Jump to content

netz

Kasutajad
  • Content count

234
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About netz

• Rank
    Kasutaja
  • Birthday 08/13/1987

Kontakteerumise viisid

• Website URL
    http://

Profiili informatsioon

• Sugu
    Male
  1. Pane tähele, et see oli viimase lõigu kohta ning see oli küsimus.
  2. Siis kui kirjutatakse, et Marek on Maailmameister, siis on probleem. Tatti lendab ja näod on punased ja vihased. Jätke Kalmus rahule, las iga mees teeb oma ja kui ta teenib sellega ära austajaskonna nagu see on Marekil, müts maha... Ma ei saa aru kus siin probleem on. Mida rohkem sõimatakse, seda rohkem kellegi populaarsus siin tõuseb. See on vbla mingit sorti kadedus. Selline küsimus vbla Arnoldile, et kas tema saab kasu sellest, et Ott on iga aasta Eesti Meister kulturismis? Robocop jne... rahad liiguvad? Reklaam robocopile. Ma ei ütle midagi mida ma ise sellest arvan...
  3. Niivõrd rahaboss

Mul see koolis väga pop teema praegu:D Annan kohe sõna, tulin Siberist:D teen välja, rahatasku on suur.. vargil ei käi, kisokis ei käi:D krdi hea ma ütlen!!
  4. Mõttetuse moderaator

Sellest oleks vast abi küll.
  5. Aga tegelt neid kes käivad jõusaalis- neid pole ju kuigi palju!! Oi kui palju on neid kes ei käi üldse jõusaalis, kellel puudub üldse igasugune eesmärk näha hea välja. Endale meeldib hea välja näha. Mina arvan, et minu tüdruk väärib endale kena-vormis-tugevat meest.. Ma ei sihi praegu sellele, et naine saaks oma mehe üle uhke olla või vastupidi Kui on võimalik näha hea välja siis why not??!! Ja kui kõik on rahul, olen ise ka rahul. Ok, naised-mehed... Küsimus oleks pigem: miks ei tee osad üldse trenni? Miks nad ei taha välja näha head ja olla vormis? Kas neil on siis tõesti kõigest nii suva?! See puhtalt iseloomu teema.
  6. Kõhulihased

Näe kus meil tark mees taskus!!! Raske probleem kohe. Minu kaastunne kogu kompanjoonile. Palun, kas saaks nii, et kui keegi kritiseerib, siis toogu välja oma faktid oma väidete kinnituseks, mitte ärgu lahmigu siin niisama. Ja kui pole midagi tarka öelda siis olgu parem kuss. Mina nimetaks seda tühikargamiseks.
  7. Isekoostatud kava

Aga mina arvan, et selga ja rinda ühele päevale panna ei tasu. Põhilihasgrupid hoiaks üldse lahus(jalg, selg, rind) Väga lihtsal põhjusel, et need grupid tahavad saada ca 12-14 seeriat. Ja Sa lähed ajaliselt juba lõhki(trenn venib liiga pikaks). See on 1 põhjus ja teine, et kvaliteet kannatab. Ise ei ole kunagi nii teinud kus põhigruppe on päevas mitu ja ei tee ka. Lähtun printsiibist, et 1 põhigrupp+väiksem lisagrupp. Ja intervall kus teisipäev ja neljapeäv on ka liialt tihe. Arengu seisukohalt liiga tihe. Aeglustad arengut ja kurnad organismi liialt. Lihas areneb puhkamisel. 2 aastat peaks juba olema üsna hea staaz. Näiteks mul on selline süteem: E rind, triic T jalg, biic, käsivars K selg, õlg, trapets N rind, triic R jalg, biic, käsivars
  8. Erinevad arvamused

Eks Sa loe paki pealt mis seal sees on ja võrdle oma vajadustega. Massilisaja on jah selline kergem viis, et kõik on olemas sees mis vaja. Eraldi olevate ainete erinevus on see, et siis annab varieerida erinevate ainete kogustega. Näiteks õhtul vähendavad paljud süsivesikute tarbimise kogust. Mõtle ise Massilisajast saad sa igaljuhul alati need asjad kätte mida sul hommikul ja päeval vaja läheb (peale trenni näiteks).
  9. ArnoldConan

5x vahtisin krt ikka ülikõva
  10. Kõhulihased

Aa mul paar tuttavat teevad jõusaalis nii, et jalad on kõrgemal õhus mingi asja peal. Räägivad, et nii teeb alumisi.
  11. EKFL ja Kalmus!

Täpselt minu point... Väga hea ja õige postitus
  12. Küsimus

Väga paljud teevad trenni nii, et eelistavad näiteks rinda. Iga päev jauravad nende samade lihastega ja näiteks jalgu ei tee üldse, sest neid pole näha. Okey Sinu puhul see ei kehti. Endal on õnneks terve kere proportsioonis, aga põhjusel, et treeningplaan on väga ilusti läbi mõeldud ja olen seda koguaeg täpselt täitnud. Soovitan Sul ikkagi teistele lihasgruppidele mõned kuud vaid kerget pumpamist teha ja eelistatult arendada viletsamaid lihaseid. Ise teeksin raudselt nii.
  13. Rind ei arene

Ära nüüd virise siin nii Kõik on hästi hetkel. Rinnalihas on suur lihas. See võtab aega. Seeriate arv rinnale võiks olla 12-14. Tee surumist siis kitsama haardega+kaldpind+hantlitega lendamine pingil. Varieeri kangiga harjutusi haarde erinevusega jne.. Aa see staaz on sul väike, et arengut ei tohikski olla nii ruttu märgata.. Ainult rahu ainult rahu
  14. Selg ei saa kurnatud

Seeriaid tahab ka rohkem saada kui teised... Siis ca 12-14 seeiat. Nagu mainitud jõutõmme on oluline. Siis kehatõsted pukilt ka on üsna väsitav.
  15. Kalmus 4.

See ikka ülikõva ju(Y) Ikka tase!! Ei no vägev noh:D õnnitlused!!!