Jump to content

timo1233

Kasutajad
  • Sisu loend

    49
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

-1 Tropp

timo1233

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 01.03.1997
  1. Tervist! Kas oskaksite öelda tervislike hommikusööke kaalu langetamiseks, sooviks rohkem külmi toite kuna ei maitse süüa sooje toite hommikuti nagu pudru. Mis arvate fitness hommikuhelvetest? On need head kaalu langetamiseks või ei?
  2. Film. "Pain And Gain" Aprill 2013

    Ei usu väga, et tõsielu lugu.
  3. Valu säärelihases

    Peaaegu sama asi,hommikul ärkan kah lõikav valu sees ja paneb lonkama aga tasapisi läheb üle päeva jooksul.
  4. Päevane KCAL

    MA PLE KINDEL Aga muteada peab tegema rohkem trenni kui su kcal on. Ntx: 2217 kcal onvaja pävas ss sa peaksid tegema trenni nii, et kulutaksid 2400 kcal.
  5. Massilisajad

    Tänud.
  6. Massilisajad

    Mul on gain bolic 6000,täna leidsin kapist,kas keegi ütleb kuidas on seda kõike mõistlikum kasutada?millal?kas kohe pärast trenni? Või plegi mõttet kasutada? http://fitshop.fitness.ee/massilisajad/0/readmore/69/Gain%20Bolic%206000%201kg/
  7. Treeningkava

    Eks ma üritan jah süüa aga kas nagu tõesti iga trenn raskuse juurde panemine ja kui palju?
  8. Treeningkava

    Tahan kasvatada massi, saada suureks jne... Kumb kava selleks rohkem sobib: http://www.muscleandstrength.com/workouts/hardcore-look-at-jim-wendlers-5-3-1-powerlifting-system.html Või http://www.muscleandstrength.com/workouts/4-day-power-muscle-burn-workout-split.html
  9. Kumb kava on parem?

    Plahvatusliku.
  10. Kumb kava on parem?

    Kumba kava te soovitaksite teha kas: http://www.muscleandstrength.com/workouts/4-day-power-muscle-burn-workout-split.html Või http://www.muscleandstrength.com/workouts/steves-density-and-strength-4-day-split.html Eesmärk on saada nii jõudu ja lihast.
  11. Jõud ja mass

    Aga suur täna,aitäh. Eks ma üritan koostada/leida kava kus jõud tasakaalus ja kui aega üle jääb ss aeroobset.
  12. Jõud ja mass

    No mu eriala on taipoks kui see just eriala on.
  13. Jõud ja mass

    Aga kui periooditseda ss kui pikad need perioodid peaksid olema ja kas on vahet mis järjekorras?
  14. Jõud ja mass

    No varasem taust on selline, et ma olen teinud 4 kuud algajate kava ( http://www.fitness.ee/treeningkavad/11 ) . siis 7 kuud edasijõudnute kava jaotatud 2 päevaks. ( http://www.fitness.ee/treeningkavad/13 ) ja präegust kava teinud ss 3 kuud milleks on: Clean & Press 2x8 Berbell Squat 2x12 Berbell pullover 2x8 Bench press 2x6 Deadlift 2x6 Barbell curls 2x8 Sit-up twist 4x20 Leg reises 4x20 (inglise keeles kuna leidsin netist selle) ja tempo on mul tavaliselt selline, et alla suht keskmiselt,hoian väga vähe ja üles kiiresti.
  15. Jõud ja mass

    Ei taha eriti foorumit pikaks ka hteha oma lolluse pärast aga milline oleks selline ilus kava mida jõusaalis teha ,et saad plahvatusliku jõudu? ja kust saaks üldse leida kavasi nende tegemiseks. Ma sealt fitnessi kavadest eriti aru saa mis millisele jõule vaja on. Tänud.
×