Jump to content

veerandik

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

veerandik

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 29.07.1975
  1. Väljaastega kükid, kuidas parandada?

    Selge see et lihased nõrgad, olen ju vaevalised neli ja pool kuud vaid trenni teind. Jõusaali kavas oli ka kükk sees, seda tõstsin nende kuudega 25kilolt 32,5le, aga ikka suht nutune värk. Egoga pole probleemi, ongi 2,5kg ketas käes, aga mida ei suuda on alla laskumine, ikka suht püstine asend jääb. Treeneril on enamvähem põlv vastu maad. Mõtlesin et äkki peaks joogat või pilatest kõrvale tegema aga see on jälle nagu ühelt alalt teisele hüppamine. Ja siin tuleb ego seinana vastu et ikka tuleks kuu või paar ühte asja suuta teha.
  2. Minu eesmärk on kaalust alla võtta. Olen 35.a 180cm 98kg vähe treeninud mees. Kuskil septembri lõpust alates olen pidevalt jõusaalis käinud keskmiselt 4 korda nädalas, ostsin ka jõusaali treeningkava ja kuu aega tegin üht Kiivika kava, natsa tüütas ära ja otsisin vaheldust. Nüüdseks olen 7 korda bodypumpis käinud. Kõige raskem osa minu jaoks on väljaastega kükid, ei paindu eriti, jalad tudisevad all ja nõme enesetunne tekib. Samas teen alati eelsoojendust 25min (jooksulint või sõudeergomeeter või veloergomeeter või siis ellips). Nüüd mõtlengi, et äkki peaks seda eelsoojendust vähendama ja mingeid spets painduvuse või jalgade harjutusi tegema. Kas kellegil on soovitusi.
  3. Prantsuse surumine kangiga lamades

    Näites http://www.fitness.ee/exercise_show.php?excID=134 Ott viib kangi otsaesise juurde ja siis surub üles. Saalis olen näinud, et kang viiakse peast mööda alla kukla taha ja siis surutakse üles. Kas on mingi eriline põhjus amplituudi suurendamiseks?
  4. Kätekõverdused

    Praegu üritan hommikuti jalad maas, käed esikupingi peal teha ja kui jõusaalis mahti on siis step-pingil, nii viis-kuus korda järjest teha on ok, aga päris ilma abivahenditeta ei suuda veel kätekõverdusi teha. Mis treenerisse puutub, siis ma ei tea kas ta kabet oskab aga peamine suunitlus pidavat jooga olema. Peale jõule otsustasin senistest kavadest loobida ja teha Kiivika kava kaheks järgi http://www.fitness.ee/treeningkavad/20 Osad harjutused tuleb masinate puudusel asendada, aga küll miskit leian. Siin foorumis on paljud laheded lingid läbi käinud.
  5. Kätekõverdused

    Soojenduseks on tavaliselt 15-20min sõudeergomeetrit. Lõpetuseks siis mingi muu kardiomasin 20-30min. Kava1 rind surumine hantlitega pingil 3x10 10kg selg tõmme kangiga vastu kõhtu, kummargil selg sirge 3x10 32,5kg käsi eest küünarvarre kõverdus hantlitega 3x10 10kg käsi tagant blokksüsteemil käte sirutus 3x10 36kg selg jõutõmme kangiga 3x10 35kg rind trenažööril küünarvate kokku tõmbed 3x10 23kg selg trenažööril kangi tõmbed lõua alla 3x10 41kg kõht trenažööril 3x15 43kg selg pingil kummargil istudes käed üles "liblikas" 3x10 6kg Ise olen lisanud trenažööril rinnalt surumise 3x10 16kg Kava2 õlg lendamine küljele hantlitega 3x10 6kg õlg kangiga surumine üles, pea eest ja tagant 3x10 15kg reis ja tuhar trenažööril 3x10 109kg õlg kangiga küünarnukkide üles tõmbed 3x10 20kg jalad kükid kangiga 3x10 27,5kg õlg õlgade tõstmine 3x10 14kg kõht hantel põlveni ja ülesse tõmme, kumbki pool 3x15 20kg kogu keha kätekõverdused, nii palju kui jaksad 3x0 Ise olen lisanud trenažööril õlalt surumise 3x10 23kg Raskuseid olen natuke algsetest treeneri soovitustest suurendanud. Loomulikult ütles treener ka et kätekõverdusi võib teha pingi najal ja põlvedel, lihtsalt siin otsisin mingit muud moodust kuidas ikkagi suuta kätekõverdusi teha. Taustaks veel nii palju et neli aastat tagasi kaalusin 136kilo võtsin kahe aastaga maha 47 kilo ja olin siis kord 89kg. See maha võtmine tuli peamiselt söömisharjumuste muutmisega + auto asendamisega jalutamise vastu ja trennideks olid ujumine ja jalgrattasõit ning kodus liigutasin end ka velotrenažööril seebikaid vaadates. Praegune soov on lihtsalt ennast hästi tunda, kehakaalu vähendamine pole omaette eesmärk.
  6. Kätekõverdused

    Tere kõigile Olen 35a 100kilone vormist väljas mees. Kaks kuud olen käinud jõusaalis. Kohe alguses tellisin jõusaali treenerilt treeningkava, sain kava mis on jaotatud kaheks ja ühes osas on sees kätekõverdused. Piinlik küll aga ma ei suuda ühtegi teha. Treener küll lohutas et kolme kuu pärast tema kava järgides peaks suutma kätekõverdusi teha aga nüüd on kaks kuud möödas ja ma ei suuda ikkagi ühtki kätekõverdust teha. Nii palju on vorm paranenud et algasendist poole peale alla suudan end lasta ja üles tõsta. Kas on mingeid harjutusi, mis asendaks kätekõverdusi? veerandik
×