Jump to content

nurmemia

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

nurmemia

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 10.02.1981

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Õnnitlused-õnnitlused )) Ülivägev. Uuriks veel, ega see paaril pildil figureeriv Martin Taklaja ole ?
  2. Kaalust alla

    Aitähh - FouEva
  3. Kaalust alla

    Aitähh Kortisoolist olen isegi miskit lugenud, aga ei mäleta enam - inffi tuleb nii palju peale, et ei jõua sünteesida Aga eks kordame - ehk jääb lõpuks midagi kahe kõrva vahele ka. Aga see va stress on pidev ja kõrge. Lahti ei saa kuidagi ja nüüd see tõuseb veel tänu töökorraldusmuudatustele. Päästerõngas naba ümber ei taha ilmselt seetõttu kuidagi kaduda. Aga pingutame - ehk õnnestub siiski midagi korda saata. Kahtlustan, et olen peenike paks - rasv on keha sees siseorganite ümber ja kolesterool kõrge (8,9). Ma ise arvan, et see on ka tänu sellele, et väga pikki aastaid olen liha, kala ja (häid) rasvu vältinud. Tegelikult ma liha ei armasta (osati seetõttu vältinud), eriti peale kana söömist on väga paha olla. Kala suudan süüa kuidagi, aga ka mitte rohkem kui 2x nädalas, siis hakkab ka vastu. Ja sool hoiab väga hästi vedelikku kehas kinni Soolaseid sööke eriti ei armasta. Samas soolasid vist vaja, et lihaskrampe ei tekis ?
  4. Kaalust alla

    Kui palju stress mõjutab kaalu langetamist?
  5. Maggie dieet, mis arvate?

    Ah jaaa.... see, mis su teemas tomiub - kasvab ka mul üle mõistuse - ma ei saa enam mitte midagi aru
  6. Maggie dieet, mis arvate?

    Seepärast küsisin su päevatoidu kohta, kuna see meeldiks mulle enesele ka - ma ei suuda süüa kana või muud liha. Kala veel kuidagi läheb alla, aga peale liha (eriti kana) söömist on mul ülejäänud päev väga halb olla, iiveldab ja raske olla. Millest see olla võib - ma ei mõista. Eriline köögivilja fännaja ka pole - kui siis vaid toorelt.
  7. Maggie dieet, mis arvate?

    Tere pipipikksokk Olen väga roheline tervisliku toitumise alal Samuti huvitab mind, kuidas saada tervemaks ning ilusamaks läbi toimtumise ning aeroobse trenni. Endal mul on ülearu kõrge kolesterool (8,9), kaalu on 67 - pikkust 173 vanust 31. Aga sinu menüü juures sooviksin küsida - ega magu valutama hakka, kui sooja sööki ei söö? Kui suured kogused sul jogurti, maitsestamatajogurti, kohupiima, pudru ja kamapallide/müsli ning salatite puhul on? Parimat, M.
×