Jump to content

annimanni

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

annimanni

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 01.01.1980

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. hea cross trainer

    Siis suhtleme privas edasi:)
  2. hea cross trainer

    Selles nimekirjas on kaheksa masinat, üsna erinevas hinnaklassis. Ma saan aru, Samuil, et sa hindad neid kõiki väga headeks? Või tooksid mõnda eriti esile?
  3. hea cross trainer

    Ma just seda pelgangi, et ostan masina mis kahe aasta pärast kriuksub ja logiseb. Või hakkab jõnksudes liikuma. Kasutajaid oleks kaks, mõlemad alla sajakilosed . Ja isegi kui kasutuskoormus oleks näiteks ülepäeviti 45 minutit on ikkagi hea ja kindel tunne osta masin mis ka rohkemat taluks. Aga mida soovitada julgeksid?
  4. hea cross trainer

    Mul on käsil projekt - kena keha suveks veel kenamaks. Treenin enamasti kodus. Otsustasin tervist ja trenni tõsiselt võtta ja cross traineri osta. Aga kuna treeningmasinate teema on minu jaoks täiesti võõras aga valik on nii suur siis mõtlesin teie käest nõu küsida. Foorumis otsides jäi silma ainult üks soovitus - Kettler cross-trainer tenso 200. Ja lisaks see, et masina hooratas peaks olema suur ja konstruktsioon stabiilne. Milliseid kvaliteetseid masinaid - firmasid ja mudeleid te veel soovitate kui otsida sujuvat mõlemasuunalist liikumist, koormuse lisamise ja pulsilugemise võimalust? Asi võiks muidugi kaua kesta ka. Tänud
  5. seeriad või puhkuseta harjutused?

    Tänan asjalike vastuste eest. Samuili antud lingid on väga head. Korrigeerin oma treeningkava sellele infole vastavalt. Kuna mul on põlved natuke õrnad siis jätan kangi ära ja proovin kükke, ette- ja tahaasteid sooritada tehniliselt korrektselt aga ilma lisaraskusteta. Body Pumpi võiks minna küll. Täitsa huvitav milline muutus paari kuuga tuleb.
  6. seeriad või puhkuseta harjutused?

    Tere. Kui loen erinevat treenimisteemalist kirjandust leian harjutuste sooritamiseks kaks erinevat soovitust. Üks võimalus on teha harjutusi kindel arv kordi, järjest, või seni kuni tunned et jaksad. Teine, vist enamlevinud teooria ütleb, et harjutusi peaks tegema seeriatena. Nt. 3x12 istessetõusu vahepeal pisut puhates. Mis vahe on lõpptulemusel kui pikalt ühte või teist strateegiat järgida? (Olen naisterahvas, eesmärk on tuharale kenam kuju anda) Tänan
×