Jump to content

TeTe

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

TeTe

  • Tase
    Algaja

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Selge, siis võib isegi edasi uurida. Aga jah tean, et jõusaalis käib ju ka seinast seina inimesi, pidasin silmas lihtsalt neid, kes pigem massi kasvatamisele kui kahandamisele keskenduvad
  2. Tuhnisin siin ja tundub, et see jõukavendadele pigem,suurte raskustega tegelejatele, et abiks ka lihaskasvule jne
  3. nutikas, ma ise selle peale ei tulnudki.. pigem küsisin sellepärast, et ma võin lugeda kõikvõimalike erinevate tablettide ja pulbrite jne kohta, valik on ju väga lai. aga enne kui 30€ kinni panen kuhugi alla, tahaks nagu arvamusi asja kohta ka, et mul nagu sellest miskit kasu oleks. on ju atrhrostopid jne ka liigestele.
  4. Käisin ära ka füsioterapeuti juures, kes tegi jalale harjutusi ja tõmbas rõõmsad roosad teibid jalale peale. Nüüd on need teibid olnud ca nädala ja tundub, et midagi on nendest kasu olnud, sest sääre kont ei ole otseselt enam valus katsudes, et põletikuprotsessid hakkavad tagasi tõmbama. Valus on ikka, aga tundub, et asjad liiguvad paremuse poole Rattaga sõita saan ilusti ja füsioterapeut arvas, et kõike võib teha, mis jalale liiga ei tee ja vastu ei tööta. Sügiseks loodan jooksujala alla saada mis asi on aga Cissus ja milleks mõeldud?
  5. Tervitus. Kysin siit siis nõu, kuna senini kylastatud doktorid mulle diagnoosi ei ole suutnud panna. Nimelt on mul probleem säärega. Käisin mõned nädalad tagasi jooksuvõistlusel. Kõik oli justkui korras, kuid peale jooksu finishit kuskil 30 min jooksul tõmbas säär nii valusaks, et isegi astumine tegi põrgupiina. Siinkohal ytleksin ära, enne seda on saanud kevadel kyllaltki palju ikka jooksutrenni teha ja vorm on hea, enne võistlust venitused ja soojendus ja kõik asjad. Jõudsin oma valuga traumapunkti, kus tehti ära röntgen, ultraheli ja väänati ja katsetati eri asju. Midagi nad seal aga ei tuvastanud, soovitasid korduvröntgenissee minna, et v6ib olla väsimusmurd, mis kohe välja ei paista, kuna paistetus vms. Kolm päeva peale seda praktiliselt jalale toetada ei saanud, võtsin tugevaid valuvaigisteid ja hüppasin ühel jalal. Traumas aga arvati, et kuskil kahe nädala pärast saan juba rahulikumalt jooksma hakata. Nüüd on 3 nädalat möödas, endiselt on jalg nii valus, et lonkan veidikene. Valu on tugevam hommikul, kui jalg on täiesti kange. Valusam on ka siis, kui üritan kiiremini astuda ja trepist alla liikuda. Sääre keskkohas on kont eespoolt siseküljelt katsudes valus ja astudes nagu lõikav valu sääremarjalihase ja kondi vahel. Ühesõnaga selline piirkond, mida ma katsuda ei saa. Sinine ei ole. Jooksuliigutust teha ei saa, sest siis on tugev valu. Käisin ära ka perearstil ja korduvröntgenis, kus ei leitud midagi. Perearst pakkus, et tegu lihase täieliku venitusega, samas oli tema jutt väga ebamäärane ja muretsen endiselt, et kas peaksin kuhugi edasi pöörduma. Ta arvas, et tuleks minna füsioterapeuti juurde ja võib-olla teipingusse. Seda ma plaanin ka teha. Samas on mure suur, kuna tundub, et viimasel 2 nädalal ei ole jalg oluliselt paremaks muutunud. Valu on kõndimisel ja muul sellisel liikumisel, rattaga saan sõita aga vabalt, kuna jalale otseselt ei toeta. Mis võib sellist ebamäärast valu tekitada? Ja kas teiping võib sellist asja parandada? Kui kaua võtab aega selline ravi ja selliste vigastuste paranemine?
  6. Huvitav on testida end aegajalt, aga kõik need testid näitavad kahjuks erinevaid tulemusi
  7. Neiu soovib kaalust maha võtta

    Mulle tundub Su pulss siiski liiga kõrge. Osade inimeste pulss on loomulikult veidi kõrgem, kuid pulssi 194 peale lasta ei tohiks trenni ajal. Seda enam, et sul hakkab trenni ajal ebamugav ja pea ringlema!!! Pigem võiks olla su praegune trenni keskmine pulss sinu maksimumpulsiks, ehk yle 170 ei laseks. Ja kui kaalu soovid kaotada rasvu põletades, siis hoida seda pigem alla 155 l66gi. Ara s2ti endale eesm2rgiks niivõrd aja parandamist, vaid pigem jookse hea enesetundega. Usun, et siis pulss l2heb ka loomulikult madalamaks ja suudad trenni rohkem nautida. Tasa ja targu, syda on ju ka lihas, ei tasu talle liiga teha!
  8. Kaalust alla ja toidulisandid!

    Võhm tuleb trenniga!! Liikumisega! Kõnni võimalikult palju, treppidest jne, sellest kõigest on kasu tegelikult. Minu isiklik kogemus on selline, et 9 kuud tagasi olin ma hirmus mugav, sõitsin ainult autoga ja trenni eriti ei teinud, jala liikusin suht kesiselt. Kui septembris siis esimese jooksuringi tegin, oli jube raske - isegi 6km! Siis võtsin end kokku ja hakkasin liikuma ja korralikult trenni tegema (3-4x nadalas + pikemad jalutuskaigud 2xnadalas). 9 kuud on m66das ja suudan joosta j2rjest juba 24km ja seda hea tempo ja pulsiga! Võhm tuleb, kui ise jarjepidev oled ja alla ei anna isegi kui alguses raske on. Sinna juurde tasakaalustatud toitumine. Ja energiatki hakkab juurde tekkima.
  9. Vauuu!!!! Minu jaoks tundub hirmutav, kui ligi 50% oleks rasv mu menüüs. Ootaks asjatundjate kommentaare Mumm22 menüüle
  10. Lihaserebendid

    Minul siis selline vigastus, et sai tehtud peale trenni venitusharjutusi ja spagaadilaadseid venitusi ja vasaku jala reie tagumine lihas sai viga. Tõmbas väga valusaks ja peale seda korda ma ei ole põhimõtteliselt pool aastat saanud spagaadis vasakut jalga ees sirgeks. Ühesõnaga mul on justkui tunne, et see lihas on nüüd nagu lühem?? ja kui ma prooviks spagaati, siis rebeneks seal midagi väga katki. Enam ei julgegi seetõttu proovidagi. Muidu saan kenasti trenni teha, nii jõusaali, kükke, ratast ja jooksu, midagi tunda ei anna. Lihases tekib selline pinge ja õrn valutunne ainult siis kui teen sellise jõumasinaga, kus tuleb jalgu allapoole kõverdada. Niisiis, kuidas sellises olukorras käituda? Peaksin vältima võimalikke ülepingutusi reie tagumisele ja lootma, et paraneb mingi ajaga ise ära? Või on mõni muu lahendus?
  11. Kaalunumbri liikumine kinni

    Mina käisin näiteks täna mõõtmas oma protsente ja selgus, et kuigi mu kaal on seisnud kuskil 4 kuud, siis tegelikult on minu rasvaprotsent oluliselt langenud ja olen kaotanud rasva arvelt peaaegu 4 kg. Kaal sama järelikult tänu nende asendumisele lihastega.
  12. A-kujuline keha ja jalad ilusaks

    Minul oli sama teema samas vanuses, nüüd olen leppinud sellega, et mulle on antud ühte kohta rohkem ja teise minimaalselt. Lihvida saab asja muidugi, kuid sa ei saa kunagi pirni tagurpidi keerata Parem lepi oma kehaga ära ja trimmi seda, mis sulle antud on
  13. A-kujuline keha ja jalad ilusaks

    Aga ju need rinnad on siiski olulised, sest siin paistavad nad siiski üsna palju tähelepanu köitvat ja elevust tekitavat
  14. No oletame, et eesmärk on langetada, siis jäävad süsivesikud artikli järgi üldse minimaalseks ja rasva/valgu ülekaal on okei? Trenn on keskmiselt 2x nädalas kardio ja 2x nädalas jõusaal, õhtusöögini jõuaks alles kella 21 paiku.
  15. Hea artikkel iseenesest. Sellisel juhul, kui inimene istub paev otsa kontorilaua taga ja teeb trenni õhtul kuskil 2 tundi, siis sysivesikutele võiks ta panustada alles peale seda trenni? Aga kui trenn lõppeb alles nt 21 ajal?
×