Jump to content

Erik Orgu

Kasutajad
  • Sisu loend

    167
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Erik Orgu viimane päevavõit oli March 18 2012

Erik Orgu's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

13 Natuke juba nagu teab midagi

Erik Orgu

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 19.01.1982

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male

Viimase Profiili Külastajad

18 238 profile views
  1. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Ahvatlev pakkumine, see sõit oleks kindlasti meeldejääv...Olen minemas, sponsori rollis olen.
  2. Võib ju hüpata, aga mitmendalt korruselt?
  3. Kombineerin venitusi BodyRolleriga https://www.facebook.com/massaazirull
  4. Kuidas ravida õlavalu ja kiiresti

    https://www.facebook.com/massaazirull Palun, loodan et on abi
  5. Tere, sellel FB lehel https://www.facebook.com/massaazirull jagan infot ja nõuandeid, kuidas BodyRolleriga massaaži teha, et lihaspingeid leevendada ning kuidas BodyRolleriga harjutusi sooritada.
  6. Personaaltreening

    Tere, sellel FB lehel https://www.facebook.com/massaazirull jagan infot ja nõuandeid, kuidas BodyRolleriga massaaži teha, et lihaspingeid leevendada ning kuidas BodyRolleriga harjutusi sooritada.
  7. Toidulisanditega kolesterool alla!

    1g, primaforce vms toode oli...toitumine sama, mul kolesterool ok, aga see lõi eriti alla. Ise peab testima, quattromed.ee ja asi väga lihtne, võid teha eraldi analüüsi, aga esimene kord soovitan http://www.quattromed.ee/huvitavat/personaaltreeneri-pakett/ , et saada põhjalik ülevaade.
  8. Toidulisanditega kolesterool alla!

    Tegin vereanalyysid, tulemused olid paberil.
  9. Toidulisanditega kolesterool alla!

    CLA, kunagi kasutasin ja viis kolesterooli eriti madalale, mul pole kolesterooliga probleemi olnud, tegin lihtsalt eksperimendi.
  10. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Arc & jrx, me võiks kohtuda, selleks ma leian aja, aga foorumis vestlemiseks aeg on läbi.
  11. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Ja seal õpetatakse absoluutset tõde, mis on teaduslikult tõestatud ja sp ongi absoluutne tõde ning on teaduslikult tõestatud jne?
  12. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

  13. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Kui sa meie mõne kuu tagust vestlust meenutad, siis peaks sulle meenuma, et mul pole aega su ning ei saa kunagi olemagi seda aega, et vastata Sinu või kellegi teise "tarkadele" küsimustele. Kui su küsimus oli siiras, siis on mul lihtsalt kahju.
  14. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    http://www.quattromed.ee/huvitavat/personaaltreeneri-pakett/ http://www.tallinncity.ee/2081290/laboriarst-meeli-glukmann-hobisportlaste-suurim-probleem-on-rauapuudus/2393608 Kõik kes te midagi soovitate ja propageerite, tehke testid ära ja vaadake, kas teiega on kõik ok, enne kui teistele midagi soovitate. NB! Ise tegin testi ära ja loomulikult on kõik näitajad heas korras ja osad tähtsamad isegi väga head.
  15. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Teooriad- teoreetikud, ma ei soovi kellegi kannale astuda, aga paljud TE TARGAD ei mõista mida tegelikult mõeldakse talumatuse all, koguaeg mingid uuringud, testid jne. Asi on väga lihtne, talumatus tähendab sobimatust, gluteen pole ainuke asi mis mulle ei sobi, mis siis veel ei sobi...sealiha, vein, ploom, kiivi, GLUTEEN, oad ja hapendatud toiduained...MIKS? sest mu kehal ja kehas tekkivad MINU jaoks ebameeldivad reaktsioonid. Need oleksid, seedesüsteemi ärritumine, energiataseme kõikumine, vinnid-punnid...nt söön jahutoodet keskpäeval ja ca 45min hiljem on selline tunne nagu oleks unetabletti söönud(seedimine ka rikkis), söön hommikul peekonit(või mis tahes sealiha) ja seedesüsteem on ärritatud, joon pokaali punast veini ja peavalu on garanteeritud. Ma ei hakka rohkem näiteid tooma, sest usun et point jõudis kohale. Neid inimesi on palju kellel samad või siis osade toiduainete talumatused ja neid kellel pole-neid on ka palju. Kui sul pole talumatuseid, siis palju õnne, mul on heameel su üle, aga ma kuni 27 eluaastani arvasin et mulle sobib kõik, kuid eksisin. Pöörates rohkem tähelepanu oma söödavale toidule, tunnen ennast paremini, kui kunagi varem, siin pole mingit platseebot vms, lihtsalt teatud asjade sobimatus aka talumatus, sest mu keha lihtsalt ei talu seda. Sina kes sa nimetad Gluteenitalumatust naljaks, proovi ise mõnda aega ilma olla, söö puhtalt ja vaata kuidas enesetunne ja mis muutused toimuvad, ehk märkad midagi head ja siis mõistad, et ka su keha ei talu seda, usun et sul tuleks nii mõnestki asjast loobuda...alko jne Kui sa ei soovi sellest loobuda, siis vähemalt lase teistel seda teha ja lõpeta gluteenitalumatust naljaks nimetamast ning ole õnnelik kui sul seda pole...kui ma teaksin et miski toit/jook sulle mingil põhjusel ei sobi, siis ma kindlasti ei loobiks linke ja viskaks nalja et sul see peas kinni vms. Inimesed kellele gluteen ja muu jama ei sobi, mis tavalistes pitsades/toitudes, saavad nautida mu tervisepitsat ja teisigi toite mis tulevikus tulevad, sest ma mõistan teid
×