Kuidas süüa pole minu puhul küsimus - süüa tuleb otseloomulikult tervislikult ning internetis on selle kohta küllaldaselt materjale. Küll aga tekib kogu tänapäevase tootevaliku juures küsimus, mida süüa. Tavaliselt eelistan ma odavat kraami. Odav ei tähenda aga seda, et valin liha asemel keeduvorsti vaid seda, et eelistan pakendatud toodetele töötlemata liha ning kohukestele kohupiima. Tavaliselt üritan ikka osta selliseid asju, mis võimalikult naturaalsel kujul, pealegi on nii odavam(kui me ei räägi just mahetoodetest jms). Küll aga tekib minu puhul kahtlus, kas tooted, mida ma tänapäeva kirju supermarketi leti vahelt välja valin on ikka see õige. Mõnikord jääb puudu teadlikusest, teinekord on kõrva jäänud mõni soovitus või väide, millel ei pruugi tõepõhja ollagi. Tean, et siin keskkonnas leidub palju toitumishuvilisi ning neil on nii mõndagi, mida teistele kõrva taha panna. Sellepärast algatan ma siin väiksese teemasarja, kus igaüks saab kirjutada, milliseid tooteid tuleks vältida ja miks, ning milliseid peaks tarbima ja ära võiks märkida ka soovitusliku koguse kui see vajalik on. Loomulikult võiks teiste valikuid ka kommenteerida ja anda soovitusi, mida muuta ja millega ettevaatlik olla. Ma arvan, et siia foorumisse satub pidevalt teisigi algajaid kellele taoline info ära kuluks. Tegelikult leian ma, et toitumisalane teadlikkus kuluks ära enamustele eestlastele. Antud juhul oleks teemakäsitluseks PIIMATOOTED. Aitäh