Jump to content

siim95

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

siim95

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 12.09.1995
  1. Kui istuda korralikult, sirge seljaga, siis see punnis kõht kaob mingi aja jooksul ära? Nii umbes paari nädala jooksul või kauem?
  2. Lihaste aeglaseks jäämine ja selle vältimine

    Asi ongi selles, et tegelen judoga ning seal on ka lihastele vaja sitkust kui ka plahvatuslikku jõudu näiteks vastase heitmisel. Millist korduste arvu soovitaksite siis? Kas umbes 3x8 või 4x10 või hoopis mingi muu? Eesmärk saada lihastele nii sitkust kui plahvatuslikku jõudu, seega leida tasakaal nende kahe asja vahel.
  3. Paluks targemate arvamusi lihaste aeglaseks jäämise vältimise kohta nõuandeid. Kas korralik venitus-painutus peale iga trenni lõppu aitab selle vastu?
  4. Omlett?

    Kas omlett sobiks trennijärgseks toiduks anaboolsete protsesside algatamiseks? Peale trenni veel 2 muna toorelt süüa, siis mõte teha üks omlett valmis. 2 muna, paprika, tomat, natuke pipart, natuke soola, juust ning natuke võid? Toiteväärtuse poolest ei ole ta vist väga kaloririkas, süsivesikuid, valku ja rasvu aga on? Või oskab keegi mingi teise omleti retsepti lisada, millel oleks parem toiteväärtus? Küsimus just omletti toiteväärtuse.
×