Jump to content

blueuyo

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

blueuyo

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 01.01.1995

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Rinnalt läheb vähe

    Selge, tänud Sulle!
  2. Rinnalt läheb vähe

    Kas keegi saaks aidata või umbes öelda, mis seeriad/kordused panna umbes ning raskused (%)?
  3. Rinnalt läheb vähe

    Pole enne lugenud su mõtteterasid, nii et ma ausat ei oska öelda, mida sa selle all öelda tahad kuid ma võin aimata, et su mõte oli, et kellel tahet on, see suudab? Süsteemida all äkki arvasid mu viimast lauset, et üks päev kang, teine päev trenazöörid?
  4. Rinnalt läheb vähe

    Äkki midagi sellist (mõtlesin, et teeks kodus ka midagi veits) Teisipäev Käte kõverdamine tagatoengus Prantsuse surumine hantliga istudes Biitsepstõste hantlitega seistes Küünarvarre kõverdamine Scotti-pingil Lendamine hantlitega külgedele seistes Lendamine hantlitega ette seistes Surumine hantlitega istudes Neljapäev - rind, triitseps, ülaselg Surumine kangiga positiivsel pingil Surumine hantlitega positiivsel pingil ? Surumine kangiga lamades Trosside ristamine plokksüsteemil Surumine Smithil, kitsas haare ?peaks nagu triitsepsile olema mõeldud või läheb surumist juba paljuks? Küünarvarte sirutamine plokksüsteemil kukla tagant Surumine rööbaspuude-trenazööril Tõmme plokksüsteemil ülalt, kitsas haare Alatõmme trenazööril, kitsas haare Tõmme rinnatoega trenazööril Reede - jalad, alaselg, kõht Jalasirutus ette trenazööril Jalapress trenazööril Kükk, kang turjal Pöiasirutus Smithi masinal, kang turjal Tõmme kangiga vastu kõhtu kummargil Jõutõmme Keretõste alaseljapingil Keretõste kõhupingil Pühapäev - rind, biitseps, õlad Surumine hantlitega lamades Lendamine hantlitega lamades Liblikas trenazööril Biitsepstõste kangiga, seistes Küünarvarte kõverdamine trenazööril Surumine kangiga istudes, kukla tagant Käe küljele tõste plokksüsteemil Lendamine küljele trenazööril Ma üritasin siis teha mõlemad rinnapäevad erinevad, et nagu esimene päev rohkem kang ja teine päev liblikas ja lendamine
  5. Rinnalt läheb vähe

    Ei, ei jõua mitte kuidagi kuid võimalus kodus hantlitega midagi teha
  6. Rinnalt läheb vähe

    Mis sa ikka vabandad, eksimine on inimlik; parem ütle mulle, kas selline lihasgruppide jagamine normaalne?
  7. Rinnalt läheb vähe

    Selge pilt Okei, eks ma üritan kuidagi temaga ühendust saada. Aga muidu see jaotus, mis ma paar postitust tagasi kirjutasin ei kõlba kuhugi?
  8. Rinnalt läheb vähe

    Ma ei saa aru, mis häma te mulle ajate Kas see oleks palju, kui ma teeks rinda kaks korda nädalas, näiteks N - Rind, triitseps, selg R - Jalad, kõht, alaselg L - Puhkus? P - Rind, biitseps, õlad + peale igat trenni ujuma ka?
  9. Rinnalt läheb vähe

    Samamoodi 4-5x. Me saame üksteisest vast erinevalt aru, mu kavas on kõik suured lihasgrupid - selg, jalg k.a; kükid, jõutõmbed, kõik on kavas sees
  10. Rinnalt läheb vähe

    Okei, Ei, 40kg jäksan ma mingi 4-5korda suruda
  11. Rinnalt läheb vähe

    Mis see 1KM tähendab? Ei ole 'rinnabiitsa' mees, teen ikka ülekeha harjutusi,
  12. Jälle mina kava probleemiga

    Asume kohe asja juurde, nimelt kava eesmärgiks oleks rinna eelisarendamine (nagu ma juba teistesse teemadesse olen postitanud, et soov ca 2 kuuga suruda 40kg-lt 60kg-le rinnalt) kuid mul on päris mitu dilemmat. Olen vaadanud/küsinud teistelt, kuidas nende kava välja näeb ning see näeb umbes välja, et osad teevad iga kord jõusaalis samu asju (e siis nagu iga treening teevad paari harjutusega läbi kõik lihasgrupid vms) ning teised, kes on jaotanud lihasgrupid erinevatele päevadele. Nüüd on mul aga probleem, et jõusaali jõuks ma ainult 4korda nädalas, reedest pühapäevani ehk siis ilmest seda esimest varianti pole mõtet teha või siis teha nagu kahefaktoriga või kuidas seda nimetatigi, et näiteks reede teeks ülakeha, laupäev alakeha ja siis korduks jälle see ring? Lisaks veel, et peale igat trenni käiksin ujumas, ühel päeval saaks ka kodus käsi teha ning käiksin üle päeva jooksmas, et ka aeroobset teha.
  13. Rinnalt läheb vähe

    Lühem olen, jässakaks ei nimetaks aga kõhn ka pole, nii et ehk polegi võimatu üritus. Aga palju te soovitate üldse, et nädalas rinda treenida? 2x nädalas peaks olema selline keskmine? Kui ma tahan 2kuu ehk 8 nädalaga 20kg rohkem suruda siis lihtne kalkulatsioon ütleb, et iga trenn peaks 2.5kg rohkem suruma.
  14. Rinnalt läheb vähe

    Ma ei hakanud uut teemat tegema, nii et küsin siin ära, et kas on võimalik, et kui ma hetkel surun 40kg, siis kahe kuu pärast suruksin 60kg?
  15. Imelik tunne triitsa tehes

    Ei, sõrmedes pole mingit tunnet. Muidu tuli meelde, et paar aastat tagasi oli enam-vähem sama asi põlvedega (kükk oli närvist megavalus, tihti lõi terava valu sisse, vahepeal ei saanud isegi jalale toetuda, kuid nüüd pole kaua aega seda olnud), ka just külmemal ajal.
×