Jump to content

ketri

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ketri

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 09.02.1995

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Mina ei saa ikka aru !

    Olen 17 aastane kaalun 63,7 ja olen 164cm pikk Käin trennis Planetspordis 5 korda nädalas, ja tavaliselt enne Planetit käin oma trennis, tantsimas, mitte igapäev ( see ei ole eriline kaloripõletus ega lihaste treenimine , pigem selline hobi ) Peamised trennid: (1 h ) spin bodypump bodycombat bodyjam selg/kõht/tuhar sellised suhteliselt väsitavad trennid Kuna olen algaja selles kaalu langetamises , siis ma ju eriti midagi veel ei oska , mõtlesin lihtsalt , et muudan söögi ära ja et oleks trennides suurem koormus .. ,kuid ei oska ju vaadata mitu % olen valke tarbinud, süsikaid , rasva jne. Ei saa ju teada näiteks kui palju valke koolitoidus on jne ... Mis ma nagu siis tegema peaksin veel , et tulemusi oleks juba rannahooajaks näha ja et see kõik oleks ikka tervislik ja nii.. Panen siia tänase toitumise kuigi õhtust veel ei ole märgitud , oskate ehk nõua anda veel : Hommik Riisisalat activia jogurt 1 leib kanasingiga Lõuna koolitoit- kapsasupp kesmine ports 1 ja pool leiba beebiporgandid veits kohupiim kisselliga (natukene mekkisin) vahepeal sõin 1 õuna ära Vahepala juurviljad (100g) munaga(praetud) lihapall (väike) sepik(34kcal) kanasingiga jJoogijogurt 150 g 3 kaeraküpsist
  2. Mina ei saa ikka aru !

    daemonium: ei saa su viimasest lausest aru ''Kui on eesmärgiks võimalikult "pehmeks" ja pekiseks muutuda ja lihas ilusti ära põletada, lase käia''. Äkki täpsustaksid?
  3. Mina ei saa ikka aru !

    ma tellida küll veel ei raatsi . Aga järsku saate öelda, kas see on muidu enam-vähem normaalne , et kaalu langetada .. peale selle , et valke on vähe ja kasulikke rasvu , mis ma muutma peaksin ?
  4. Mina ei saa ikka aru !

    nonii näiteks esmaspäev 9.04 Hommik 7.30 Kaerahelbepudru kuskil 170 g Moos 1 sl. 2 sepikut singi ja kurgiga Lõuna 12.00 Koolitoit- Pilaff , keskmine ports klaas Piima 2 teravilja leiba Kapsa salat Vahepala 16.00 Kaerahelbepudru 100g moos 1sl. 2 sepikut juustu ja singiga klaas mahla , Õhtu 20.00 Leivajogurt 200 kg Beebiporgandid banaan sellel päeval oli bodycombati trenn ja pulsivöö järgi kaotasin 597 kalorit .
  5. Mina ei saa ikka aru !

    Mina ei saa ikka aru sellest, et kui tahad kaalust alla saada peab rohkem kaloreid kaotama kui sööd?!?! Niisiis, aga kui mina 17 aastane tüdruk, kes tahab kaalust alla saada, söön keskmiselt kuskil 1500-600 kcal päevas vb rohkem... ja treeningus läheb maha kuksil 600 kcal kuidas siis saada see õige tulemus ? peaksin ma veeelveeeeeel vähem sööma ? , või on lihtsalt mul veel midagi vaja arvutada vms ? Aitäh abi eest
×