7540
Kasutajad-
Content count
8 -
Last visited
Community Reputation
0 NeutraalneAbout 7540
-
Rank
Vaatleja
-
Vedas (vist) http://smotri.com/video/view/?id=v17532717671
-
Vaatan erinevaid treeningkavasid ja tekkis küsimus, et mis vahe on algajal ja edasijõudnul? Kas asi on pühendumises, staažis, raua kilodes, lihasmassis, rasvaprotsendis või foorumipostitustes? St, minusugune ludri võib ju võtta edasijõudnu kava, korraldada raskused endale sobivaks ja sellega treenida, see ei tee ju minust edasijõudnut? Või teeb?
-
Kust saab palun toorest tuuni? Need poed, mis minu trajektoorile jäävad, erilise kalavalikuga ei hiilga.
-
Üks sidrun, hiina kapsas, punane sibul, õun. Kaks muna, kaks karpi veega tuunikala. Lisaks Cayenne pipart, oliiviõli, soola, tilli. Võta üks kauss, kuhu kogu see kupatus sisse mahub ja pigista sinna sidrunimahl. Lõika sibul suhteliselt õhukesteks seibideks, viska sibulaseibid sidrunimahla sisse ja riputa Cayenne pipraga üle. Sibulad jäävad munade keemise ja jahutamise ajaks marineerima, sega neid paar korda salati tegemise ajal, et nad ühtlaselt marineeruksid. Pane munad keema. Kui munad keenud, pane nad külma vee sisse jahtuma. Lõigu jahutatud munad, õun ja kapsas. Kalla kausist liigne sidrunimahl minema aga ära liiga kuivaks nõruta. Nüüd pane sinna kaussi tuunikala ja ülejäänud asjad. Lisa väike törts oliiviõli ja näpuga soola ja tilli. Sega läbi ja serveeri. Seda sorti salat ei seisa kaua ei nägus, nii et head isu
-
Tagasisideks, et neid nõuandeid töösse pannes probleem päris ära ei kadunud, kuid olukord läks kõvasti paremaks. Tuigerdama enam ei võta aga kergelt tuikab. Ehk on teistelegi abiks, kellel sarnane mure on. Aitäh.
-
http://englishrussia.com/index.php/2011/04...in-novosibirsk/ Vabandan, kui see siit läbi on käinud.
-
Proovin iseenda hingamise taktis teha. Järgi mõeldes täiega pigistan neid käepidemeid. Hinge kinni ei hoia. 40 a., 85 kg ja vererõhk on pigem kõrge. Kohvi ei joo üldse kõrge vererõhu pärast ja jooksen soojenduseks viis-kümme minutit. Esimene kuu jõuasaalis sai läbi. Olen rahulolev, sest pole tõsiseid komplikatsioone tekkinud ja on hoopis järjest suurem isu ennast liigutada. Seda enam, et see pööritus on vähem vingumist ja rohkem liigutamist teemasse. Aitäh selgitamast.
-
Tere. Mul on kaks "lemmikharjutust", mille lugupeetud treener treeningkavasse kirjutas. Üks on seliliasendis jalgadega raskuse üles surumine mingi masinavärgi peal (ma nii algaja, et ei tunne veel neid termineid ja asju) ja teine on seljasirutus vms sellise viltuse pingi peal. Ja sihuke värk, et teen oma seeriaid ja iga seti järel hakkab pea ringi käima. Mõnikord peab isegi mingist kaadervärgist kinni hoidma natuke aega. Treener ütles, et söö korralikult enne trenni. Söömine on oluliselt paranenud. Aga pea käib ikka ringi. Raskuseid maha võtta või vähem korduseid teha ka ei tahaks, muidu tuleb selline ludritamise tunne peale. Et siis vähem vingumist ja rohkem trenni?