Jump to content

offence

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

offence

  • Tase
    Algaja

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female

Viimase Profiili Külastajad

2 402 profile views
  1. Martinkink blogi

    Minu autol on ka 100% õige läbisõit ja ülla-ülla, ei olegi ainuomanik. Enamus autod mida vaadatud sai, olid loomulikult rahulikult tagasi keritud. Autot ostes sai iga auto VIN-koodi järgi enne üle vaadatud, palju on tegelik läbisõit ning loomulikult seda, kas auto on avariis osalenud või mitte. Loomulikult iga ''õnnetust'' just ei pruugi kajastuda, aga läbisõidu võiks siiski enne kindlaks teha ja sellega pole probleemi. Kui eelmine auto sai maha müüdud, mida polnud keritud, viskasid pooled ostjad toru hargile, sest ''oh my god, läbisõit on nii suur, et see jääb küll kohe teeäärde.''
  2. head pick-up-line palun

    ''Tere'' koos naeratusega tundub üsna originaalne ''pick-up-line.''
  3. Igakuine võistlus - Põrandal surumine

    Ilus esimene sooritus fdvk! Aga põhimõtteliselt naistele siis lihtsalt kangiga surumine ilma lisa raskuseta?
  4. Batoonid

    Eks ta rahakoti kergemaks jah teeb, kui lisandeid tarvitada. Sama teeb ka tavasöök poest, igal ühel oma valik. Samas võiks ju nii ka võtta, et shokolaadi võiks ise algusest lõpuni teha, ilmselt tuleks asi tervislikum ja kanu võiks kasvatada jne Aga see ongi tänapäeva elu. Vahest sa lihtsalt tahadki selle vahepala osta ja nahka pista, ilma, et selleks peaks eraldi poes käima ja kõiki komponente ostma, koostisosi jälgima ja uurima ja selle peale oma aega raisata. Ma eelistan ka osta kohupiimapastat näiteks, aga samas on vahel nagu igagi teine isu, hoopiski isu batoonide järele. Vahest on isu näiteks jäätise järele, vahest grill-liha, mõnikord batoonidejne. ja, kui sa neid just praegu tahad, siis sa ostad poest juba valmis marineeritud liha, mitte ei hakka ise tegema algusest lõpuni marinaadi jne (samas oleks see ju tegelikult palju maitsvam.) (Milline šašlõki isu nüüd tuli )
  5. Mehed vs naised

    Kava oleneb sellest mis sinu eesmärgid on. Ka mitmel erineval 90kg ja 170cm pikkusega mehel võib kava täiesti erinev olla. See oleneb siiski sellest kas eesmärk on kaalulangus, lihase kasvatamine vms, sellest tulenevalt ka vastav kava. Sellepärast tehaksegi üldjuhul (on ka kahjuks erandeid) kavad personaalselt. Edit: Ups, vabandust, lugesin alles nüüd, et küsitud oli: kaalu langetamisel. My bad!
  6. Sail - Awolnation peaks olema
  7. Trennikaaslast

    Ja kus kandis jõusaalis käimisest oled huvitatud? Siis oskame ehk ka soovitada
  8. Trennikaaslast

    Ning kus ja kuidas sa mõtled treenida? Kui kuskil saalis, siis kirjuta kus ja ehk leidub sealgi kaaslase tahtjaid. Aga kui mingid muud plaanid, ntks jooksmas käimine, rattasõit vms, siis oleks ju hea sedagi teada.
  9. Kimberi Klubi

    Kimberi Klubi on kindlasti Pärnu parimaid klubisi ja lausa kadedaks teeb, et õnnelikud inimesed kes seal tööd teha saavad Jõudu ja jaksu !
  10. Loen juba mitmendat ja mitmendat korda infot koolituste kohta. Soovin läbida I taseme eriala koolituse mis toimub 15-17.03 ja 22-24.03 kuid on see võimalik, kui eelnev üldainete koolitus on läbimata? Tundub, et olen vist millegiga vastu pead saanud, et kohe üldse ei mõika
  11. Mida ja kuidas peaksin, või võiksin muuta?

    Oh ole mureta Vaata, et sul endal miskit ei kuku
  12. Mida ja kuidas peaksin, või võiksin muuta?

    Hehe, 4kg läks dieediga, ülejäänud hakkas lihtsalt ise mingiltmaalt peale seda kukkuma
  13. Mida ja kuidas peaksin, või võiksin muuta?

    Tänan väga vastuste eest Kas sain õigesti aru, et oma praeguse toitumise juures võin hoopis vastupidist teha oma kehale - ehk siis lisada kaalu? Unustasin ka mainida, et teen päevas 8h füüsilist tööd v,a nädalavahetusiti. Mõtlesin natuke menüü peale ja koostasin sellise, kas see liiguks juba paremuse poole? Hommik: Puder, kohv Vahepala: Banaan Lõunasöök: Kana, täisterariis, salat. Vahepala: Õun Õhtusöök: 2 keedumuna, kodujuust, salat.
  14. Tere. Olen 163cm pikk, kaalun umbes 53-55kg, olen kaalunumbriga üsnagi rahul, kuid peegelpildiga mitte. Olin umbes aastakene tagasi 66 kilogrammi juures kuid umbes 4st kg'st sain lahti tänu dieetidele, sooviksin lahti saada ka oma päästerõngast kõhu ümbert ja seda tervislikul moel, kuid ei tea üldse, kas ja kuidas ma midagi õigesti teen või mitte. Kirjutan oma tänase toitumise: Hommik: 2 viilu röstsaia, tass kohvi vähese suhkruga. Lõuna: Tomati-kurgi salat(pool taldrikut), ülejäänud pool taldrikut jagunes kartulipudru ja kala jaoks. Õhtusöök: 2 viilu saia, peotäis kuivatatud ploome ja klaas jogurtit. Ma olen iseendaga pahuksis igatepidi oma söögiga, sooviksin teie nõu saada:) Aa ja trenni teen umbes kolm kuni neli korda nädalas jooksmist ja igapäevaselt kõhulihaseid.
×