Calor
Kasutajad-
Content count
27 -
Last visited
Community Reputation
1 NeutraalneAbout Calor
-
Rank
Algaja
- Birthday 06/18/1985
Profiili informatsioon
-
Sugu
Male
-
Kas midagi peab valesti olema? Kaua sa nende grammide järgi oled toitunud ja mis kaal on teinud? Mis trenni teed?
-
Jaa, kindlasti oli ta tipus ainult pudru, kohupiima ja geenmutatsiooni peal. Kahju, et seitsmekordne Tour de France võitja Lance Armstrong nende õnneliku 0.5% ei kuulunud, kuigi Pilv oleks ilmselt selle samuti ära tõestanud. Ma tean isegi, kuidas võib üks mutatsioon kõike muuta, aga tõsiselt - tõenäosus selliseks joppamiseks on 1/200le ja just see inimene trehvab Veerpalu olema? Kuidas see geen nüüd alles vanemas eas töötama hakkas?
-
Samal arvamusel oldi ka 19 sajandi mehed, et pole mõtet uurida. Kui naised siis arstide poole pöördusid, kes olid valdavalt mehed, siis teadmatusest lõigati vaesekestelt igasugu võimalikke väljaulatuvaid kehaosi ära vist motoga "mis tilbendab, see ära". Hea, et tänapäeval on hakatud naiste tervisele rohkem tähelepanu pöörama. Kahjuks tundub, et selles uurimata teadusharus on ka üsna palju kommertsi juurde tulnud (mis muidugi uute asjadega on tavaline).
-
Leidsime Veerpalu kasvuhormooni geeni promootoris viis mutatsiooni. Eraldi võetuna pole ükski neist mutatsioonidest ebatavaline, kuid viie mutatsiooni kombinatsioon (mida nimetatakse ka haploplokiks) on üliharuldane. Seda esineb vaid poolel protsendil inimestest. Seega on Andrus Veerpalu puhul tegemist harvaesineva kasvuhormooni sekretsiooni mehhanismiga. ~~~~ Pilv ikka suudab . Ma usun, et kui vaja, suudaks ta selle geenmutatsiooni abil ära tõestada, et sead suudavad ka lennata, kui nad ainult tahaksid.
-
Võiksid mingi kuu kokkuvõtte teha. vaevalt, et iga nädal midagi põnevat juhtub. Pikema perioodi jooksul saad ka selgemaid analüüse teha.
-
Ma olen jrx dieeti jälginud ja täitsa töötab. Ilmselt oleks samuti hulluks läinud, kui iga päev neid gramme jälgiks. Olen varunud kannatust ja nii nädalaste kaalumistega asjal silma peal hoidnud. Mingi vahe nagu ei tahtnud kaal alngeda, siis jälle vähendasin natuke koguseid ja toimis. Kui koguseid ei tahtnud vähendada, tõstsin trenni intensiivsust, jälle toimis. Seega tavainimesena piisas väiksest toidu-trenni suhte manipuleerimisest ja oli enesetunne hea ja oli motivatsiooni.
-
Järjekordne tõestus, et kaal ikka ei näita midagi. 178-80 peaks olema suht ideaalilähedane, aga kirjutaja ütleb, et rind meenutab naiste oma. Ma arvan, et enda käsile võtmine ongi keeruline protsess. Pole ilmselt keegi kodujuustu kätte võtnud ja seda kohe alguses imeliseks eineks pidanud. Sama on näiteks pudru keetmisega hommikuti. Ütlen nii, et kui minul antaks praegu hommikul valida, kas teha võileibu või kaerahelbeputru, siis valiksin pudru. Hetkel on nii, et pudru tegemine nii käpas, et jõuan pliidi taga alles unest toibuda, kui puder valmis. Seega kui tahad kaalu kaotada - kerged ajad on läbi, varu endale kannatlikkust ja saa oma kiiksudest üle. Nagu eelnevast elust näha, ei tasunud need kiiksud vist eriti ära.
-
Kui alles algaja oled, siis kas see natuke palju pole alguseks? Ise algajana teen jõudu kolm korda nädalas, ujumist korra ja tööpäeviti siis tööleminekuks, tagasitulekuks 40 minutit ratast. Kokku tegelikult neli päeva ja R, L, P on seni väga hädasti puhkuseks ära kulunud. Jätaksin ainult 1,5 päeva puhkuseks oleks olnud ilmselt peale 2 nädalat kopp ees.
-
No ilmselt see mees oli küll nii soga (viski + kanep), et ei saanud üldse arugi, et tal kang kõril on.
-
Mina isiklikult paksudele nii ei keskenduks. Nemad rikuvad leebelt "enda" tervist. pealegi, kui palju te teate pakse inimesi, kes on oma välimusega rahul. Enamik ikka proovib kuidagi oma kaalu natuke alandada. Pigem on valupunkt suitsetajad. Nad küll maksavad aktsiisi, kuid kas sellest piisab ka suitsetamisest põhjustatud haiguste raviks?
-
Ujumisega seotud küsimus, aga natuke teisest nurgast. Kuna elan kohas, kus ei ole väga meeldiv jooksmas käia ja endale meeldib ujumine rohkem, siis kuidas sobib see kehakaalua alandamiseks. Olen kuulnud müüte, et ujumine ei ole pooltki nii efektiivne, kui jooksmine, sest vees ei tõuse kehatemperatuur piisavalt kõrgele, mis pärsib rasvade põletamist. Samas on ujumisega kaotatav kaloraaž suurem kui sama palju jooksmist teha. Oskab keegi midagi lähemalt kommenteerida. (Hetkel on olukord selline, et kaal 87kg, kuuga on alla läinud kuskil 1kg ja soov oleks 82 kanti saada)
-
Energiajook – energiat andev jook või «energiavampiir»
Calor replied to Calor's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
See ... ja ilmselt arvuti taga öötundidesse veniv päev. Siis jälle hommikul vara üles ja nii see nõiaring hakkab.- 48 replies
-
- energiajook
- kofeiin
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
Energiajook – energiat andev jook või «energiavampiir»
Calor replied to Calor's topic in Uudiste ja artiklite järelkaja
Selveris oli olnud juhus, kus 4. klassi õpilasele energiajooki müümast keeldunud kassapidaja võeti vaibale. Ei tea, täpselt, kuidas see lugu lõppes, aga kassapidaja oli öelnud, et tema põhimõtete vastu on nii noorele energiajoogi müümine. Ei luba oma lastel seda teha ja ei müü ka teistele. Aga kahjuks läks asi nii kaugele kuna 2 inimest kolmest ei saa sellest aru (lapse ema ja kaupluse juhataja).- 48 replies
-
- energiajook
- kofeiin
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
Kell 3 öösel tekkis selline mure?