Jump to content

Jaan09

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Jaan09

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 19.03.1988
  1. Päevane enegiakulu arvestus

    Tänan väga õpetlike vastuste eest, killhoven, samuil ja vrsm. Ma olen saanud ülevaate mis mind rahuldab.
  2. Päevane enegiakulu arvestus

    Võimalik, et tahangi... ega ma ilma asjata algajate foorumis ei küsiks. Ma seletan lahti mida silmas pidasin. Kui mu kaal on tõusnud 10kg siis tahan, et oleksid lihaste kontuurid väljas. Mul on paar sõpra sportlased ning vaatamata nende igapäevasele treeningule kõik lihaskontuurid ei paista.
  3. Päevane enegiakulu arvestus

    Tänan kristen. ja protein_pets! Ma treenin nädalas 4 korda jõusaalis ning korra või kaks käin ujumas. Mis perioodi peale te kaalu muutust kontrollite? Kuidas treenida nii, et rasva kogus kehas väheneks, st et saavutada nö "kuiv" lihas?
  4. Päevane enegiakulu arvestus

    Tere, sõbrad! Olen 23 aastane, 185cm pikk, kaalun 75 kilo ning olen trenniga tegelenud juuli algusest tõsisemalt. Üldiselt olen sportliku eluviisiga. Internetis on üsnagi palju õpetusi ning ma ei raatsi igalt kodulehelt infokilde kokku korjata, et saada usaldusväärne number, sest arvutusmeetoteid on mitmed. Otsustasin teie poole pöörduda, sest sain erinevuseks 700kcal ning arvan, et see on piisavalt suur number, et kahelda ühes või teises kalkulaatoris. Igatahes teie olete olete asjatundjad, seega kirjutage kui palju energiakulu peaks olema? Soovin toituda korralikult, nii et kehakaal tõuseks 10 kg. Küsimused on järgmised: 1) Kui palju ma peaksin sööma päevas kcal? 2) Kui palju peaks proportsionaalselt olema süsivesikuid, rasvu ja valke? 3) Pärast trennis süüa süsivesikuid või valke? 4) Enne trenni süüa süsivesikuid või valke? 5) Kas te teate mõnda excelipõhist kalkulaatorit, et seda päevikuna kasutada? Küsige julgelt lisaküsimusi kui midagi jätsin mainimata. Ette tänades.
×