-
Content count
131 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by tykonu
-
Toidulisandite, valgupulbrite, kulturismi hea või halb mõju tervisele, veevajadus
tykonu posted a topic in Toidulisandid
Uurisin spordiarsti käest proteiinipulbri kohta. Tema väidab, et too olevat pikemas perspektiivis väga kahjulik, ja soovitas seda üldse mitte kasutada. Ma olen taimetoitlane, ja siiamaani olen oma valgud saanud liha asemel pulbrist. Peale trenni pidavat jooma liitri piima ja sööma mune (sellist võimalust mul kohe peale trenni pole). Kas see vastab tõele? Kas valgupulber on tõesti nii kahjulik, et kohe üldse ei tohi teda sisse võtta? -
Kui kellelgi on huvi Verve vitamiini- ja energiajoogi või muude Vemma jookide vastu, siis ühestki poest seda leida ei ole (ta oleks lihtsalt liiga kallis). Saate aga tellimuse esitada läbi minu lehe ning tooted on mõne päevaga ukse taga Kulleritasu ei lisandu. http://rasmusleichter.vemma.eu/
- 36 replies
-
3D Treening: MMA püstivõitluse ja maasvõitluse baaskursused
tykonu replied to Daniel RS's topic in FightClub
Miks teil trennid nii kehvadel aegadel on?- 27 replies
-
- MMA
- püstivõitlus
-
(and 2 more)
Tagged with:
-
Veri koguneb lihasesse, kui lihasel on suurenenud hapniku- ja toitainevajadus. Ma usun, et su trenn polnud piisavalt efektiivne.
-
Aga miks sa ei tee ühe trenniga nii alakeha kui ülakeha?
-
Tõstan aruteluks järgmise pildi: Kas geneetika mõju on siis sedavõrd suur?
-
Soovitaksin ka alustada väikeste raskustega, kükiga tekkisid igasugused rebendid, kui normaalse raskusega tegin.
-
Mass ei tähenda alati lihasmassi
-
Söö nii palju kui jaksad.
-
Kaalu on võimalik väga kiiresti kaotada. Näiteks mõni jäse maha lõigates. Kui aga räägid hoopis rasvapõletusest (mille progressi ei tohiks jälgida kaalu pealt, vaid peeglist), siis ei loe, kui madalad su süsivesikud on, peavad makrodesse mahtuma ja sööma pisut vähem kui kulutad.
-
Ma loodan, et sa ikka said aru, mis ma mõtlesin - 6 päeva nädalas ja iga päev 3 tundi trenni,
-
Kui eesmärk on lihasmassi vähendamine, siis ei, ei ole liig.
-
Ära loodagi, enamus postitused on lihtsalt arvamused.
-
http://landfield.pri.ee/Windows_7/Win7_MUI.html http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0db2e8f9-79c4-4625-a07a-0cc1b341be7c&displaylang=et no offence, aga jõhkralt häirivad need õäöü asemel olevad numbrid.
-
Ma ei saa aru, miks kurat tehakse maha igasugu tervisetooteid ja valgupulbreid? Mõtle natuke, mida inimesed teevad - suitsetavad mitu pakki päevas, joovad, tarvitavad narkootikume, mis kindlustavad poole lühema eluaja jne jne -- ja sina tuled maha tegema tervisetoodet, sest mingi teadlane arvas nii. Kumb on kahjulikum? Nikotiin või Omega 3 rasvhapped E-vitamiiniga? See jääb sinu vastata, kuid mida sa püüad maha teha on just see viimane variant. Miks? Võta vabamalt ja ära uuri nii palju, lihtsalt tee trenni ja ära vaeva oma pead sellega. Kui tahad, võin sulle netist otsida mingid uuringud, mis näitavad nt. loomse valgu kahjulikkust. Peace
-
26.a. 175cm 60,8kg - kaalust juurde saada lihaste arvelt
tykonu replied to Musklipauk's topic in Kaalust juurde
Veel ebanormaalsem oleks, kui oleksid sama kaalu juures paksuvõitu -
Sukraloos on kõige rohkem levinud Splenda nime all. Peaks olema küllalt ohutu jah, kuid veel ohutum peaks olema stevia. Kuid see on Eestis vähelevinud ja kallis.