Jump to content

daemonium

Kasutajad
  • Sisu loend

    2 425
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    2

daemonium viimane päevavõit oli March 15 2013

daemonium's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

18 Natuke juba nagu teab midagi

daemonium

  • Tase
    Tõsine tegija
  • Sünnipäev 19.03.1965

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Kava

    Ja kui tõesti pole kangi kuhugi toetada, siis hantlikükk abiks:
  2. Videoblogi

    Just see ongi peapõhjus. Oli ju ka näha, et oli probleem tasakaalu hoidmisega, kuigi tglt peaks kang ölgadel olema suurepärane stabilisaator.
  3. Rasvakiht ei taha kaduda

    Osta kummilindid, kasvõi siitsamast Fitshop'ist. Kangi-hantleid päris ei asenda, on aga suureks abiks. Kavad leiad ntx juutuubist: otsing->resistance band
  4. Kõikvõimas KÜKK

    Seltsimehed noormehed, 20-25 aasta pärast teete kõik kükki samamoodi, eriti kui on olnud tõsiseid selja- ja põlvevigastusi,
  5. Algaja toidulisandites

    Maitea ... minu puhul aitas vähem võtmine ..., Äkki proovid sama?
  6. Tervist ! ootan teie arvamusi.

    Hakka plogi pidama,
  7. Kükk, mis hästi, mis halvasti? (pilt)

    Põhilised vead on üles loetud: põlved liiga koos, käed liiga laiali, keha liiga ees, mis tähendab seda, et nii lai- kui sirutajalihas praktiliselt välja lülitatud. ... Ise tegin kükke ümbes samamoodi peale seljavigastust ..., õigemini, võtsin alateadlikult siukese asendi. Sul seljaprobleeme pole olnud?Või seljalihased lihtsalt liiga nõrgad?
  8. Noorel mehel abi vaja

    e-ee ... taimetoitlased?
  9. Küsimus mesomorphi kehatüübi kardio kohta.

    Seda muidugi, lisaks paksud veel ka lollid ja vastikud ..., No ja üldse - mida teavad kaalualandamisest inimesed, kes seda reaalselt teinud on. Ei toimunud.Päevane kaloraazh oli umbes aasta jooksul 1200-1500kcal.Kogu suve 2003, siis neli kuud, iga kolmas päev üldse söögivaba.... Kaal kukkus ~8-10kg. Kaal hakkas kiiresti langema järgmise aasta jaanuarist. Ka nüüd päevane kaloraazh tuleb hoida kontrolli all. Ainult et minu puhul too kontrolli tase ~1000kcal madalamal, kui sõpradel, kes minust nii 20-25kg vähem kaaluvad ja mingit trenni ei tee.No rasvaprotsent on neil suurem. Minu ja mu ~45kg kaaluva elukaaslase orienteeruvad päevased kaloraazhid on temal ~2100, minul ~2500kcal.Minu kaal ~115kg(rasvaprotsent 17-19). Ja loomulikult ei puutu geneetika koheüdsemitte asjasse, A tglt rohkem ei viitsi. On ju nii tore mõelda et paksud kõik lollidlaisad vastikud ja isekõigessüüdi; see, et mina ei ole paks tõestab seda et mina olen neist parem .... Quod volun, credunt.
  10. Küsimus mesomorphi kehatüübi kardio kohta.

    Olin 38.aastat.
  11. Küsimus mesomorphi kehatüübi kardio kohta.

    Selge. Kuna sinul ei olet probleemi kehakaaluga, siis järelikult ei puutu geneetika asjasse. Kuna sa suuda joosta kui Bolt, siis .... siin on geneetika.
  12. Küsimus mesomorphi kehatüübi kardio kohta.

    Eks ta ole jah.
  13. Küsimus mesomorphi kehatüübi kardio kohta.

    ... ja argumente aina tuleb ...
  14. Küsimus mesomorphi kehatüübi kardio kohta.

    Selge. Argumente hakkas tulema,
  15. Küsimus mesomorphi kehatüübi kardio kohta.

    Ma olen endale selgeks teinud, et võtad sõna teemadel, millest ei tea mitte midagi. Mida lollim inime, seda kategoorilisemad väited.
×