Jump to content

Robert Nool

Kasutajad
  • Sisu loend

    85
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

3 Neutraalne

Robert Nool

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 24.06.1986
  1. Koolitus: Kiire rasvapõletus

    Kõike parimat sulle. Päriselt.
  2. Koolitus: Kiire rasvapõletus

    Erand ei ole see, et minu soovitatud toitumispõhimõtted osalejatel erinevalt oleksid mõjunud. Erand on see, et osad teevad, mida ütlen, teised mitte.
  3. Koolitus: Kiire rasvapõletus

    Naljakas on see, et kõik võistlejad on järjepidevalt alla võtnud ja võtsid ka sel nädalal. Tagamaid teadmata hakkavad kostuma rõõmuhüüded, kui ühel osalejal kaal tõuseb. Tõde on see, et Kristi K oli osaleja, kes minuga kõige vähem kontaktis oli. Enamuste teistega suhtlesin iganädalaselt. Ta oli enne saatesse tulemist juba päris korraliku arvu kilogramme kaotanud. Seega olid tal omad tõekspidamised, millest ta lahti ei suutnud lasta. Ta igatses puuvilju ning eeldatavasti sõin neid pisut regulaarsemalt. Samuti sõi ta hommikuti armsaks saanud teraviljaputru. Kombineerimise tulemus oli selline. Veider, et loendamata hulgalt rõõmu ja skeptitsismi tekkis kellegi ebaõnnestumisest. Võrrandi teisel pool otsas on Herkki, kes järjepidevalt igal nädalal 2 ja rohkem kg alla on võtnud ning 6 nädalaga on tulemus üle 25kg. Seejuures ütlevad kõik osalejad, kes korralikult järgivad, et nälga ei ole ning energia on väga hea. Ilmselgelt minu toitumispõhimõtted ei toimi.
  4. Koolitus: Kiire rasvapõletus

    Oh seda rõõmu. Rain, mis sinuga juhtunud on? Vanadest aegades, kui siin foorumis aktiivsem olin, mäletan sind asjaliku foorumlasena. Viimasel ajal olen lugenud üksnes targutavaid, parastavaid ning asjatundmatuid kommentaare sinu sulest. Tõeline pettumus. Vanus peaks ju piisavalt soliidne juba olema. Katsu sellele vastavalt käituda.
  5. Vedel Stevia

    Pulbril ja tablettidel pisut tugevam kõrvalmaitse. Vist leidsin ka ühe koha, kust vedelikku saab.
  6. Vedel Stevia

    Tervist, Kas keegi teab, kust stevia vedelikku leida võib? Sojapood pakub, kuid neil on hetkel otsas. Ehk on veel mõni koht? Tänud.
  7. Koolitus: Kiire rasvapõletus

    Ma maksin omal ajal $30, kui õigesti mäletan. Siin uus raamat umbes sama hinnaga - http://www.ebay.co.uk/itm/Natural-Hormonal-Enhancement-Rob-Faigin-/120879433442?pt=Non_Fiction&hash=item1c24f9c6e2#ht_486wt_1167
  8. Koolitus: Kiire rasvapõletus

    Palun näita lausa näpuga, kus ma ütlesin nagu sõnastasid - "rasva põleb nädalas 6-8kg". Võimalik, et asi on minu nooremas eas ja seetõttu paremas silmanägemises, kuid mina loen enda tekstist, mida tsiteerisid, välja "...osalejad võtsid nende meetoditega esimese nädalaga keskmiselt 6-8kg maha". Kus oli sõna "rasv"? Ma ütlesin neile täpselt, mida tegema peab ning seda enamus ka tegid ning tulemus oli selline. Eeldatavasti langeb järgmises saates enamustel vähem, kuid paar üllatust tuleb ka kindlasti. Vaatame, palju kolmanda nädala tulemused on. Ott, kui mõni osaleja kaotab 2. nädalal rohkem kui 1-2kg ja 3. nädalal rohkem kui 100-300g, kas siis hakkad ka võistlusteks valmistumisel rohkem õigeid rasvu ja vähem süsivesikuid sööma? Asi on enamas kui lihtsalt kalorites. Oled mu koolitusele oodatud.
  9. Koolitus: Kiire rasvapõletus

    Olev on vana sõber. Hakkab rahunema vaikselt.
  10. Sel pühapäeval on taas põhjalik koolitus, kus käsitlen sügavuti rasva talletumise põhjuseid ning kuidas neid seljatada. Tegemist on teadusliku lähenemisega, kuid jagan väga lihtsalt ja üheselt mõistetavaid nõuandeid, mida teha, et kiiresti rasva põletada. Olen sel hooajal ka saate "Tantsi tagumik trimmi" toitumisnõustaja ning osalejad võtsid nende meetoditega esimese nädalaga keskmiselt 6-8kg maha. Kes osalejatega kohtuda soovib, siis enamus neist on sel pühapäeval samuti tulemas. Link üritusele hetkel veel Facebookis - https://www.facebook.com/events/321087231285458/ Pühapäevani
  11. Üsna mitu inimest on nädalavahetusel Tartust seminari jaoks kohale tulnud. Kui asi pisut suuremaks läheb, siis tulen ka Tartusse. Homsele seminarile on veel mõned kohad. Tulge kuulama, kuidas enda hormonaalsüsteem enda eesmärgi nimel tööle panna, lihased kiiremini kasvama ja rasv samaaegselt põlema saada.
  12. Muscle Building Challenge

    Facebooki eventis on kogu info kirjas. Osavõtutasu on 49 eur, ehk 1-2 valgukotti, mida paljud igakuiselt ostavad, saavutamata soovitud tulemusi.
  13. Muscle Building Challenge

    Nad treenivad ja toituvad kogu aeg maksimaalsete tulemuste nimel. Mina treenisin ja toitusin enne katsega alustamist teisiti kui praegu ning eesmärk oligi tõestada hüpotees, et suudan enda treening- ja toitumisteadmistega säilitada madala rasvaprotsendi ja kasvatada kuiva lihasmassi. Tekib küsimus, miks ma sis kogu aeg nii ei treeni ja toitu? Lihtne - mind ei huvita kulturism ega massiivne lihasmass. Mind huvitavad rohkem seesugused katsed, kus kõik õpitu ja proovitu rakendan.
  14. Muscle Building Challenge

    Kui kedagi huvitab, kuidas seda teha, siis sel laupäeval räägin täpselt kõik lahti, jätmata ühtegi saladust ega nippi enda teada. Kogu info üritusele on siin:
  15. Muscle Building Challenge

    Nagu selle teema alguses ütlesin, olen igal ajal nõus nõuetekohaselt dopinguproovi andma.
×