Jump to content

Kalkun

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Kalkun

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 05.03.1993
  1. Kuidas ma saaks lugeda postitusi nagu õige mees? Pigemat aega see jama juba, olen seadeid ka näppinud aga tuhkagi. Nagu pildilt näha siis postitused on üksteise all ja alles siis saab neid tuleda kui peale klikkides.
  2. Pullid pildid netist

    Aitaks ka kaasa teema arendusele. http://www.youtube.com/watch?v=auGMY3m8mwk
  3. Kõht läheb tühjaks

    Probleem on selles, et kui ma söön iga 3-3,5h tagant siis vahest peale söögikorda läheb kuskil 2-2,5 tundi mööda on kõht jälle tühi. Peas ja kõhus kõlguvad mõtted, et millal saaks uuesti jälle süüa. Üldjuhul on peale kanafilee söömist, sinna kõrvale mingi kerge salat ja mingi nipet näped köögivili. Kas asi ei võiks olla selles, et tarbin liiga vähe rasva? Hetkel on dieediperiood seega on see normal?
  4. Hommikupuder

    1 porgand ja 1-2 lehtsalati lehte lisaks ise juurde. Banaani või õuna jätaks siis ära. Kaal on siiamaani langenud küll 2 kuu jooksul kuskil 4 kilo. 2 nädalat tagasi kaalusin 81,5, hetkel pole kaalunud. 6 korda söön päevas. Üritan iga 3h tagant süüa. Hetkel söön hommikuks 4 keedumuna, 1 tass piima (300ml), seemneleib,porgand ja 1-2 lehtsalati lehte. Hetkel tundub küll, et piisab. // Proovisin järgmine hommik oma värki, päris hea tuli. Kõht sai ilusti täis.
  5. Hommikupuder

    Uurisin ja puurisin seda teemat aga asja eriti ei saanud. Tavaliselt pudru ei söö aga mõtlesin, et paar päeva nädalas ju võiks teha hommikuti. Alati olen pudru teinud nii, et lasen voolata piima potti nii ala pool liitrit, mingi tassike täis helbeid, pool tl täit soola, 3-4 tl suhkurt ja lasen podisena kuni paraja paksuseni. Sellele peale hunniku mett või moosi. Nüüd dieedi perioodil nii vist teha väga ei saa. Mõtlesin enda jaoks uue meetodi välja mida pole veel katsetanud. Tunnen, et vajan magusat seega mesi või moos on enamjaolt vajalik. 400 ml piima 100g kaerahelbeid väheke soola ja suhkurt 1 lusikas proteiinipulbrit 2-3 tl moosi Valku tuleb kuskil kokku 45g, süsikaid kuskil 85g ( peaks mingi õuna või banaani juurde lisama toidule?) ja rasvu kuskil 15-17g Mida arvate? Kehakaal on 80kg
  6. Väga huvitavad videod, alati võtan midagi süüa ekraani ette kaasa.
×