Jump to content

committofit

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

committofit

  • Tase
    Vaatleja

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  • Asukoht
    Tallinn
  • Interests
    Fitness fanatt
  1. CTF blogi

    Gains...
  2. CTF blogi

    Mõõtmise tulemused 30 päeva möödumisel Ümbermõõtude vahed: Puus: - 3,5 cm Vöö: - 3,0 cm Rind: 0,0 cm Käsi: +1,0 cm Reis: - 1,0 cm Säär: + 0,5 cm Ja selle peale iseloomustav pilt rubriigist "minu vestlus sõbrannadega suveks vormi teemal" CTF
  3. CTF blogi

    02/05/2014 - 04/05/2014 Reedel oli minu kohustuslik iganädalane cheatmeal. Seekord siis Kathmandu Hillis India toitu nautides. Lemmik on alati olnud seal butter chicken, mis on röstitud kanafilee kookose ja ürtidega, kreemjas tomati- koorekastmes ning serveeritud koos basmati riisiga. Nämm! Üldiselt tähendab cheatmeal minu jaoks seda, et ma ei loe makrosid. Lihtsalt naudin head toitu ja olemist.Tavaliselt seda ei planeeri ning lähtuvalt sellest mille järgi isu on olnud, olen teinud oma valiku. India toidule järgnes lahe õhtu linna peal, kus sai nii mõnegi kokteili joodud... Laupäev seetõttu aga kannatas korralikult- terve päev oli kesine isu ja kerge jõuetus. Päeval poes käies avastasin Comarketist uue joogi Jaffa Light, milles ainult 2 g süsivesikuid 100 ml. Väike vaheldus teinekord CC Zerole ja meenutab Fantat mulle. Õhtul 7 otsustasin siiski jõusaali minna ja see tegi olemise paremaks. Algul oli raske aga sain hoo sisse. Isegi lisasin jõutõmbel raskust 35 kg-lt 40 kg-le . Ja kuna päeval sai vähe söödud süskareid ja rasvu, oli õhtu lõpus minu post workout meal väga maitsev - vanilli kohupiim, banaan ja üks eriti rammus jäätis. IIFYM võlud! Täna hakkangi kohe jõusaali minema ja plaanis HIITi teha. Olen põnevil, sest trennikaaslasega meil nö mõõtmise päev. Tegime 30 päeva tagasi before pildid ja panime alustuseks ümbermõõdud kirja. Peegelpilt on kindlasti parem nii, et ootan huviga, mis need uued numbrid on ja missugused on võrdlus pildid! CTF
  4. CTF blogi

    Kõigepealt siis minu väike reaktsioon, kui nägin, et Arcangel vastas mu postitusele! Lahe! Kaalulangetamine on hetkel nii motiveeriv, sest et kohe on bikini season ja tahaks parima vormiga ikka randa jalutada. Hetkel naudin ja jaksu on, st olen iga nädal suutnud tõsta raskusi ja defitsiidi tõttu jõuetust pole. Plaanisin veel ise max 2 kg alla võtta ja siis tõsta kaloreid, et säilitada. Aga põhimõtteliselt, kui rasvaprotsenti on võimalik langetada ka ilma kaalukaotuseta, siis sööks hea meelega rohkem küll . Ilusates soojadest ilmadest võib veel hetkel vist unistada aga varsti ehk saab tõesti rullitama minna. Kardiot ma jõusaalis rahulikult teha ei oska. Mul on alati pulss suhteliselt kõrge ja endal imelik aegluubis toimetada. Proovin ehk istuvat ratast siis peale raskustega trenni. See tundub alati teisi vaadates väga rahulik .
  5. CTF blogi

    Tere! Avastasin enda jaoks üle 2 aasta fitness.ee foorumi. Olen viimaste nädalate jooksul saanud nii palju positiivset siit, mistõttu otsustasin, et hakkan aktiivsemaks. Loodetavasti saan jätkuvalt motivatsioon arenguks ja asjalike nõuandeid toitumise/trenni kohapealt. Mõned päris badass tegelased siin koos! Enesetutvustuseks alustan blogi. Plaanin blogida treeninguid, arenguid, toitumist ja muud põnevat/naljakat, mis trenni tegemisega seondub. Nõu/kriitika on oodatud! Olen tavaline kontoris töötav 23 aastane neiu. Kasvult suhteliselt päkapikk (162 cm) ja hetkel kaalun 55 kg. Rasvaprotsent mõõdetud 4 nädalat tagasi 26%. Trenniga alustasin umbes 2010 aastal. Nagu üks normaalne naisterahvas oskasin tol ajal liituda vaid populaarse treeningklubiga ja käia rühmatrennides. Toitumisest ei olnud halli aimugi- tegin mingeid ulmelisi dieete, mis loomulikult kokkuvõttes ei toimunud. Ja nii mitu aastat põhimõtteliselt tulemusteta. 2012 avastasin ikka, et ei ole endaga rahul ja otsustasin muuta eluviisi täiesti. Lugesin, uurisin kuni leidsin oma vastused siis toitumisest ja trennist, mis pidid viima mind mu unistuste kehani suveks a la bikini beach body. Kaal kukkus imeliselt hästi ja 4 kuuga olin saavutan oma ideaalkaalu. Kuid olin teinud ühe vea, taaskord kuulates populaarseid müüte, käisin väga palju jooksmas (5-6 x nädalas 10 km-sed trennid). Selle tulemusena oli siiski rasvaprotsent suur, mis sest, et poes mahtusid ka kõige väiksem suurus püksid jalga. Rasv oli alles ja selle suure jooksmisega olin kaotanud hoopis väärtusliku lihast. Pilt peeglist ei teinud ikkagi õnnelikuks. Seejärel tuli taas sügis ja stressi tõttu ka kaalutõus. Vahepeal möödus paar aastat, proovides reele tagasi saada. 2014 aastaks olen nüüd taaskord uue ringiga terve/täisväärtusliku eluviisi suunas. Eesmärgiks seekord ei ole kaalunumber, vaid saavutada lihaseline, kuid naiselik figuur jäädavalt. Hetkel töötan tublisti selles suunas. Toitumine on defitsiidis ja jälgin päeva kokkuvõttes makrosid, üldiselt IIFYM põhimõtet. Jõusaalis käies on praegu rõhk rasvaprotsendi langetamisel – seetõttu teen kogu kehatreeninguid raskustega (3 x nädalas) ja kardioks HIITi (2-3 korda nädalas). Arenguks on olnud siiani näiteks küki puhul alustades veebruari kuus 20 kg ja paar päeva tagasi 40 kg. Kaal on langenud 4 nädalaga 0,5-0,8 kg nädalas. Olenevalt sellest kui palju suudan suveks rasvaprotsenti langetada, plaanin kava ümber teha erinevateks lihasgruppideks ja siis enam defitsiidis ei söö. Kehatüübilt olen alakehast „raskem“ seega lihasmassi oleks vaja ülakehasse, sest sealt kaob ulmeliselt kiirelt rasv. Võib-olla kui oma lihasvarudest ei piisa, peab peale suve ka lihasmassi kasvatama kuid see selgub, sest hetkel suveks ikka plussi sööma ei hakka . Pilte hetkel endast ei pane. Mul on enesekindlust vähe . Minu ultimate fitness eeskuju : Jessica Arevalo Järgmise postituseni, CTF
  6. Küki ajal ümber kukkumine ja painduvus

    Kas tõstekingade asemel aitaks ka 2 väikse ketta asetamine kandade alla?
  7. Kätekõverdused

    Alustasin isegi 4 nädalat tagasi, vaid 5 korraliku kätekõverdusega - täna tulid väikeste pausidega 20, 20, 15 ! Hakkab looma!
  8. Blogi

    Tere! Foorumis on võimalik alustada blogi (Seltskonnad-Blogid) ja samuti on ka eraldi link "Blogid". Küsimus siis, et kas ja miks peab üht eelistama teisele? Kas ühilduvad või mitte? Tänud ette tagasiside eest!
  9. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    2 h enne ja pärast. Soovitatakse sellel ajal juua vett või kohvi ilma suhkruta. Aga see on tegelikult liiga pikk vahe sest tavaline inimene läheb shapingust koju kannatab see 2 h ära ja siis sööb suure tõenäosusega midagi ebatervisliku, rasvast vms ja enesega väga rahul, et pidas treeneri nõuandest kinni.
  10. Millal need lihased siis tekkima hakkavad...

    Olenevalt kehatüübist on suur tõenäosus et jalad ja tagumik on sul viimane koht Sellest rattasõidust kindlasti kasu aga.. Olenevalt kehatüübist, kuid suht suure tõenäosusega on sul jalad ja tagumik viimane koht, kust hakkab lopsakust vähenema, kui plaanid aint aeroobset teha. Endal sarnane mure -ülakeha juba 1 kuuga väga heasse vormi(kõhulihased nähtaval jms) aga alakeha peaaegu endises seisus (suuremad reied ja tagumik). Teen nii aeroobset kui lihastrenni (ilma raskusteta harjutused jalgadele). Lugesin et selleks et see piirkond väiksemaks saada peaks rasvaprotsent alla minema (18 % - antud kehatüübi puhul) , et hakkaks vähenema lõpuks sealt kust vaja! Seega toitumine puhas ja veel paremate tulemuste saavutamiseks lisama raskustega harjutusi nagu kükid,etteasted. See põletab tunduvalt rohkem kaloreid.
  11. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    Käisin just ise shapingus pulsikellaga(vööga variant) ja seal ei tõusegi pulss väga kõrgeks, kuid minu jaoks oli ikka rasvapõletus tsoonis. Ikka soovitaks vööga, see pigem investeering ning nii hea pidevalt pulssi ja kaloripõletust jms jälgida, pingutama paneb ka rohkem.
×