Jump to content

Crescendo

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Crescendo

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 17.07.1980
  1. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    Nii armas täppi vastus, tänud!!! Ja kahjuks jah olin imelik, ei pannud kirja milleks kella vajan peale selle et jälgida elusolekut ))) Eks ma nüüd uurin seda lingitud poodi siin....nananananaa.... annab kindlasti hasarati ja enesekindlust ka juurde. Naiste värk! Õnneks ma aga pole sellline kana kes peab koos käima kõike tegemas samal ajal , samal rajal TÄNUD;RAHVAS. ups, kirjutasin peaaegu RASVAS.
  2. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    Maris, ilmselgelt ei sobi sinu elustiiliga pulsikell Aga mina tulin et tutvuda ja nõu saada. Eks ma läksin ilu ja hinna õnge, juurdlesin et ehk on tegijam, näitajaid paljupalju. Ja no lapsi ma sellega nüüd taga ei ajaks. Soovitaks emmedel ikkka puhata kui frustreeritult arvutisse istuvad Siiralt. Aga nüüd siis olen targem, alustan mingi polariga ehk... LOOMULIKULT tahan oma keha sellega jälgida, kui südametööd kontrolliks /selle jaoks muretseks/ , siis ilmselt ma siit fooruist abi ei otsiks hihiii Aitäh soovide eest! Kes veel leiab et ta kell on mõttetu, siis võib ju pakkuda ka!
  3. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    Tere! Olen siin esimest korda! Meeldiv tutvuda Uuriksin teie, kui kogenenumate käest pulsikellade kohta. Tegelen jalgrattasõidu, kiirkõnni, tantsutrenni, ujumise ja laste tagaajamisega Sooviksin soetada endale hea pulsikella. Ütleme siis nii, et kui osta, siis hind võiks olla optimaalne, kavatsus kasutada seda ikkagi pikemat aega, ei ole minu näol tegemist sellise moepreiliga, kes uue mudeli saabudes vajab koheselt edevamat. Ostu tehes arvestangi et pigem kallim, kuid vastupidavam ja ka näeb soliidne välja (kui võib nii öelda naisteka kohta). Olles teinud aktiivsemalt sporti juba (teadlikult toitunud tervislikumalt ning ka utsitanud end taga pisut rohkem), 2 aastat, siis sooviksin oma näitajate kohta rohkem infot. Palun soovitage mulle korralikku pulsikella, mis tõesti väärib oma nime ja on tõestanud et on hea ost. Eeldan et olete ikkagi paljud selle toreda "vidina omanikud". Ujumise puhul vist oleks palju loota, ennem loobuksin sellest funktsioonist ja valiksin ikkagi hea mudeli ja mis ei oleks ka kõige kobakam, sobiks käia ka lihtsalt kellana. Olen uurinud et osadel on ka kehavöö, tore kui keegi seletaks ka selle vajalikkust. Olen küll algaja kellasoovija, kuid tundes ennast, tean et kasutusiga on sellel pikk, niiet mida rohkem funktsioone, seda parem... Netis niisama lapates jäi minu minule, kui naisele silma selline variant : , tundub ka palju funktsioone, mida arvate teie ? http://www.pulsikell.com/3/suunto-t3d-puna...4/mode//brand// Ootan ja loodan teie sõbralikku suhtumist ja häid nõuandeid, tänud ette!!! c.
×