Jump to content

Divine

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Divine

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 04.04.1991
  1. Tahaks kaalust alla!!

    põhimõtteliselt kui ma toitumise korda saan ja ikka 3-4x nädalas jõusaalis käin peaks hakkama kaal langema??? kas jõutõmme on väga oluline osa jõusaalis??? sest ma tahaks põhiliselt ikka rinda selga ja õlgu suuremaks treenida:D:D:D ja veel seda et kas ma võiks äkki mingeid toidulisandeid tarbida mis aitaks lihaste treenimisele/kasvamisele kaasa ja kui tohib siis ehk oskate soovitada midagi head:)
  2. Tahaks kaalust alla!!

    ei nagu piitsa ei piinagi :D no näiteks Rind- rinnalt surumine kangiga-kaldpingil surumine hantlitega- tasapinnasel pingil lendamine hantlitega seljale on kah ikka 3 harjutust ja samuti ka õlgatele 4 harjutust:P
  3. Tahaks kaalust alla!!

    Tere... Olen 19 aastane 182cm pikk ja kaalun 119kg tahaks hirmsasti kaalust alla kuid ei tea kuidas seda teha Teen 3x nädalas aktiivselt jõusaali...Tavaliselt iga kord läheb jõusaalis vähemalt 2 tundi.. E-Õlg-piitseps K-Selg-Triitsep R-Rind-piitseps Kehas on küll näha väikeseid muutatusi kuid kaal ikka ei lange:( Päevas toitun tavaliselt 2x Esimene kord umbes kella 3 ajal ja teine kord umbes kella 7 ajal.. Tean, et minu toitumeine pole just väga hea kuid magusat ma ei söö...(tee-kohv kõik ilma suhkruta.. Mai tea joon päevas umbes 4-5 tassi musta kohvi kas see on väga halb või mitte? kas peaks ehk suurendama oma koormust jõusaalis(näiteks käima 4-5 korda jõusaalis? või peaks tegema hoopis muid muutatusi??? Ise mõtlesin muidu, et võiks teha sellise muutatuse et E-jõusaal T-jooksmine K-jõusaal N-jooksmine R-jõusaal L-P oleks siis nagu puhkamis aeg:P Talvel on väga nadi joosta kui aus olla kuid kui see aitab siis risti ette ma ei löö Jookseks iga kord umbes pingi 2-2,5km(joosta ma jõuan) suvel käisin pea iga päev jooksmas ja kaotasin suvega üle 10kg OLEKS VÄGA SUUREKS ABIKS KUI ANNAKSITE NÕU JA KIRJUTAKSITE OMA ARVAMUSE... Ette Tänades Divine..
×