Jump to content

Raz0r

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Raz0r

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 05.12.1993
  1. Kohtla-Järve jõusaalid?

    Palju on kuutasu, kas on kindel ajakava ja kas peab olema klubiga liitunud?
  2. Kohtla-Järve jõusaalid?

    Tahaks ikka tead Kohtla-Järve omasid.
  3. Kohtla-Järve jõusaalid?

    Keegi teab kas Kohtla-Järvel on jõusaale kuskil, kus käia saab?
  4. Vajaks abi kava leidmisel.

    Nojah kui sõber soovitas seda site'i siis loodsin et midagi ikka tarka saan teada, aga jah, see päris raske tulema.
  5. Vajaks abi kava leidmisel.

    Kas keegi oskab siis soovitada?
  6. Vajaks abi kava leidmisel.

    täitsa õiged andmed, ma proovisin eile, kui palju ma suudan teha neid harjutusi maximumi peale ja muidu ma surusin 45 kg seistes, aga ma tundsin et surun 50 ka ära sest surusin 45kg püsti 4 korda ilusti ja 5 korraga pidin kehaga kaasa aitama.
  7. Vajaks abi kava leidmisel.

    olen 176 cm pikk kaalun 65 kg ja olen 17 aastane, olen tegelenud jõusaaliga nüüd juba aasta ja tahaks leida endale õiget kava kehamassiindeks kuskil 21 juures. näitajad: kükk - 60kg max, ilma toestuseta surumine seistes - max 50 kg jõutõmme - 90 kg max lamades surumine - max 60 kg igaks juhuks lisasin need, et äkki on abi Proovisin Wendler´i süsteemi, aga tundsin et alakeha saab vastava koormuse, aga ülakeha mitte(tundus et rind ei saa ültse koormust). Minu arvates on seerjates olevate korduste arv liiga väike. Et sooviksin teada kas ma võin muuta wendlei kava niimoodi, et lisan koormust ülakehal, et lisan harjutsui mis treeniksid rinnalihast või lamades surumine on pissav? Muidu tahaks treeninda: rinnalihased selga( kõiki lihaseid) jalalihaseid kõhulihaseid biitsep triitseps muidu käin 2 korda nädalas jõusaalis ja seal on vene värk aga vajalikud asjad on olemas, et kui keegi oleks nii hea et saaks kava mulle teha või otsida kuskilt see õige oleks hea, sest ise ma pole veel nii tark selles valdkonnas.
  8. Wendler´i süsteem 5/3/1

    et see 50% näitab, et kui ma jaksan teha kükki maximaalse raskusega 80 kg siis ma peaksin tegema abistavat 40kg 5 seerjat igal seejal 10 kükki?
  9. Wendler´i süsteem 5/3/1

    Et ma ei saa osadest asjadest aru, et mis nüüd see õige treeningkava on ja mis osad asjad tähendavad. Jõutõstja suunitlusega treeningu abistav töö Küki treening Kükk: 5 x 10 x 50% Sääre sirutamine: 5 x 10 Surumise treening Lamades surumine: 5 x 10 x 50% Tõmme hantliga ühe käega ettekallutades: 5 x 10 Jõutõmbe treening Jõutõmme: 5 x 8 x 50% Jalgade tõsted rippes: 5 x 12 Vertikaalse surumise treening Vertikaalne surumine: 5 x 10 x 50% Lõuatõmbed: 5 x suutlikkuseni Kas ma pean k6iki neid harjutusi muidu tegema, või valin igast ühe? ---------------------------------------- mis need tähed nende lõpus täpselt tähendavad, sest ma pole veel aru saanud, mida need näitavad. ka sneed tähendavad siis seda: Wave A. Warmup, 75% x 5, 80% x 5, 85% x 5 Wave B. Warmup, 80% x 3, 85% x 3, 90% x 3 Wave C. Warmup, 75% x 5, 85% x 3, 95% x 1 Wave D. Deload wave – 60% x 5, 65% x 5, 70% x 5 -------------------------------- Neli baastreeningut. Wendler'i 5/3/1 baastreeningud: Treening A – Kükk + abistav töö Treening B – Surumine + abistav töö Treening C – Jõutõmme + abistav töö Treening D – Vertikaalne (seistes/istudes) surumine + abistav töö Kolm (3) treeningut nädalas Nagu juba öeldud, kui teete kolm treeningut nädalas, siis rakendatakse A, B, C ja D treeningpäevi oma treeningpäevadele jooksvalt. Ühe mesotsükli jooksul tehakse iga treeningpäev läbi 4 x, see on kokku 16 treeningut. Trennide jagunemine nädalas ja nädalate peale kolme treeningu korral nädalas näeb välja järgmine: Nädal 1. ABC (Esmaspäev - Treening A, Kolmapäev - Treening B, Reede - Treening C) Nädal 2. DAB (Esmaspäev – Treening D, Kolmapäev – Treening A, Reede – Treening Nädal 3. CDA Nädal 4. BCD Nädal 5. ABC Nädal 6. D Nagu näha siin v6ib v2lja lugeda, et ma pean tegema esmaspäeval ainult kükki, kolmapäeval surumist ja reedel jõutõmmet, kas see vastab tõele, sest see ei lähe ülemise pildiga siis kokku. ------------------------------------- Kui keegi oleks nii hea ja kirjutaks siia mis on mu treeningplaan kui ma treenin 3 päeva n2dalas.
×