Jump to content

Eva_M

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Eva_M

  • Tase
    Vaatleja

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Kas kava sobib kaalu langetamiseks?

    Eelnevalt olen käinud nii bodypump trennis kui jõusaalis kuid kahjuks on jah pikem treeningpaus sees ning alustangi nii-öelda algusest. Eks treeningute katkemine ning toitumise käest laskmine on ka põhjuseks, miks mu kehakaal pea 20 kg on tõusnud. Oma roll võis olla ka depressioonil ja pikal AD kuuril. Kuid ma ei pea õigeks ravimeid tegelikult kehakaalu tõusus süüdistada. Eks see ikka pigem enda laiskus oli !!! Koormustesti tegemine ning aeroobse lisamine jõutreeningutele on väga hea mõte. Ma tegelikult ei arva, et algajate kava liialt raske oleks, kuid parem jah tasapidi organismi koormusega taas harjutada. Kindlasti võiks kaloraaži langetada kui kaal üldse enam ei lange. Kuid ei plaani langetada kaloraaži väga madalale. Olen kunagi gümaasiumis oma lollusest toitunud ka 1200-1400 päevase kaloraažiga ja langetanud kaalu, kuid ega see hästi ei lõppenud. Kaua ju sellise piiramisega vastu ei pea, ning kaotatud kilod on varsti tagasi. Pigem tahaksin kujundada tervislikku eluviisi kui laskuda äärmustesse.
  2. Kas kava sobib kaalu langetamiseks?

    Ma ise arvasin ka, et pole liiga palju rasvu. Minu teada oleks päevas vaja rasvu 1 g/kg kohta. Kuid kui oleks nii palju rasvu-85 g, siis läheks kaloraaz liialt suureks. Rohelise tee joomine mul isiklikult õhtul uinumist ei raskenda, aga võtan teadmiseks. Vaatan nüüd, kuidas keha sellele reageerib ja kui muutusi ei teki vähendan süsivesikuid.
  3. Tere! Olen 22-aastane naine. Hetkel kaalun 85 kg ning olen 169 cm pikk. Eesmärgiks oleks kaalu langetamine. Lugedes foorumit ja muid internetis leiduvat toitumisalast teavet koostasin endale ise toitumiskava: 7:30 H: 200 ml 2,5% piima, 40 g kaerahelbeid ( või hirsihelbeid/ 4-viljahelbeid/ 7-viljahelbeid), 1 keedetud muna, 1 viil Jassi seemneleiba, natuke kurki või muud rohelist, 1 spl linaseemneõli, tass kohvi ilma suhkruta ja vähese piimaga 10:00 VP: 1 puuvili, nt. õun/apelsin/pirn 12:00 L: pool pakki pruuni riisi, 1 karp tuunikala soolvees (või muud kala nt. heik, heeringas,pangasius, lõhe) , 150 g riivitud porgandit, millele on lisatud 1 spl oliiviõli, 1 viil Jassi seemneleiba 15:00 VP: 125 g kohupiima rosinatega, 20 g mandeid 18:00 Õ: 40 g tatart, 100 g kana , 2 spl oliiviõli, 150 g külmutatud juurviljasegu 21:00 VP: 100 g 4 % kodujuustu, millele lõigun sisse tomatit, kurki, paprikat, tass rohelist teed Kokku tuleks: 2000 kcal, 137 g valku-28%, 200 g süsivesikuid-42% ja 66 g rasva-30%. Peale toitumise korrastamise oleks plaanis ka esialgu 3 x nädalas algajate kava järgi jõusaalis käia. Kas sellise toitumisega oleks võimalik kaalu langetada või peaks vähendama kaloraaži ja süsivesikute osakaalu? Ette tänades kõiki vastajaid.
×