Jump to content

n6gesemees

Kasutajad
  • Sisu loend

    33
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

2 Neutraalne

n6gesemees

  • Tase
    Algaja

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Not Telling
  1. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    178cm, 75kg, 17a.
  2. Lihased valu jne.

    Suurem rõhk harjutuses langeb õlgadele kui rinnale ma kahtlen.
  3. Abi vaja(Kava)

    Press, teise nimega military press. Pressi tee seistes. Ma kardan, et see amplituud millega sa 200kg jalapressil tegid, pole midagi väärt. Kui sul kükis selg valutab, kükid sa väga halva tehnikaga järelikult. 3 baasharjutust päeva kohta küll vähe pole minu arust? Lisaharjutusi tee otsa kuis süda lustib (siia alla kuuluvad biitsepsi ja triitsepsi isolatsiooniharjutused jne.).
  4. Abi vaja(Kava)

    Smithi masinast hoiaksin sinu asemel küll eemale. Vot just sellepärast peadki tegema vabaraskusega (e. mitte smithi kangiga), et sul raskused veerevad maha sealt. Kiirelt kokku pannes minu ideaalis näeks push/pull selline välja A 3x5 Squat 3x5 Bench Press 3x5 Press (sääred, triitseps, kõht jm. lisaharjutused) B 3x5 Deadlift 3x5 Rows (eeldan, et tead mis need on )3xMax Pullups/Chinups (biitseps, trapets, küljed jm. lisaharjutused) Teed 3x5 iga trenn sama raskusega ära ja järgmine kord lisad natukene juurde ja uuesti teed 3x5. Ja selle kcal kogusumma kohta, kindlasti on mõni kalkulaator kuskil, mis eri toitude kcal summad aitab kokku lüüa jms.
  5. Abi vaja(Kava)

    Kui mõlemal kangi pool on 5kg ketas, peaks kogusumma tulema 30kg, eeldades, et kasutad 20kg kangi. Areng on küll kehva jah, ise alustasin 15-aastaselt kaaludes 59kg, tol ajal tegin ka 30kg kiloga rinnalt seeriad. Praegu, aasta ja 5 kuud hiljem on rinnalt maksimum 110kg ning seeriad teen 90 kiloga, seega sinu areng on üpris nigel (sain mõõdupuuks kasutada ainult rinnalt surumist sest alustades oli see ainus baasharjutus mida tegin). Ise arvan, et võiksid kava jaotada kahele päevale, A ja B. Päevale A paned surumisharjutused ja küki (rinnalt surumine, press, triitseps) ja päevale B tõmbeharjutused (jõutõmme, rowid, lõuatõmbed biits). Sa arvad, et su toitumine on korras, kuid see ei ole. Löö oma päevane kcal kogusumma kokku ja vaata mis saad, kindlasti saad sinna otsa panna +500kcal.
  6. Tagureie ja tuhara vaheline osa

    Kust ma Tallinnast endale selle foam rolli hankida saaks?
  7. Lugu siis selline, et olen tuhara/tagureie vahelise koha 2 korda ära tõmmanud, esimene kord oli kaugushüppega (ca. 10 kuud tagasi, vasak tagureis), ja ikka korralikult, läks 2-3 kuud, et kõnniks nagu korralik inimene. Teine kord kord oli siis hiljutine kord, nimelt see esmaspäev, hakkasin tegema 1 korduse maksimumi 160 kiloga, kang tuli üsna kergelt maast lahti 3-4cm ja siis laksaki vasak tagureis läks. Siit siis küsimus, et kas on mõtet jätkata jõutõmbega (harjutus, kus tagureis on tähtis lihasgrupp) peale seda, kui praegune vigastus ära paraneb, või mitte, arvestades seda, et vasak tagureis on eriti aldis vigastustele, kui jah, siis mis meetmeid peaks ma rakendama, et vältida selliseid vigastusi?
  8. Peavalu kreatiini ja glükoosi tarvitamisel.

    Ilma glükoosita oled proovinud?
  9. Mida arvate jõunäitajatest?

    Oleneb kaua sa jõusaali külastanud oled? Ise olen samuti 16-aastane.
  10. Rinnalt läheb vähe

    Unustasin muuta seda kohta, triitsepsile 1-2 harjutust on okei, ise teen 2. 3 oleks jah, overkill.
  11. Rinnalt läheb vähe

    Ainult rinda ära kindlasti treenima hakka, see oleks loll ja naiivne. Olenevalt kavast, vaata, et rinnale oleks vähemalt 3 harjutust ja triitsepsile samuti. Ära heida meelt, et rinnalt surumine nii kehv on. Kui mina alustasin (sain 15 siis kaks kuud enne seda) surusin ma ainult 45kg, nüüd, aasta hiljem surun 105kg. Kui su sõbrad suruvad sinust rohkem ja 105kg ära ei tõmba, no siis ma tunnen neile kaasa. Varsti on neil selg nii nõrk, et ei toeta enam rinnalt surumises.
  12. Liiga lihastes jalad?

    Mine kataboolsesse.
  13. rinna eelisarendus

    Lihased peavad saama vähemalt 48h puhata.
  14. rinna eelisarendus

    Lisaksin rööbaspuudel surumise kah, hea mitmekülgne harjutus.
  15. Käevarred valutavad.

    Midagi ei muutnud. 'Käevarred' arenesid/kohanesid ning seda valu enam ei tunne. Vahel oli valu suht hull, siis lasin puhata nädalakese.
×