Jump to content

Kiisukeauh123

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Kiisukeauh123

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 29.04.1971
  1. Küll siin on vaimukad inimesed. Olen ma kuskil väitnud, et kaal langes mahla joomisest??? Ühesõnaga vaimutsege siin omavahel edasi ja loodan, et siia foorumisse ei satu rohkem ühtegi uut kasutajat kes julgeks midagi küsida. Te ju suhtute nii üleolevalt ja mõnitavalt, et targem on üldse mitte siia ronida. Ma ei teadnud, et see foorum on siin vaid kõvade tegijate eputamise koht.
  2. Sain juba oma küsimusele vastuse mis mind rahuldab. Seda küll teisest foorumist. Igal juhul on kaal langenud 4,1 kg ja vööümbermõõt vähenenud 6, 5 cm (3.jaan 2011- 30 jaan 2011). Eks alguses langebki kaal libedamalt. Kiiremini alla võtta poleks tervislikki. Aga ma jätkan kuni olen saavutanud oma eesmärgi. Vaatamata teie keeldudele joon värskelpressitud mahlu ka edaspidi.
  3. Einooh mida??? Kas tõesti arvate, et ma ei tee vahet misasi on mahl, nektar või mahlajook? Paraku poes müüdavatele mahladele on jumal teab mida juurde lisatud. See pole võrreldav värske mahlaga mis olen just ise pressinud.
  4. No kuidas neid siis nimetada? Paki peal on kirjas 100% mahl. Loomulikult pole see võrreldav värskelt isepressitud mahlaga. Aga mahla nime all ju neid müüakse.
  5. No kuulge. On ikka suur vahe kas ostan poest tetrapaki mahla või pressin ise. Kui muidu aru ei saa siis lugege pakilt mis sinna juurde lisatud on.
  6. Püha müristus. Nüüd loen juba, et sellel jalgsi kõndimisel pole kahh mingit mõtet. Organism harjub ära ja bla bla bla. See pole ainus enda liigutamine mis teen. Töökoha kaudu on mul valida suisa nelja spordiklubi vahel. Mind ei huvitagi mis trenni või kuipalju ma tegema pean. Tahtsin lihtsalt teada kas siin on mõni inimene kes konkreetselt sellele minu küsimusele vastata oskaks. Vastust oma küsimusele pole aga ikka saanud. Olen juba aru saanud, et siit enda jaoks vastust ei saa. Vabandan, et üldse julgesin midagi nii lolli (teie jaoks) küsida.
  7. Ole aru saanud, et olen ilmselgelt vales kohas. Minu eesmärk pole neljakümneselt kulturistiks hakata. Vajasin lihtsalt natuke nõu. Sain aga soovituse porgandit närida ja vett peale rüübata.
  8. Kasutan Polari kella WM42. See teeb personaalse programmi tervislikult kaalust alla võtmiseks. Toitude kalorsused saan pakenditelt. Kasutan ka raamatuid Ahtriprojekt ja Lihtne kaloriraamat. Toidud kaalun toidukaaluga grammi täpsusega. Poolfabrikaate ei osta.Väljas söömas ei käi üldse. Ja ma ei jälgi ainult, et ma päeva soovituslikku kaloraazi ei ületaks vaid jägin ka kuipalju valke, kiudaineid jne ma päevas tarbin. Lisaks kasutan Omroni sammulugejat Walking style II. Kuna käin jalgsi tööle ja töölt koju ja seda absoluutselt iga ilmaga(!) siis tuleb mul päevas keskmiselt 13- 14 000 sammu. Muide elan Tartus mitte vinguses Tallinnas ja tööle minemiseks ei pea kasutama suuremate teede kõnniteid. Igati tervislik või mis? Kuna mulle aga värsked mahlad väga meeldivad siis miks ma ei võiks kasutada vahetevahel vahepalana värskeltpressitud mahla??? Ma mitte ei usu, et see nüüd niiiiii ebatervislik on. Ainult porgandit närides ja vett peale rüübades oleksin varsti närvipundar. Miks ei või omale lubada siis vahel midagi head mis maitseb? Igal juhul tervislikum kui krõpse või kreemikooke vitsutada. Need õnneks ei maitse ka. Ja juurvilju söön hea meelega. Induktsioonahjus teen kala ja kana. Põhjendage mulle ära miks ma ei või lubada omale vahel midagi head? Ma ei lürbi seda mahla omale ju liitrite kaupa sisse.
  9. Miks mitte võtta vahepalaks üks klaas värskeltpressitud mahla?
  10. Jahh, 100 g apelsini annab 46 Kcal; 0, 2 g rasva; 0, 7 g valke; 10 g süsivesikuid; 2 g kiudaineid ja 8 g suhkrut. Vähemalt nii väidab raamat Ahtriprojekt. Kuskilt mujalt leidsin värskeltpressitud apelsini mahla kalorsuse. 100 g mahla sisaldab 36 kcal ja üks klaas (250g) annab 90 kcal-t. 250 grammi apelsini aga 115 kcal-t. Vahe on tervelt 25 kcal-t. See on aga ühe klaasi kohta. Kui arvestada seda, et joon veel päevas ühe klaasi greibimahla ja ühe klaasi porgandimahla siis päeva kohta teeb see minu arust siiski liiga suure vahe. Ilmselgelt pole seal sel juhul ka enam sellist kogust kiudaineid. Vot justnimelt selle pärast ma tahangi teada mida mahlad annavad. Tervete viljade kohta on mul võimalus raamatust järgi vaadata kui vaja. Nii, et ikkagi küsiks miks pole võimalik kuskilt järgi vaadata ise värskeltpressitud mahlade kalorsust?
  11. Kas tõesti mitte keegi ei oska mind aidata?
×