Jump to content

minaaa

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

minaaa

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev January 31

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Kaalulangetamine, minu küsimus.

    Jah, kasulikud toidud võivad väga maitsvad olla.. ma olen aga tihtipeale üldistatult mõelnud, et: kõik, mis on tervislik maitseb halvasti (natuke halvemini kui ebatervislik..) ehk maitse järgi saan alati aru kas toit on ebatervislik või mitte. Enamust toidust, mis on mu tervislikus toitumises sees ma paraku ei naudi nagu nt. jäätist.. Võib-olla tõesti olen kehv kokk hoopis
  2. Kaalulangetamine, minu küsimus.

    Magusaisud on mul alati trennivabadel päevadel, vahepeal ka peale kooli. Peale trenni suurt söögiisu ma märganud pole - söön lihtsalt ära oma maitsva kohupiima ja õuna Aga see ei tähenda, et mul jube magusaisu peale trenni on, võin ka keedumune süüa. (Või üldse mitte midagi süüa, kuna isu ju pole.. seda ma siiski ei tee.) Ja muidugi kui teised kodus söövad maitsvat toitu, siis mõnikord lihtsalt ei suuda toidule EI öelda.
  3. Kaalulangetamine, minu küsimus.

    Teen siis selgemaks - hommikul söön ma.. 2 praemuna, praetud rapsiõliga 100 grammi kodujuustu (4%) 1 tomat ~5 viilu kurki 1 sl linaseemneõli Mulle endale tundub, et see on päris korralik hommikusöök. Mõtlesin, et äkki peale trenni võiks rohkem süüa. Kas tuunikala peale trenni oleks OK? Kui on, siis millist eelistada kas õliga või ilma, olen lugenud, et peale trenni ei peaks rasvu väga tarbima.
  4. Kaalulangetamine, minu küsimus.

    Arvutasin just välja igasugused näitajad. (Lisasin söödavate toitude hulka ka linaseemneõli!) Päeva jooksul tarbitav: Energia - 1220 kcal Rasv - 65,5 g Valgud - 76,3 g Süsivesikud - 88,5 g Minu BAV - 1745 kcal Hetkel tarbin ilmselt liiga vähe kaloreid, rasvu ja valke päeva jooksul. Nüüd, ma ei oska enam eriti midagi ette võtta. Ma ei kujuta ette mida veel süüa, praegu tundub juba toitu palju olevat.. ja ei tahaks ka mitu topsi kodujuustu/ paki pähkleid päevas ära süüa - toitumine läheks väga kalliks nii. Sooviksin seega teada mida veel süüa ja mis toidukorral.
  5. 17-aastane tütarlaps, BAV - 1745 kcal. Minu tervislik ja kaalualandamisele kaasaitav? toitumine: HOMMIK Praemuna (praetud rapsiõliga) Kodujuust Tomat Kurk Roheline tee KOOLIS Leib Singiviil Kurk Lehtsalat Tomat Puuvili PEALE KOOLI (enne trenni) Liha (kanafilee näiteks) Kodujuust Piim Pähklid (sarapuu üldiselt) PEALE TRENNI Pool pakki magusat kohupiima Õun VIIMANE TOIDUKORD Tee Tahaksingi teada, mida arvate teie, kes te olete ilmselt targemad selliste asjade koha pealt, minu toitumisest. Lisaksin ka, et ma ei suudaks mitmeid kuid niisuguselt süüa (loomulikult ma ei sööks täpipealt samasugust toitu iga päev, ma mõtlen just, et minu jaoks puuduvad sellisest menüüst maitsvad toidud - e. kõik mis on magus. Ainult kohupiim on hea!), omast kogemusest võin öelda, et ma annan alla ning söön ikka pool külmikut tühjaks, kui mingil hetkel tuju peale tuleb. Mul on tahtejõuga probleeme kuigi ma tõesti tahan alla võtta. Olen väga-väga tänulik kui keegi viitsib selle postituse läbi lugeda ning öelda oma arvamuse, kas toitumine on väga mööda ja mida muutma peaks. Jälgin seda teemat ning kindlasti on abiks igasugune kriitika ning nõuanded.
×