7-11 vahele v.a nädalavahetus. Mõnikord teen ka mõne trenni puhtalt aeroobset 90 minutit. Nii ja teiseks siis toitumine. Sellega on nii,et üritan päevas omada 4 toidukorda, vahel juhtub 3, vahel isegi 5. 7.30 Hommikusöögiks tavaliselt kas kausitäis pudru+ võielib+jook või siis omlett+võileib+jook või 3-4 võieliba+jook või siis mingisugune kohupiim+hommikuhelbed+jook olenevalt mida läheb. Kunagi ei söönud hommikul üldse, nüüd olen ikka üritanud viimasel poolel aastal. 11.30 - 12.00 Lõunasöögiks vahel midagi kergemat, aga trennipäeval alati praad: kartul/tatar/riis + liha + salat + jook 14.30 Kui trennipäev, siis enamasti valgusheik (30g valku) 17.30-18.30 Õhtusöök : praad, mis koosneb kartul/riis/makaron + liha + salat + jook TREENING ning kohe peale trenni valgusheik( 30g valk, vahel lisan 50g süsikaid, aga kahjuks liialt magus mu jaoks ) 22.00 Kohupiima ~150 g, mingit näksi , võileib vms , kuidas isu on millegi järgi. Mõnikord ei söö miskit peale trenni Ainevahetus on küllalt kiire ja töö on ka liikuva loomuga. Mis oskate öelda, mida peaks parandama ja kus rohkem juurde panema? Eesmärk hetkel saada juurde massi ja lihast. Plaan hakata võtma ka kreatiini ning aminohappeid lähitulevikus, oleks tegu õige? Tänud kes viitsivad süveneda.
  7. Aegunud ja parim enne läbi

    On kapis terve kotitäis dextrot best before 03.2011. Oleks mõeldav selle tarbimine koos valguga või pigem osta kindluse mõttes uus? Puru on sama nagu vanasti,miskit uut elu sisse pole nagu tekkinud. Endale tundub,et ega selle süsivesikuga juhtu midagi , kuid oskaks keegi öelda midagi kindlamat? Võib tõsta aegunud ja parim enne läbi teemasse, märkasin seda alles nüüd
  8. Maitsvad proteiinipulbrid

    Sai võetud sciteci 100 % protein piimashokolaadi maitse ja jumal tänatud, et leidsin esimese pulbri, mis kõrist ka alla läheb Päris selline ta pole,et jooks meeleldi, aga suudan alla tõmmata kui tean ,et temast abi on organismile. Tänud abistajatele
  9. Maitsvad proteiinipulbrid

    Tänud vastuste eest. Ma mõtlen katsetada ära sciteci rocky road või siis selle cookie kreemi ja siis kui ei sobi, siis teen veel viimase katse ultralife proteiniga ( või oleks lean gain kasulikum? oleks ainuke toidulisand mul + workout shock) Ning kui kumbki ei sobi, siis kuulutan end lootusetuks Mõttes aga meenub kogusaeg see jube fit whey ja dextro kooslus ,mis kunagi sisse sai kühveldatud paar korda, need kotid siiani kapis alles ja tähtaeg 10 kuud üle, kellegil soovi pole?
  10. Maitsvad proteiinipulbrid

    Kaevan uuesti vana teema lahti ning küsimus selline,et kas keegi on proovinud sciteci tooteid? Plaanis osta http://www.bodyvision.ee/default/products/eritoidud-sporditoidud-toidulisandid/proteiin/scitec-100-whey-protein-920g.html , kuid kahtlen kas tegu on kvaliteetse tootega või mitte. Eelkõige huvitab mind maitse, sest olen seni elus proovinud hera80 vaarikat ja fit whey maitsetut ja no mitte kumbki kõrist alla ei läinud. Ilmselt ei sobinud mulle , kuid nüüd uuesti juba 8 kuud saalis käidud( kunagi rohkem) ja plaanin võtma hakata proteiini oma trennipäeval. Oleks hoopistükis kindel variant osta Ultralife valku? Olen lugenud ,et pidi tõesti hea maitsenauding olema ja kuna ise suhteliselt valiv ja tundliku maitsega, siis oleks see minule kindlam ? Loll küsimus, kuid ehk oskab keegi aidata sciteci alal v soovitada miskit head , mis ei ajaks ülesse tagasi pulbrit Tänud.
  11. Pro series workout shock

    Workout shockiga selline seik, et iga kord kui võtan koguse sisse, siis umbes 15 minuti pärast tekib üle keha selline justkui elektriline kihelus ja päris tugev on see Kas võib antud tootel olla säärast kõrvalmõju või võib asi olla minus individuaalselt ja äkki toode ei sobi mulle? arvasin vahepeal ,et võtan ehk liiati suure portsu sisse ühe korraga ( 2 mõõtkulbitäit + 300ml vett), kuid proovisin vähem ja nagu tundus sama effekt olevat. Iseenesest trennis olles täidab antud eesmärki küll ja muu nagu korras. Oskab selle kohta keegi miskit öelda või on kellegil sarnast asja ?
×