Jump to content

leebesiiam

Kasutajad
  • Sisu loend

    29
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

leebesiiam

  • Tase
    Algaja

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Kookosõli- millist kasutate?

    Erinevate kookosõlide valik võtab silme eest kirjuks. Millist kasutate ja miks. Kas hinna või maitse alusel teete valiku.
  2. Elu esimeste poksikinnaste ost

    Alati ei tähenda kallim hind kvaliteetsemat kinnast. Samast tehasest võib tulla samast materjalist kahe eri brändi all müüdavat kinnast - üks low cost turule ja teine nimeteinud brändi alt kallimalt. Vahel on kvaliteedi erinevus. Tihti on disaini erinevus. Ja kui tuleb rohkem kogemust, siis kujunevad ka oma kriteeriumid kindale - kes hindab kergemat kinnast, kes tahab pikemat randmetoestuse osa jne. Soovitan vaadata ka www.mma24.ee lehele.
  3. Raskused Bodypumpi trennis

    Kas uute kangidega raskused jäävad samaks - ma mõtlen just 1,25kgst sammu raskuste puhul? Ja muidugi pole kunagi ette etada, millal spordiklubid raatsivad kange vahetada. Ja muidu tore, et vana teema taas üles kerkis. Huvitav oli üle lugeda ja mõelda, milline areng aastaga toimunud on (või toimumata jäänud) ja samas on tekkinud ka uued küsimused. Oleksin tänulik kui keegi kaasa mõtleks. Tänase seisuga (sulgudes teema alguse raskused ehk aasta tagasi) teen Pumpi raskustega: soojendus 2x2,5kg (2x1,25kg), kükid 2x7,5kg (2x2,5kg), rind 2x2,5kg (2x2,5kg), selg 2x6,25 (2x3,75kg), väljaasted 2x2,5kg (ilma millegita), õlg 2x2,5kg (2x1,25kg) ja biitseps 2x2,5kg (2x1,25kg), triitsepsi olen aasta tagasi unustanud see ka hetkel 2x2,5kg. Raskused on osaliselt suurenenud, kuna otsustasin tõsta raskust algul kasvõi tehnika puhtuse hinnaga. Uued küsimused: Rinnalihaste puhul raskus jäänud samaks - kas selja ja rinnalihaste raskuste tasakaal pole väga paigast? üks pumpi naistreeneritest kogu aeg kordab, et peaks olema sama raskus rinnale ja seljale - mulle tundub see ulme. Selja puhul anna alaselg tunda kui peab neid üles surumisi tegema , muidu võiks isegi raskust tõsta. Samas rinna puhul - no natuke hirm on, et kaob viimnegi naiselikkus (tean, tean, et otseselt rindade suurus sõltub igem keha rasvaprotsendist ja geneetikast) ja ega ei jaksa ka. Käte puhul olen omaarust koormust tõstnud kätekõverduste sirgetel jalgadel tegemisega, põlvedel tegemise asemel - kas keegi ütleks, kas õige mõte. Kasv ja kaal jätkuvalt suht samad.
  4. Liiga võimsad sääred?

    Küsimus seeriast blondiin tahab teada saada: kas on võimalik kuidagi eraldi treenida jalgu nii, et jalad muutuksid peenemaks just see hüppeliigesest sääremarja poole jääv osa? Kas see kuidas jalg põlvist allapoole välja näeb sõltub geneetikast või treeningust või keha rasva protsendist? Kõrgete kontsadega on visuaalne efekt parem ja treeninguga muudab ilmet sääremari aga häirib see spetsiifiline piirkond.
  5. PMS ja magusaisu

    Tahaks nõu. Kas on midagi mida saab ära teha väga selgelt PMSi ajaga kokku langevate magusaisu hoogude vähendamiseks. Kas teised naistreenijad on sama täheldanud? Ehk keegi jagaks nippe-trikke mis takistaks magusaisule järgi andmist. Pillide võtmsie ajal ei olnud selliseid teatud perioodi isusid, see vist ka loogiline kuivõrd pillid siiski otseselt reguleerivad hormoonide taset kehas. Pille uuesti võtma ei plaani hetkel hakata. Tahaks rohkem ise enda keha perenaine olla. Pealegi tuli koos pillide tarbimise alususega kohe 4kilo esimese kuuga juurde nagu naksti. Teiste kogemusi, mõtteid?
  6. Super saavutus. Võtab kohe sõnatuks. Suurimad õnnitlused Mikule. Tõsine töö selja taga aga saavutus on vaeva ja pingutusi väärt. Juba kooliajal tundusid mõttega õppija mitte niisama pinginühkijana. Õnnitlused!
  7. Kui suuri raskusi ise Bodypumpis kasutasid?
  8. ROtteri ja Archangeli vaheline asi on siis hetkel sellest teemast tulenev (igaüks saab ise lugeda ja otsustada): Müsteerium kaalu ümber Teema alustatud kasutaja poolt Mumm22, veebr 05 2012 14:17
  9. Naiste ja meeste dieedi erinevus?

    Tänud artikli viite eest, ei olnud silma jäänud Aga kuidas selle vee organismi kinni jäämisega lood on?
  10. Naiste ja meeste dieedi erinevus?

    Lugesin ka seda LKV postitust ja sellest mu küsimuse püstitus ka tulenes,mõningal määral. Mis selle vee kinni hoidmise vastu teha saab? 2 kõige valusama angiini päeva tulemusena - kui kurgust midagi alla ei läinud aga WCs sai ikka käidud - muutus keha kaal küll vaid 0,5kg aga visuaalselt ja ka mõõtmisel oli kõhu ümber selgelt tajutav muutus. Oleks nagu 3kg pekki kõhu ümbert läinud Kuna rasv nii lihtsalt ei kao, oli asi järelikult vedelikus. Kahjuks see muutus ei olnud aga püsiv vaid joomis suutlikkuse taastumisega taastus ka kõhu välimus.
  11. Tahaks rohkem teada, mis on erinevused naiste ja meeste rasvapõletusdieetide puhul? Kui vaadata kavu, siis erinevus paistab välja eelkõige kogustes. Kas hormonaalsed erinevused ei tingi naiste ja meeste puhul mingil muul alusel põhinevat erinevat lähenemist?
  12. Hakkas silma, et arvatavasti peetakse Groatia all silmas Horvaatiat, sel juhul oleks korrektne kirjapilt Croatia.
  13. Raskused Bodypumpi trennis

    Toitumisest.... no tunnistan ausalt, et hoolimata siinsete nõuannete lugemisest olen ikkagi teie mõistes rämpstoidusööja ehk küll mitte päris põhja kiht. Vähe ei söö, pigem palju. Söön korralikult hommikul, lõunal, õhtul ja tavaliselt on mingid vahepalad ka. Kui ma süüa ei saa siis hakkab mul lihtsalt halb mingi hetk kui vahe liiga pikaks läheb. Usun, et valkude, süskarite ja rasvade tasakaal on rohkem tasakaalus kui paljudel nö. keskmistel. Valkude osakaal on kindlasti siinse keskkonna mõjul tõusnud. Kevadel proovisin ka teadlikult kõvasti tõsta valkude osakaalu toidus ja just hommikupoole, et nagu loetu põhjal aru sain, siis peaks nii vähenema magusa isu (võimalik, et valesti aru saanud) aga no minu puhul ei toiminud. Ehk siis peale suurema valgukoguse oli magusaisu jätkuvalt muutumatult suur. Endale tundus, et lihased hakkasid suuremaks paisuma aga mitte raskused trennis. Peale 1t kuud lõpetasin sellise just hommiku poole päevast valkudele rõhumise ja olen püüdnud pigem nüüd iga toidukord neid tasakaalus hoida. Minu rämpstoidu osa seisnebki magusas - ei ole asja, mis mulle magusatest asjadest ei maitseks. Magusa söömisest endal hingepiinu ei teki ja olen nõus pigem rohkem trenni tegema kui magusast täielikult loobuma. Ja tahtsin tänada asjaliku ning põhjaliku tagasiside eest.
  14. Raskused Bodypumpi trennis

    Nii, otsisin üles siis oma kunagiste koormustestide näitajad. nov.2008 (58,2kg) / aprill 2010 (66,3kg). Maximum HR 188/188, anaerobic threshold 163/162, aerobic threshold 137/137, lower limit of aerobic zone 112/111. VO2max 9,5/8,5 METs. Rasva% 22,7%/28,8%, lihas 32,9%/31% Mõlemal korral tehtud samas spordiklubis st. samade masinatega erinevate inimeste juhendamisel. Esimesel korral pöörati mu tähelepanu sellele, et kui koormus maha võeti, siis pulss ei kukkunud kohe vaid kukkus 137 peale ja siis lainetena jäi 125 juurde pidama. Perearst ei arvanud sellest jutust miskit.
×