Jump to content

tykonu

Kasutajad
  • Sisu loend

    131
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by tykonu


  1. Tere! Palju on võimalik kaalu kaotada (algkaal u 57 kg) 3 nädalaga, kui hoian süsivesikud u 20 g peal ja teen 4 x nädalas rasvapõletus+lihastreeningut?

    Kaalu on võimalik väga kiiresti kaotada. Näiteks mõni jäse maha lõigates.

    Kui aga räägid hoopis rasvapõletusest (mille progressi ei tohiks jälgida kaalu pealt, vaid peeglist), siis ei loe, kui madalad su süsivesikud on, peavad makrodesse mahtuma ja sööma pisut vähem kui kulutad.

    • Upvote 1
    • Downvote 1

  2. Konkreetset saadet ei näinud, aga olen aastaid vaadanud Galileod Pro7 kanalilt. Võrreldes näiteks meilgi jooksnud Mythbusters'iga on minu arvates sakslaste katsed ja üldine lähenemine oluliselt pädevam. Kummikommid, kui nad sisaldavad naturaalset mahla ja pole lisatud suhkrut - iseenesest täiesti OK maiustus.

    Kummikommid - suhkur + zelatiin + värv- ja maitseained.


  3. Mõningad apteegis müügil olevad oomega3 toodetee valmistamisel kasutatakse toorainena Tursa maksa. Maks on just see organ, mis tegeleb mürkainete lagundamisega. Paraku maks ei suuda kõike mürkaineid lagundada(kuna toidus on neid väga palju). Kaitsmaks teisi organeid talletab maks need mürkained endasse. Kasutades Tursa maksa toorainena satuvad tootesse ka seal olevad mürkained. Kui tervislki see toode siis on võib igaüks ise otsustada.

    Muuseas nõüka ajal oli tursa maksa kasutamine kalamaksaõli tootmiseks keelatud just sel põhjusel.

    Samuti on mõnigates oomega3 toodetele lisatud sünteetiline E-vitamiin. Teadlased on kinlaks teinud, et pikaajaline sünteetilise E-vitamiini kasutamine mõjub tervisele kajulikult.

    Ma ei saa aru, miks kurat tehakse maha igasugu tervisetooteid ja valgupulbreid? Mõtle natuke, mida inimesed teevad - suitsetavad mitu pakki päevas, joovad, tarvitavad narkootikume, mis kindlustavad poole lühema eluaja jne jne -- ja sina tuled maha tegema tervisetoodet, sest mingi teadlane arvas nii. Kumb on kahjulikum? Nikotiin või Omega 3 rasvhapped E-vitamiiniga? See jääb sinu vastata, kuid mida sa püüad maha teha on just see viimane variant. Miks? :rolleyes:

    Võta vabamalt ja ära uuri nii palju, lihtsalt tee trenni ja ära vaeva oma pead sellega. Kui tahad, võin sulle netist otsida mingid uuringud, mis näitavad nt. loomse valgu kahjulikkust.

    Peace

×