Jump to content

mina3333

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

mina3333

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 29.06.1977
  1. No siis ju hästi Mina juba mõtlesingi, et kuhu see 5 ja 6 söögikorra toit endale sisse mahutatakse Eks jah, tuleb tarbida nii palju kui organism vajab.
  2. Imelik harjumus

    Arvan, et neid liiga palju süüa pole küll kuigi kasulik kuna toored makaronid hakkavad pärast maos ju paisuma..
  3. FARMI-GABRIEL PAUGUTAB

    HUVITAV, AGA KUHU JÄI NÕIAINTS???
  4. Mina üle 3 kolme korra päevas süüa ei suuda. Paljud siin söövad 2 korda rohkem, kuid mina nii palju ei saa - hakkaks lihtsalt paha. Treenin üle päeva. Töö pole eriti liikuv. Eks seetõttu ka energiakulu väiksem ja ei taha nii palju süüa.
  5. Vanamees teeb ka trenni :D

    Aga mulle siiski tundub, et pelgalt näolapi järgi ei saa määrata inimese intelligentsuse taset. Sest vahel juhtub ju ka nii mõnegi nö. ilusa inimese puhul, et kuni vaikib on kõik ok., aga nii kui avab suu, siis mõtled, et ta poleks pidanud seda tegema:D Eks ta jah selline suhteline asi ole
  6. Eks ta ole tahte küsimus. Mina olen suitsetanud kokku 10 aastat. Pärast 8-aastast suitsetamist jätsin 7-ks aastaks maha, siis ajas miski jälle suitsetama ja nii saigi jälle tõmmatud 2 aastat. Nüüd polle jälle üle aasta tõmmanud. Tervist ja enesetunnet mõjutab suitsetamine kindlasti halvasti, vähemalt mul küll oli nii.. Nüüd on organism jälle taastunud ja suitsuta ikka tunduvalt parem olla. Ja kindlasti kohe ei sobi kokku suitsetamine ja treening.. Minu meelest pärsib see treeningu tulemusi.
  7. Vanamees teeb ka trenni :D

    Kui hakkasin trenni tegema, siis jätsin ka suitsetamise maha. Kümme aastat tõmbasin. Nüüd organism taastub ja mõjutab ka välimust paremas suunas.
  8. Vanamees teeb ka trenni :D

    Nojah, see et need varrukad mul enne liiga tühjad olid, mulle peavalu valmistaski. Nüüd võib jagada aega rohkem ka teistele kehapiirkondadele, et ka seda pehmemat vähemaks jääks:)
  9. Vanamees teeb ka trenni :D

    Lisan siia ka mõned fotod võrdluseks - kaks esimest on tehtud umbes aasta tagasi, ja ülejäänud kaks nüüd hiljuti. Minu meelest on toimunud päris head muudatused. Tarvis on vaid visadust.
  10. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    195 cm, 98 kg, 33 a
  11. Vanamees teeb ka trenni :D

    Ega ma ennast tegelikult ka ju ise vanaks ei pea, aga kui näiteks mõni 22 aastane esitab küsimuse et kas tal pole juba hilja alustada ja et kas sellises vanuses lihased ikka kasvavad veel jne, siis tekib küll selle koha peal küsimärk... et kui 22 aastasel oma vanuse suhtes sellised kahtlused on, siis "mida mul üldse vehkida enam nende hantlitega..." Aga kuna tõepoolest sai hakatud kasvatama algul peaaegu olematut lihast ja seda üldsegi mitte kusagil jõusaalis vaid kodustes tingimustes (kuna lihtsalt ei jätkunud aega minna jõusaali), ning sain üsna ruttu näha tulemusi, siis tuligi mõte anda edasi oma veendumust ka ehk mõnele keda näiteks vaevavad ses osa sarnased kahtlused kas siis vanuse koha pealt või mõlgutab keegi muidu siis nö. lootusetuid muremõtteid oma kehalise vormi ja väljanägemise pärast.. Seega ikka on võimalik asja parandada kui selleks tõsist soovi ja pealehakkamist on. See sait siin on väga hea sait, on olemas head nõuandjad ja harjutustenäited. Võttes kuulda tarka nõu ja tehes visalt trenni, ilmnevad kindlasti mõne aja möödudes ka head tulemused. Ja need tulemused on pingutamist väärt
  12. Vanamees teeb ka trenni :D

    Tahtsin julgustada neid kes ehk mõtlevad et "kas ma äkki olen juba liiga vana et trenniga tegelema hakata..?" Ma nimelt varsti 34 saamas juba ja hakkasin aasta tagasi trenniga tegelema. Trenni tegema tõukas asjaolu, et ma polnud rahul oma välimusega, nimelt käed olid peenikesed nagu makaronid ja suvel ei julgenud avalikult isegi T-särgi väele end võtta :D Ei saa praegu isegi aru miks ma endaga varem tegelema ei hakanud, kuid siis sai mõõt lõpuks täis:) Hakkasin tegema trenni eelmise aasta märtsis ja soojade ilmade saabudes julgesin juba T-särgis ja sirge seljaga linnavahele jalutama minna:) Seega kõigest kolme kuuga jõudsin selliste tulemusteni, et enam häbi tundma ei pidanud:D Treenisin üle päeva ja ühtegi korda ei jätnud vahele, kuigi pärast tööpäeva olin väga väsinud kuna päevad tööl olid pingelised ja pikad. Aga ma nägin tulemusi ning see tiivustas mind. Väga palju oleneb endast, kui ikka regulaarselt ja järjepidevalt ei viitsi liigutada, siis on areng vaevaline. Nüüdseks on sellest möödas juba aasta kui sai alustatud ning ma olen rahul. Nii et kahelda ja kõhelda pole mõtet, tuleb hakata tegelema ja võtta asja tõsiselt, siis tulevad ka saavutused varsti Jõudu kõigile:)
×