Jump to content

Ifff

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Ifff

  • Tase
    Vaatleja

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Rinnalt surumise mure

    Kui sa aastaid juba trenni oled teinud,siis veidike nadi on selles kontekstis see 50 kilo.Üks kuuke pausi siin-seal ei tohiks ka teab mis suur põnts olla sealjuures.Palju kaal ja vanus? Kuidas toitumisega? Annad ikka piisavalt kaloreid peale?
  2. Kui tihti treenida?

    Kas sul jalgratast ei leidu kodus olema? Ise näiteks joosta ei viitsi,aga rattaga ringi veereda küll.Jalutamine on tore küll,saab kopsud puhtaks,aga trennina ei tea,ei saa sellist vunki kätte sellest ma pakun.
  3. Mida arvate Nutridata toitumispäevikust?

    Oota,sa soovitad siis süüa koogikesi ja muud jama ? Ütleme et kui on valida selline "koogi-dieet" vs vanakooli korralik toitumine siis peaks valima selle esimese ? Aga kui üldse ei olegi selline koogisööja,siis sel juhul peaks "koogivendadel" olema mingi eelis mida minul pole.Sa ju ometi propageerid seda ?
  4. segaduses

    Palju su kehakaal on üldse?
  5. Võhma/aeroobne treening?

    Oleneb mis alal tegev oled.Kui jooksed siis arendad jooksmist,sõidad ratast arendad seda jne.Muidugi ei tähenda see seda et nt jooksmise kõrvalt ratast sõita midagi halba teeks või vastupidi.... Aeroobse treeningu korral hoia pulss lihtsalt vahemikus 130-150,ükskõik mis ala sa parajasti teed.
  6. Trenn kipsis jalaga

    Toitumine on muidugi kõige alus,ilma selleta ei juhtu midagi.Aga jah,tuleb töötada ümber vigastuse.Ülakeha harjutusi on täiesti võimalik teha.
  7. Maggie dieet, mis arvate?

    Aeg on näidanud,et kui kuidagi ei saa,siis kuidagi ikka saab.Kirurg on äärmuslik näide.Raske uskuda,et 24/7 inimene opisaalis viibib.Kontorirottidel on toidukordade jaotamine jah lihtsam,aga kui on ikka vaja kaalu alandada,siis saab sellega hakkama ka ükskõik mis teise eluala esindaja.Lihtsalt peab omama mingil määral enesedistsipliini.
×