daemonium
Kasutajad-
Content count
2,425 -
Last visited
-
Days Won
2
daemonium last won the day on March 15 2013
daemonium had the most liked content!
Community Reputation
18 Natuke juba nagu teab midagiAbout daemonium
-
Rank
Tõsine tegija
- Birthday 03/19/1965
Kontakteerumise viisid
-
Website URL
http://
Profiili informatsioon
-
Sugu
Male
-
Just see ongi peapõhjus. Oli ju ka näha, et oli probleem tasakaalu hoidmisega, kuigi tglt peaks kang ölgadel olema suurepärane stabilisaator.
-
Osta kummilindid, kasvõi siitsamast Fitshop'ist. Kangi-hantleid päris ei asenda, on aga suureks abiks. Kavad leiad ntx juutuubist: otsing->resistance band
-
Seltsimehed noormehed, 20-25 aasta pärast teete kõik kükki samamoodi, eriti kui on olnud tõsiseid selja- ja põlvevigastusi,
-
Maitea ... minu puhul aitas vähem võtmine ..., Äkki proovid sama?
-
Hakka plogi pidama,
-
Põhilised vead on üles loetud: põlved liiga koos, käed liiga laiali, keha liiga ees, mis tähendab seda, et nii lai- kui sirutajalihas praktiliselt välja lülitatud. ... Ise tegin kükke ümbes samamoodi peale seljavigastust ..., õigemini, võtsin alateadlikult siukese asendi. Sul seljaprobleeme pole olnud?Või seljalihased lihtsalt liiga nõrgad?
-
e-ee ... taimetoitlased?
-
Seda muidugi, lisaks paksud veel ka lollid ja vastikud ..., No ja üldse - mida teavad kaalualandamisest inimesed, kes seda reaalselt teinud on. Ei toimunud.Päevane kaloraazh oli umbes aasta jooksul 1200-1500kcal.Kogu suve 2003, siis neli kuud, iga kolmas päev üldse söögivaba.... Kaal kukkus ~8-10kg. Kaal hakkas kiiresti langema järgmise aasta jaanuarist. Ka nüüd päevane kaloraazh tuleb hoida kontrolli all. Ainult et minu puhul too kontrolli tase ~1000kcal madalamal, kui sõpradel, kes minust nii 20-25kg vähem kaaluvad ja mingit trenni ei tee.No rasvaprotsent on neil suurem. Minu ja mu ~45kg kaaluva elukaaslase orienteeruvad päevased kaloraazhid on temal ~2100, minul ~2500kcal.Minu kaal ~115kg(rasvaprotsent 17-19). Ja loomulikult ei puutu geneetika koheüdsemitte asjasse, A tglt rohkem ei viitsi. On ju nii tore mõelda et paksud kõik lollidlaisad vastikud ja isekõigessüüdi; see, et mina ei ole paks tõestab seda et mina olen neist parem .... Quod volun, credunt.
-
Olin 38.aastat.
-
Selge. Kuna sinul ei olet probleemi kehakaaluga, siis järelikult ei puutu geneetika asjasse. Kuna sa suuda joosta kui Bolt, siis .... siin on geneetika.
-
Eks ta ole jah.
-
... ja argumente aina tuleb ...
-
Selge. Argumente hakkas tulema,
-
Ma olen endale selgeks teinud, et võtad sõna teemadel, millest ei tea mitte midagi. Mida lollim inime, seda kategoorilisemad väited.