Jump to content

Rainer Palm

Kasutajad
  • Sisu loend

    74
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

5 Neutraalne

Rainer Palm

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 24.02.1993

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Räägi meile oma lugu!

    Alustaks sellest, et tervitaks kõiki sportlasi ja spordihuvilisi ning sooviks neile jõudu ja jaksu edaspidisteks treeninguteks. Kui oli 14 aastane siis nagu ikka noored lõbutsevad ja käivad igal võimalikul peol, kuna arvame, et see on lahe jne. Pidutsemise kõrvalt sai ka tehtud sporti, täpsemalt jõusaalis + võrkpall ( mis oli tõsisem ala tooaeg ). Aastaid läks mööda ja pilt oli ikka sama, ei arenenud väga keha pilt aga võrkpalliga suutsin edasi liikuda. Aga tuli aeg, kus sain 16 aastaseks ja mõtlesin, et hakkaks tegelema rohkem jõusaaliga ja nii see läks. Jõusaal sai rohkem südamelähedasemaks. Kahjuks väga suurt arengut ei toiminud, kuna toitumine oli paigast üpris ära, sõin mida käepärast võtta andis. Võib ära mainida, et olen alati mingil määral tegelenud väikse tervisespordiga. Kui ma ükspäev nägin, et enam areng ei toimi siis võtsin ühendust Argo Aderiga, kellega sai tehtud korralik treeningkava ja jagatud toitumis nippe, mis muutis palju. Peale seda muutus minu elus palju, hakkasin järgima söömist, treeninguid, harjutuste tehnikat jne. Pilt hakkas muutuma kuudega, millal lõpuks oli plaanis minna kulturismis lavale. Mis oli minu nooremas heas üks soove. Esimene tõsine võistlus oligi 30 oktoober 2011a Eesti Meistrivõistlused Kulturismis ja Fitnessis, kus saavutasin Noorte klassi 1 koha + kuulutati Noorte ja Juunorite ABS võitjaks ja veel Parimaks Uustulnukaks. Mis andis palju motivatsiooni edasi pingutada. Ütlen lõpetuseks, et kui on nooremas heas mingi unistus, siis pürgige selle poole, läheb kaua läheb aga lõpuks kindlasti õnnestub. Toitumise kohapealt, toitumine on üks suur spordikarjääri alus. Üksinda on raske kusagile jõuda, alati küsida targematelt nõu ja miks ka mitte võtta endale treener, kes hoiab sinu arengul ja tegemistel silma peal. Endast väike pilt Video !!
  2. Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.

    Palju õnne !!
  3. Kulturist: Rainer Palm

    Tänaseks sai 5s trenni päeva täis. 1 päev selg ja biitseps, 2 päev rind ja triitseps, 3 päev puhkus, 4 päev jalad, 5 päev õlg ja 6 päev käed. See nädal oli kergem nädal, kus intentsiivsus langes, raskused langesid ja kordused vähenesid. 3 rasket treening nädalat olid selja taga ja mõtlesin miks ka mitte teha 1 nädal taastuvad kerget trenni. Vaikselt hakkas tekkima väsimus, lihased hakkasid valutama ja hommikul tõustes ei olnud välja puhanud. Homme puhkus. Trenn!! 1. Prantsuse surumine z-kangiga. 4x10 2. Triitseps alla surumine trenazööril. 4x12 3. Rööbaspuudel surumine 3x10 ( lisa raskus 10kg ) 4. Triits kangiga ( triitsepsi pikk pea ) 4x12 5. Käsivarte kõverdused kangiga seistes. 4x10 6. Käsivarte kõverdused hantlitega kaks kätt korraga. 4x10 7. Trossidel biitseps käed paralleelselt õlgadega. 4x10 8. Alaselg ( alaselja pingil ) Toidulisandid: BCA kapslid, Omega3, HT-R, Dextro, Vitamiinid
  4. Kulturist: Rainer Palm

    htilga, ma pole viimasel ajal enam rasva % mõõtnud. Kindlasti lähiajal võtan selle käsile. Mõõtmise tegin täiesti "külmalt". Vaatan, korigeerin oma toitumist ja siis vaatab mis edasi saab, muutub või mitte
  5. Kulturist: Rainer Palm

    Kui oleks toitumine paigast, siis ei tuleks mingeid tulemusi. Aga kes teab, peab vaatama üle. Trenni kohapealt raskused väga kõrged ei ole ja tehnikat ära ei unusta. 22.04.2011 oli biits 38cm ja täna mõõtsin oli 39cm. topeltbiitsapoosist ja, üks käsi korraga.
  6. Kulturist: Rainer Palm

    Pikk ja raske nädal on nüüdseks möödas. Trenni teen nädalas 5 korda, süsteemis 2 trenni 1 vaba, 3 trenni 1 vaba. Selg+biits,Rind+triits,Jalg,Õlg ja Biits,triits ja jalad(kergem jala trenn). Selle nädalaga sai 3 nädalat rasket trenni tehtud ja 4 nädal tuleb kergem nädal. Intensiivsuse langetan vast 60-70%le. Eile trennis hakkas tekkima tunne, et lihased hakkavad vaikselt ära väsima ja pole enam sellist powerit. Aga pingutama peab. Täna juhuslikult mõtlesin, et mõõdaks oma käe ümbermõõdu ära ja üllatus üllatus biitseps on kasvanud aind 1cm. Eelmine mõõtmine oli 22.04.2011a. Kummaline ? Vbl keegi oskab öelda milles põhjus võib olla, et nii aeglaselt areneb pmst nagu poleks arenenud Visuaalselt on pilt küll suurem. Homme trenni ja plaanis teha selga ja biitsa.
  7. Kulturist: Rainer Palm

    Pole siiani mitte ühtegi korda bodypumpi jõudnud. Kuigi võiks oma trenni tuua värskust ja proovida. Aga siiani olen oma trenni värskendanud uute harjutustega.
  8. Kulturist: Rainer Palm

  9. Kulturist: Rainer Palm

    Varem on olnud võistlusväline vormi kaal 77kg, pole kuidagi kõrgemale läinud. Nüüd hetkeline võistlusväline kaal on 80kg nädal tagasi. Kui nägin seda numbrit siis hakkasin piirama oma isusi. Hetkel olen saanud asja korda. Trenni on hetkelise kaloraažiga mõnus teha, jaksu on. Raskused tõusevad, kuigi ma ei aja väga kõrgele. Vaatame mis vorm sügiseks on ja mis edasi plaanib. Esimese võistluse vorm oli tõesti kuidagi hea. Vaatasin ise hiljem järgi ja pani imestama, et kuidagi nii kuivaks olin saanud. Kuna 2 päeva ennem võistlusi ei olnud minu jaoks vorm iseenesest hea Aga meeldiv lugeda, kui vorm oli hea esimese korra kohta. Imre, eks annab korraldada.
  10. Kulturist: Rainer Palm

    Kehakaalu muutused on olnud märgatavad. Kuna algul sai ikka söödud korralikult ja seega tuli algul kilosi kergelt. Aga nüüdseks olen oma isud täis söönud. Hetkel järgin söömist regulaarselt. Ei tundu endale, et väga palju rasva oleks aga eks mingil määral kindlasti rohkem, kui varem. Aga kui ei söö ei kasva
  11. Kulturist: Rainer Palm

    Tervist. Mõtlesin, et võiks ka endast ja enda tegemistest märku anda. Kindlasti mõnigi võib arvata, et olen treeningutest kõrvale kaldunud ning tegelen millegi muuga. Nii see õnneks pole. Kindlasti aeg mis peale trenni üle jääb, kasutan targalt ära. Aga lähme asja juurde tagasi. Olen teinud kohe 1 kuu taastuvat trenni. Kuna nagu oli vahel kuulda, et olin dieedil aga paraku jätsin pooleni, ehk ei tule välja ka Reval Cupil, vaid hetkelised plaanid on valmistuda sügiseks. Olen saanud korralikult süüa ja võin julgelt öelda, et trennid on muutunud palju efektiivsemaks. Hetkel tunnen, et asi toimib. Eks näis mis tõsisemad edasised plaanid on. Väike ülevaade pühapäevasest trennist, milleks oli Rind. Tegin enda jaoks tavapärast harjutust Hantlitega surumine, hantli raskuseks oli 34kg. Raskus polnud väga kõrgele aetud, kuna tehnika võib hakata alt vedama. Video:
  12. Võistlejate nimekiri on enamvähem, on mida oodata ja vaadata. Ainuke pettumus või kahju on, et Noortes pole Markole konkurentsi. Taas Reval Cupil üksinda laval. (BAD) aga omadele tulen kaasa elama ja üks neist on Marko Mölder, good luck
  13. Team KOOVIT

    Pilt on päris okei. Vaatan,et iga korraga hakkab paremaks minema. Plaanid millagil lavale ka astuda ?
  14. Tugev valu kuklas pea piirkonnas

    Mm, huvitav. Oma vererõhku oled mõõtnud ? Võib olla asi ,et sinu vererõhk on juba ennem trenni jõudes kõrge.
×