Jump to content

Ba73r10n

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Ba73r10n

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 28.02.1988
  1. Mis nüüd saab ?

    Tänud soovituste eest. Hakkasin palju rohkem sööma, palju rohkem. Hetkekaal 4 kg vähem ehk siis 89kg. Tegin menüüd natuke rasvasemaks ja ka magusamaks.
  2. Mis nüüd saab ?

    Kuna nälja tunnuseid pole täheldanud, ei usu, et asi NII hull on...viskan 30% alustuseks juurde söömisele :-) Mida soovitate kõige rohkem lisada, rasvu, süssareid või valku? Või kõike võrdselt... Hoian kursis, tänud tagasiside eest
  3. Mis nüüd saab ?

    Viskasin menüü nutridatasse, vastus siis selline Päeva jooksul saadud energia: 1633.9 kcal Päeva jooksul täiendavalt vajaminev energia: 2058.1 kcal Soovituslik päevane energiakogus: 3692 kcal Hakkame siis aga sööma..
  4. Mis nüüd saab ?

    Tänane menüü peaks lõpuks selline välja nägema. Täisterahelbed piimaga, 100g kodujuustu 0.1% 1 õun, 1 banaan kurk, tomat, jääsalat, 125g kana, oliiviõli, lillkapsas, pähklid kurk, tomat, jääsalat, 125g kana, oliiviõli, lillkapsas, pähklid 2 õuna 100g kodujuustu 0.1% värske porgand, herned, ploom Menüüst käivad läbi veel munad, kala ja kõikvõimalikud erinevad rohelised, koguseliselt tuleb umbes täpselt iga päev sama välja. Edit: Peale raskemat trenni FAST'i Dietmix blenderisse külmutatud marjade ja piimaga.
  5. Mis nüüd saab ?

    Oskab äkki keegi targem öelda minu päevast vajadust, endale tundub, et söön niigi vähe. Mitmeid kalkulaatoreid olen proovinud, tulemuseks olen saanud 1500kcal, et kaal alaneks ja isegi 2800kcal, et kaal alaneks. Väga punktipealt ei ole enda tarbimist kunagi lugenud, olen jälginud sellist põhimõtet, et väikesed kogused (söön seni kuni kõht enam tühi ei ole, mitte seni et "täis" saaks) kuskil 6-8 korda päevas sh. vahepalad ja olen jälginud, et peale trenni korralikku kütet peale saaks keha. :-)
  6. Mis nüüd saab ?

    Intensiivsust saigi tõstetud sest ei toimunud mingeid muutusi enam, eks keha peaks ju tunda andma kui üle treenin, siiamaani super enesetunne ja kõik muu, mis sellega kaasa käib. Eile tuli rekordajaga 8km, nii et taandarengut ei tohiks ka nagu olla. Aga eks ma proovin siis paar puhkepäeva juurde visata ja söögiga mängida natuke :-)
  7. Mis nüüd saab ?

    Ei ole absoluutselt mingi number oluline aga ujumisrõngast veel natuke jätkub kõhu ja muude kohtade ümber, võrreldes algusega naeruväärselt vähe aga siiski. Eesmärk oleks pigem elus kordki sikspäkk ära näha. Suurust ei aja ka üldse taga, pigem lihtsalt hästi treenitud väljanägemist.
  8. Mis nüüd saab ?

    Tervist. Lugu järgmine, 2010/2011 aastavahetusel lubasin ennast kätte võtta, lõin külmkapis korra majja ja hakkasin trenni tegema. Jaanuaris kaalusin 110kg (pikkust 185cm), hetkekaal on 93kg ja alla enam ei lähe, ükskõik mis ma teen, kuskil kuu aega sama kaalu otsas istunud. Trenni olen teinud kuskil 4 korda nädalas. Jooksmine, p90x (valitud palad), jooga (pigem bodybalance), ujumine, kätekõverdused, selja-, kõhulihased. Viimased 2 nädalat olen intensiivsust tõstnud, 5-7 korda nädalas trenni, 6-8km päevas jooksu, 100% järginud p90x kava. Menüü on väga "roheline", lisaks kana, kala, rasvatu kodujuust, pähklid, munad, oad ja kõikvõimalikud puuviljad. Suhkur on peaaegu täielikult out, ükskõik millisel kujul. Mis teha ? Mis valesti? Rohkem süüa, vähem süüa, rohkem trenni, vähem trenni ? Heeeelp Tagasiside on väga oodatud Mees 23a 93kg/185cm
×