Jump to content

Priidu

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Priidu

  • Tase
    Vaatleja
  1. Vend Vähk Peab liikuma!

    Ei tea kas sulle keelpillio kvartetid meeldivad, näiteks: http://www.snotr.com/video/280 neilt kahelt võib midagi head leida, aga tundub, et sulle meeldib rohkem klassikaline orkestri muusika. Olen kooris laulnud küll 10 aastat, enamjaolt ka klassikalist aga hetkel ei tule ühtegi head soovitust mis võiks sobida. Sulle muidugi sobiks eriliselt see: http://www.youtube.com/watch?v=E5gNYVia2rg Lisaks veel, kas proovi bodypumpi saab kah niisama proovima tulla või mis on ühe korra hind. Tavalise 3korda nädalas jõusaali kõrvalt võib päris huvitav kogemus olla.
  2. Vend Vähk Peab liikuma!

    Lugesin, et sa huvitud 1 kroonistest paberrahadest, ikka huvi? Mul üks selline koletis on, mul ka mõned väljamaa sendid, aga ei tea äkki sul need on olemas. Ma võin need tänu eest ära anda küll, see nädalavahetus või järgmine nädal näiteks kuskil linnas. Võid kuidagi teatada oma soovist mind.
  3. Algaja ründamas jõusaali.

    Olen kah algaja ja leian, et parem on kui mu keha kuju oleks rohkem mehe vetsumärgi järgi kui naise oma. Olen 17 aastat ja umbes pool aastat peale vana, pikkust on ~205, see vist pole keskmise jõusaali külastaja pikkus ning kaalu 93-94kg. Otsustasin, et tahaksin jõusaalis käima hakata, hetkel käin väga algelises kohas enda isa töö juures keldris, aga seal pole kõige tähtsamat asja, kükki kohta. Tahaks teha 5x5 kava, mis sisaldab hetkel kükki, rinnalt surumist, deadlifti, barbell row ja ülepea pressi. Otsiksin kohta kõige lähedamal Tartus raadile, plussiks oleks ka toredate inimeste juures olek, kes mu tehnikat parandavad. Suvel ei ole probleeme mul rattaga üle linna sõita, aga talvel on igavesed probleemid liikumisega. Jala ei jõua kõikjale. Hetkel ma olen plaaninud x3 nädalas trenni teha. A - squat, bench press, barbell row B - squat, overhead press, deadlift (inglise keeles, sest seni olen küsinud enamjaolt abi sõprade käest, kes ei räägi eesti keelt) Kas neile harjutustele võiks ka midagi lisada? Algul oleks need kõik 10-20kg kangil+kangi raskus(va deadlift) Mind huvitab, kas ma peaksin oma teisi tegevusi natukene tagasi tõmbama, hetkel kolmel päeval(teisipäev,neljapäev,laupäev), millal ma jõusaalis ei ole käinud teen 2 tundi rullsuusatamist, 30km tuleb distantsiks ja vahel satun ka korvpalli platsile. Ainult pühapäev on mul täielikuks taastumiseks. Kui palju ma peaksin oma rullsuusatamist koomale tõmbama? Ma käin rattaga kooli/jõusaali/igale poole, sealt peaks saama enda südame korrashoiu kätte, talviti kõnnin 30 minutit kooli. Tänan kõige abi eest.
×