Jump to content

Tulp1

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Tulp1

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 27.09.1990
  1. Suured suured probleemid kaaluga

    Mees, kui sa kuu aega said ilma magusata hakkama, siis edasine küll probleem ei ole, noh ei tohiks olla. Kui tekib magusaisu, siis krõbista pähkleid. Sinu praeguse kaalu juures muudab üldist pilti väga palju, kui kõik magus ja gaasiline ära jätta. Isegi ilma trennita kaovad kilod kiirelt. Kui juba üldpilti ise näed, kuidas paremuse poole läheb, tekib motivatsiooni rohkem, tahad rohkem trenni teha jne. Kui kardad, et ostad magusat, kuluta kasvõi raha kohe millelegi tarvilikule, näiteks sangpommile nagu eespool mainiti või hantlipaarile.
  2. Suured suured probleemid kaaluga

    Üks asi, mida ma siin foorumis pole märganud nt. Sa oled 17, okei käid koolis, kuid praegu on suvi; otsi omale füüsiline töö. See teeb imet, tean omast kogemustest, lisaks saad kena kopika taskuraha juurde. Ise kaotasin suvi läbi palavas keskkonnas füüsilist tööd tehes 3 kuuga ~12-13 kg. Umbes 83lt 70le, Hilljem oli aeg kus olin isegi 65kg (olen 172cm pikk), peale seda hakkasin jälle jõusaalis käima, nüüdseks olen pidevalt 70-72 kg ringis, üldine ilme on tunduvalt parem. Lisaks kaota alkohol, kui seda tarbid, eriti pidevalt, ala iga nädalavahetus pidu ja joomad. Muidugi vahest paar õlut või kellegi sünnipäeval/pulmas pits viina võib ikka lubada. Kõik muud joogid asenda veega, ka igasugused mahlad jms. Mahla pressi ise paarist apelsinist, tunduvalt maitsvam ja pole igast jama täis topitud. Kõik gaasiline teeb ainult halba, energiajoogid, coca-cola, unusta need, sunni end mitte jooma.
  3. Uue aasta lubadus

    Lõuatõmbeid tehaksegi ju vertikaalasendis? Või sa mõtled midagi taolist, et hoiad kangist kinni, jalad üleval, pea all ja teed siis kätekõverdusi? Sain kuidagi nii aru
×