Jump to content

Spordihai

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Spordihai

  • Tase
    Vaatleja
  1. Väike uurimustöö teemal "Sotsiaalsed treeningujälgimisteenused nutitelefonidele" Nüüd küsiks edasi, et kes kasutab ja mida, teate veel häid alternatiive?
  2. Jalgratta sadula asend

    Alternatiivina saab kasutada tugeva tallaga jalanõusid. Sirge põlvega ei soovita kohe kindlasti sõita, see on põlve surm!
  3. Rattasõit ja kalorikulu

    Kas ei tasuks siiski esialgu natuke harvemalt seda teha, nagu ma aru saan on tegu algaja sportija ja jalgratturiga, niisiis soovitus oleks alustada paari-kolme korraga nädalas ja alles mõne kuu möödudes koormusi kasvatada. Vastasel juhul võib sellest spordist tulla hoopis rohkem kahju, sest see oleks kehale liiga suur suutäis korraga harjumiseks ning kohanemiseks ja võibolla tüütab rattasõit nii hoopis kohe ära ja tegu oleks lihtsalt lühiajalise šhokiga
  4. Teemad

    Aga siis ei vasta ju teema kirjeldus tegelikusele? Ning samas alafoorumis on juba samasugused postitused sees nagu mina üritasin sinna postitada. Millest ma valesti aru sain?
  5. Teemad

    Kas keegi oskab öelda miks kustutakse reklaampostitusi selleks ettenähtud alafoorumist ära - kas kuskil on mingid reeglid selle kohta, kust saaks selle kohta ülevaate mis lubatud mis mitte?
  6. Rulluisud

    Asi pole ju üldse varustuse vanuses vaid selle korrasolekus, poolpiduse varustusega saab teha ainult mittekvaliteetsed treeningut ning alati püsib oht, et vigastad end. Madalate uisukude puhul kehtib muidugi see tõsisasi, et nendega on võimalik teha kvaliteetsemat treenigut - tõuke ja puhkeasendi suhe on parem, jalg annab liikuma, treeningu puhul on ka see tähtis, sest pole ju vaja ajada jalgu tugevalt piimhapet täis! Fitness ehk kõrge uisu puhul jalg rohkem kinni ja liigutamine takistatud ning puhkefaas seetõttu lühem. Samas on saabas kindlasti raskem ja annab lisatreeningu Pulssi on võimalik ajada kindlasti ka mõlemaga piisavalt kõrgeks, et oleks koormus rahuldav, kuid treening on ikkagi šhok keha jaoks ja mida kvaliteetsem see on seda lihtsam on sellega tal harjuda - eesmärk pole ju mitte keha mõtetult hirmraskesse olukorda panna vaid selle tööd just parandada - ehk viiskudega maratonidistantsi jookmine on kindlasti kahjulikum kui spetsiaalse jookusussiga, lisaks vedelikukaotusele tuleb organismil võidelda ka põrustest tekkinid liigesekulumisega jne - sama ka rulluisusõidu puhul, et lisaks vedelikukaotusele tuleb organismil võidelda piimhappe tekkega ehk õiges koguses haniku transpordiga kehasse ja kui tõuke ja puhkefaas on pikemad siis on ka organismil kergem kohaneda
×