Jump to content

briku

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

briku

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 12.12.1978

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Forelliga, mida salatisse panen on nii, et ma ostan seda 100-150g kaupa ja kui ma seda ainult salatisse panen õhtul peale trenni, siis saan seda ikka julgelt 4 päeva süüa sest see on suht soolane mu jaoks ja mulle ei meeldi kui selle maitse domineerib. Sel põhjusel pole ma nii väikest törtu kaaluma hakanud igapäevaselt. Suhkruherneid ei kannata väga palju korraga süüa seega peotäis, kaalusin selle ka just hommikul tegelikult üle ja sain 24g Sisefileed küpsetan ma ise kodus ja konkreetselt kaalusin täna üle selle tüki - oli 75g. Piisas täiesti koos 2 kartuli ja värske salatiga, et kõht täis saada. Kurki ja tomati ma tõesti ei kaalu üldiselt kuna need ei pidavat ju ka eriti midagi peale vee sisaldama.
  2. Tean ikka palju ma seda sisse söön aga ei oska seda siin kohe muudesse numbritesse ümber panna - 65g pulbrit ja 400ml piima (piim on juba arvestatud nutridatas, pulber mitte). Seda olen peale trenni tarbinud põhjusel, et peale trenni ju soovitatakse midagi kohe süüa aga puuviljad ei tee õhtuti mu kõhule head mingil põhjusel ning ma ei teagi, mida siis peaks sööma-jooma kui koju jõudmine peale trenni võtab aega 1-1,5h. Ilma millegita kõhtu täitmata olen ma koju jõudes ülimalt nälgas juba Ahjaa, nutridata osas olen ma siiski päris aus. Kuna enamuse ajast viibin tööl siis mul siin pole midagi, mida vahepeal kiirelt veel lisaks ampsata. Alkot ei tarbi üldse nii, et õhtul hilja kodus ei joo klaasikest veini nt ja ei söö sinna juurde veel juustu või viinamarja.
  3. Üldine elustiil on nii, et 8h kontoritööd, millest suurem osa on tõesti arvuti taga. Ja ülejäänud tööst ning trennist vaba aeg kulub tavaliselt kodustele toimetustele (koristamine, toidu valmistamine ülejäänud perele jne) ja lastele. Diivanil peesitamiseks väga aega ei ole. Nutridata pakutud päevane kaloraaž on 2160kcal millest tänane söömine annab 1470 + siis recost saadav osa, mida ma peast ei tea ja nutridata ei ütle
  4. Pikkus 165 Kaal 59 Vanus 33 Sugu: N Kirja pandud menüü kohta ütleb nutridata: Kcal kokku 1470 Süsivesikuid 171g/45,1% Rasvad 58g/34,4% Valgud 77,9g/20,5% Siin juures tegelikult ei ole Reco2 pulber arvestatud kuna seda seal valikus pole.
  5. Selle kaalumise kohta ma ei oskagi muud arvata, et mitte mingit muutust pole toimunud kahe kaalumise vahepeal. Nutridata järgi on konkreetselt tänase menüü kohta kaloraaži miinus 690. No ja siit minu mure ju alguse saigi, et mida ma teen valesti.
  6. Et siis ikkagi õigel kursil enamvähem? Nii trennide kui menüü osas? Ma küll tean, et suuri tulemusi ei saa kiiresti loota aga samas praeguseks on juba ka veidi aega kulunud kõige sellega tegeledes ning kohati tekib motivatsioonikriis, et äkki see kole kõht ei kaogi kuhugi. Seda enam, et nt kaal pole põhimõtteliselt üldse liikunud. Trennidega alustades tõusis kohe paar kilo aga edasi seisab nagu raudnael. Ümbermõõdud mingil hetkel ka vähenesid aga nüüd seisavad juba tükk aega paigal.
  7. Ma ei püüa dieeti pidada vaid ma olengi selliseid asju eluaeg söönud ja mulle maitseb, lihtsalt varasemalt sõin kogu selle asja juurde üsna palju ka magusat. Rasvad ei ole kõik eemaldatud, Kui söön leiba siis taluvõiga, värske salat on oliiviõliga üldiselt (kui seal just kodujuust sees ei ole). Mandleid-pähkleid söön. Kala söön ka pm iga päev kasvõi väikeses koguse + kalaõli kapslid. Selle konkreetse menüü kohta ütleb nutridata tabel, et valku on üle normi ja samamoodi ütleb ka rasva kohta. Kas kohupiim tõesti on mingi "aine" ainult? Ja seda siirupit ma sinna ka hulgi ei lisa vaid ikka üsna vähe, et oleks natukene magusam.
  8. Tere! Selline mure, et püüan oktoobrist saati jälgida oma toitumist, et kaotada kehalt rasva aga asi ei edene eriti. Kui oma tänase menüü nutridatasse sisse panin, siis kaloraaž on miinuses aga samas rasvasid ning valke söön ikkagi liiga palju selle järgi. Tänane menüü: Hommikusöök: 190g maitsestamata kohupiimapastat, mis on veidi maitsekamaks tehtud 20g agaavi siirupi ja 10g mõrukakaoga ning lisaks 90g enda valmistatud müslit (ei ole röstitud ega lisatud suhkrut ega mett) Vahepala: porgandid 150g või 1 õun Lõuna: 75g ilma rasvata küpsetatud sea sisefilee, 2 kartulit ning värske salat Enne trenni: 1 apelsin Peale trenni: reco2 piimaga Õhtusöök: 100g kodujuustu, kurk-tomat-paprika-suhkruhernekaunad, 1 keedumuna ja maitseks veidi külmsuitsu forelli või veisesinki Üldiselt ongi minu menüü suht sarnane, väheke varieerub ka. Kui lõunal kartulit või pastat ei taha siis asendan selle 2 viilu rukkileivaga. Sealiha söön üldiselt harem, pigem kala (forell, lõhe). Vahetevahel juhtub nt tööl mõni sünnipäev ette ja siis olen veidi magusamat kraami endale ka lubanud aga mitte suurtes kogustes. Trennis käin nädalas 4 päeva: E: pump+abs K: core R: functionalbody L: pump+abs+strech Novembris käisin kaalul ja nüüd nädal tagasi uuesti. Kaal on selle ajaga langenud 1 kilo, samas rasvaprotsent oli veidi tõusnud ning lihasprotsent langenud. Viimatised andmed kaalumiselt: kaal 59kg, rasva% 27, lihas% 30,3 Ok, see kaalunumber ei olegi primaarne ning mingeid tulemusi ma siiski ka näen endal (käsivartel pole enam lotti, reitel on võbisevat asja vähemaks jäänud ning selg on nagu ka polstrit kaotanud). Aga kõhul, mis on minu suurim mure, ei ole mitte mingit muutust toimunud või siis tõesti väga-väga minimaalselt. Mis on siin valesti? Äkki keegi targem kommenteeriks palun
×