Jump to content

Janka86

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Janka86

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 22.06.1986
  1. Suveks vormi

    Või kuidas selline asi kokku võib sobida,et enne HIITi teen 60 minutit aeroobset?
  2. Suveks vormi

    Selle miinuseks on see,et jõutreeningut ei jää siis aega.Valisin välja endale kolme päeva kava ja lasen kaks päeva ka HIITI üritan võimalikult õigesti toituda ja ehk suudan rasva põletada ja samal ajal lihasmassi suurendada.
  3. Suveks vormi

    Lugesin siin foorumis selle TAKU HIIT programmis ja tundub,et see sobib mulle kõige paremini. Üks treening kestab ainult 32 minutit, et kas on mõtet peale seda veel midagi teha. Või ongi kõige mõistlikum kava ära teha ja koju minna?
  4. Suveks vormi

    Ma ei ole täielikult rasvadest loobunud vaid toitun lihtsalt vähem rasvastest asjadest näiteks majoneesi ja 20% hapukoore asemel tarbin 10% hapukoort ja ma ei olegi kindel,et see on hea. Olen ka siin foorumites ringi luusinud natukese ja osasi artikleid lugenud ja ka kindlalt targemaks saanud. Aga kahjuks ma pole leidnud vastust sellele kas mu treening on efektiivne.Nagu ma aru sain siis sina arvad,et see ei ole kõige õigem?
  5. Suveks vormi

    Nimelt ma olen otsustanud suveks vormi saada ja kaotata mõnede kilod rasva ja samas lihast kasvatada. Nimelt ise olen 180cm pikk ja kaalun 84 kg. Olen juba paar nädalat käinud 5 korda nädalas jõusaalis, 3päeva siis jõutrenni ja 2 päeva korralikku rasva põletamist trenazööridel. Toitumist olen ka muutnud,et vähem rasva ja samas rohkem valku saaks. Et küsimused on siis selles, et kas see millega ma tegelen annab mulle ka vajatud tulemuse või peaks enne rasvast lahti saama ja siis alles jõutreeningutega alustama? Ja ehk oskab keegi mulle ka tarkusi anda kuidas tulemust kõige paremini saavutada. Ei tahaks nagu tühja tööd teha. Ette tänades.
×