Jump to content

lifter

Kasutajad
  • Sisu loend

    116
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

lifter

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 12.11.1989
  1. Mida arvate jõunäitajatest?

    100x6@87kg pole midagi erilist... selle kaalu/pikkuse juures peaks algaja nullist antud tulemuseni jõudma ca 6-9 kuuga... kehakaal mängib surumise juures olulist rolli ja sul on ta üsna suur mida üldse tähendab, et selg ei tõusnud? normaalselt surud sellise plahvatusega, et kang tõmbab inertsiga selja/õlad pingi küljest lahti? need jõunäitajad üldiselt vihjavad sellele, et korralik rasvapolster katab veel keha keha... jõutõmbe tulemus on täitsa vastav esimest korda tõmbe tegijale ja küki puhul kahtlen juba sügavuses mis puutub rihmade kasutamisse, siis selle nimetissõrme teema tõttu pead just rohkem haardega vaeva nägema... kui jõutõmbe puhul tahad keskenduda selja treenimisele ja mitte end mõjutada muust lasta, siis soovitav oleks kindlasti kavasse lisada rippumise jne haarde tugevdamiseks... ära mõista valesti mu kriitilist tooni... eesmärk polnud halvustada, vaid lihtsalt maa peal hoida... kõigil kolmel alal saja piiri ületamine on veel alles päris algus... ülakeha arvatavasti omandab sul juba jumet, selg ja alakeha on aga veel spordivõõra inimese tasemel... edu
  2. Seljalihastele häid harjutusi

    Jõutõmme ei aita eriti kaasa laia ülaselja saavutamisele, kuid on muudel põhjustel lausa kohustuslik harjutus. Mis puutub laia ülaselga, siis alustada tasuks plokkide asemel üldse lõuatõmmetest. Teed iga seljatrenn 2-3 seeriat kohe alguses ning usu, su selg hakkab kasvama + muutub tugevamaks ka. Ülejäänud harjutuste valik on üsna vaba. Vaata järgnevat galeriid ja proovi harjutusi läbi. Oluline on see, et võimalikult palju lihaseid tunnetaksid. Ehk kui sooritad mingit harjutust ja eriti hästi ei tunne, mis lihas töötab, paranda tehnikat või võta teine harjutus.
  3. Fitness.ee KÄTEKÕVERDUSMÄNG: vaata, kes vōitis!

    Oled kuulnud midagi otsitud vabandustest? Ilmselgelt peetakse end favoriidiks kätekõverduste tegemises ja lõuatõmmetes sakitakse.
  4. Fitness.ee KÄTEKÕVERDUSMÄNG: vaata, kes vōitis!

    Archangelil tundus täisnurk olemas olevat, sul aga mitte. Pumpasite jh mõlemad, sirgete kätega fikseeritud algasendist küll iga korduse korral rääkida ei saa. Kohtunikud postitagu list sellest, mille juures silma kinni pigistavad. + Kuidas mõista, et õlgade laiusest peopesa võrra võib laiemalt käed asetada? Mina sain aru, et see tähendab, et peopesad võivad õlgade kõrval otse olla, mitte ei jäta peopesa võrra veel kummalegi poole ruumi. Kui inimese keskmine õlgade laius on 45cm (luu äärest luu ääreni jutt), siis teie puhul tähendab see mitte üle 50cm pöidlast pöidlani vahet ju? Samas mu peopesa on ütleme, et 10cm lai. Kui teisiti läheneda reeglitele ja õlgade laiust arvestada ka oma suva järgi (nagu need 60+ selles teemas), siis saab 80+ laiuse ju. Ausalt öeldes 50cm haardega tehes tundsin, et kätekõverdused on rasked. 80cm haardega pumpasin nagu tühja kangiga. Jutt siis pöidlast pöidlani vahest, näpud koos. Nii muuseas, keegi NATO testi teinud on nii, et ta käte laiusega rahul poldud? Kui laialt siis käed olid?
  5. Fitness.ee KÄTEKÕVERDUSMÄNG: vaata, kes vōitis!

    Eem, kurvastan sind natuke, aga see katse nüüd küll võitu ei vääri. 1) täisnurgani ei lase peaaegu ühtegi kordust 2) käed liiga laialt 3) pumpad ehk ei lukusta käsi ära, tuletan meelde, iga korduse alg- ja lõppasend on sirge lukustatud kätega Kui ei usu mind, tee sama tehnikaga uuesti, aga lase filmida otse eest. Praegune filmimisasend on loomulikult ka hästi valitud, ei näita üldse tegelikku käte nurka. Ma ei ütle, et nii kätekaid tegema jääksingi, aga sellise tehnikaga konkureeriks ise ka Archangeliga, kui ta puhtalt teeb . Samas tal olid ka käed natuke laiemalt kui õlgade laiuselt või kuni peopesa laiuse võrra laiemalt. Pohh see võistlus ja võitmine, mind hakkas huvitama, kuhu see piir nüüd seatakse lubatu ja lubamatu vahel. Reaalselt laiem kätepaigutus annab ikka väga korraliku eelise. Siinkohal ei räägi paarist kätekõverdusest, vaid paarikümnest ja enamast. Parandage kui eksin, aga kitsalt on pearõhk triitsepsil ja õla eesmisel osal, laialt saab aga ka rinnalihase täielikult ära kasutada + amplituudi tunduvalt väiksem. Enivei selle kirjutamise jooksul jõudis Archangel enda uued videod ka ära postida, seega jutt võimalikust võidust kaotas tähtsuse. Aga lõpptulemust jään ikka ootama. Praegu asi lukus ka juba, eks näis, mis sellest kõigest välja tuleb.
  6. Fitness.ee KÄTEKÕVERDUSMÄNG: vaata, kes vōitis!

    Janika võiks sellele vastata, homme hommikul viitsiks ise ka osaleda. Edit: See võistlus kestab muidu edasi? Reklaamis oli nagu iga kuu lõpus auhind? Võitu sihtima ei läheks, aga pingutaks ikkagi. Täna pole tuju mässata enam. Rinnatrenn ka vahetult all. Hoian pöialt muidu kõigile peale Archangeli. Mitte midagi isiklikku, huvitav oleks lihtsalt, kui keegi praegust favoriiti üllatada suudab. Aga žürii võiks küll karm olla. Kui kka näha, et täisnurk ära ei tule, siis ühe korduse asemel kõverdus poolena lugeda ja kõik. Need, kes käed lihtsalt korraks lukust lahti lasevad ja siis uuesti lukustavad, on ju puhtad petturid. Väärt nulli. Ei mingit halastamist. Pole tarvis kõigiga ilus ja sõbralik olla. EDIT: laiema kätehaarde eest ka trahvid on?
  7. Team KOOVIT

    Sina risustad. Wannabe jõutõstja. Aga muidu võid hakata vaidlema näiteks Eesti Jõutõsteliiduga. Seal on võistluste tulemused selgelt jaotatud kaheks: lamades surumine ja jõutõstmine. Või siis ükskõik millise artikliga, mis käsitleb jõutõstmist kui kolmevõistlust, mille ÜKS ala on lamades surumine. Samas mida surujast ikka muud oodata, kui rind ees lahingusse tormamist, kui keegi tema armast lamades surumist kui ainsat õiget jõutõstmise ala ei tunnista. Kes see jobu ikka kolmevõistlust jõutõstmiseks nimetaks. ___ Teemasse siis nii palju, et kes Raini esimeses postituses kahe Kuusnõmme vahel seisab (seljapilt)? Sagoril on nii võimas vorm?
  8. Kreatiin

    Ma arvan, et kreatiin on üles haibitud. Sarge tegi Bonsuna foorumis ühe hea postituse teemasse "Asjad mis ajavad "harja" punaseks!". "Kui pidudel tulevad purjus inimesed oma jõusaalitarkusi rääkima. Näiteks: "Onju, kretiin paneb kasvama. Kui mina hakkaks ka kretiini võtma, siis saaksin samasuguseks nagu sina. Onju!"" See näitab minu meelest ilusti ära, kui head reklaamikampaaniat kreatiinile tehakse tavainimeste hulgas. Artiklites tuuakse välja, et paraneb maksimaaljõud, kiiruslik jõud ja jõuvastupidavus. Kõrvaltoimeks kirjutatakse kaalu tõus, aga kahte asja üldse ei seostata. Artiklid just kui ignoreeriksid teadmist, et igasugune kehamassi tõus toob kaasa jõunäitajate paramise treenival inimsel ja kirjutavad kõik saavutatu kreatiini arvele. Samuti on parajalt totakas väide, et jõud pärast kuuri säilib. Mass on ju pärast kuuri suurem, seega asi pole võrreldav. Isegi kui kehakaal langeb tagasi vanale tasemele, siis puudub ju võrdlusmoment selles suhtes, mis vormi oleks kreatiinita teinud. Renku on kindlasti minust kogenum ja ma usun, et ei pea talle meelde tuletama, et massiperioodil on maksimumjõud madalam kui jõutšükli lõpus. Ja kohe ei saa ütlemata jätta, et vett täis lihasrakud pole just lihasmassi kasv. Enivei, mind hakkas huvitama hoopis see kahtlase väärtusega artikkel. Miks see huvitama hakkas? Sest mul pole ükski kreatiinikuur õnnestunud (viimati proovisin küll enam kui aasta tagasi, manustamise seisukohalt ei teinud vigu), aga magneesiumitabletid teevad imesid minuga. Muidu kõrvalmärkusena võin rahulikult väita, et magneesiumipuuduse all pole kunagi kannatanud, samas eraldi teda ka tarbinud pole varem. Seega hakkasin mõtlema, et kas kreatiinikuuride ebaõnnestumist võis põhjustada langenud magneesiumi tase veres? Sest kui see tsiteeritud väide paika peab, siis kreatiinikuuri ajal võis vabalt organismis liiga vähe magneesiumi olla.
  9. Pullid pildid netist

    Järgmine kord vast võtab magneesiumi ka kaasa. Fake küll, aga sel tädil on vähemalt suurte rindade juures ka ilus näolapp. Midagi ebatavalist. Aga vähemalt ei pea nad enam vaeva nägema "õige" leidmisega.
  10. Mulle see fakt ausalt ei meeldi. Kuigi nii ta on.
  11. Liitun selle klubiga, kes väidab, et koos füüsilise vormi paranemisega on nad rohkem higistama hakanud. Ja seda eelkõige tavaelus. Trennis muutust nagu olnud polegi.
  12. Kõlad nagu oleksid Marco Tasasega koos hiljuti trenni teinud... Ma ei pea tänaval isegi ringi vaatama. 2-3m kauguselt möödudes tunneb ta ära juba "lõhna" järgi. Mingit visuaalset kontakti pole tarvis. Teemaalgatajalt muidu järjekordne samma auku teema. Vägisi üritab vist jõusaalist endale naist leida.
  13. Keskelt laiemaks

    Ma naudiks ka seda. Visuaalselt on kitsas keskkoht alati ilusam. Teemaalgataja võiks visata pildi sellest, mida peab üldse kitsaks.
  14. Nojaa, sa oled selline koll ka, et keegi ei julge sind kurjalt vaadata, kui põrandal kangiga kolistad, magneesiumi maha ajad ja muidu esteetilises saalis lammutad. See selleks, aga jõutõstja saab suurema osa kogusummast siiski kükist ja tõmbest ja ole nüüd aus, Artic pole koht nende kahe harjutuse tegemiseks. Mis puutub surumise abiharjutustesse, siis su jutt on enam-vähem õige, samas kui improviseerida, saab neist puudustest TÜ spordihoones ka mööda. Pealegi palju neid jõutõstjaid ikka on, kes sinu kombel päevast päeva vaid surumist treenivad. 6 rinnatrenni 11 päeva juuksul. Väga OT on juba jutt. Seega midagi topicusse ka. Hakkasin mõtlema, miks peakski ükski naine selles teemas vastama. Kes kurat tahaks, et mingi creepy tüüp neid saali jõllitama tuleks? No offence, plax77.
  15. No jõutõstjad käivad siiski eelkõige Tartu Ülikooli spordihoones. Klassikavendade suhtes võib sul õigus olla, rammumehed tunduvad aga tegevat trenni igaüks omas kohas. Mulle meenus, et paar sõbrannat on Articust vaimustuses olnud. Naiste saalist leiab ikka naisi.
×