Jump to content

Loorah

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Loorah

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 20.10.1991
  1. Mõtlen veel, et vastupidavuse arendamiseks/rasvapõletuseks soovitatav pulsivahemik oleks 130-140, et kuidagi väga imelikult õhuke piir jookseb siit "vormi rikkumise" ja parandamise vahelt või mis, toetudes F.Antsonile. Vastav toitumine on iga 3 tunni tagant, valgurikas.
  2. Mind ajendas kirjutama alljärgnev kirjutis SEST- minu igapäevane töö on täpselt sellise füüsilise koormusega, kus keskmine pulss seal 120 juures, töö kestus 6 tundi. (Lisaks teen küll ülepäeviti trenni, kas siis jõudu või aersoobsest (pulss ca 140)). Kas siia võib olla see koer maetud, miks rasvaprotsent ei taha alaneda hoolimata korrapärastest treeningutest ja vastavast toitumisest? KUIDAS RIKKUDA ÄRA VORM JA KAHJUSTADA TERVIST Fred Antson (http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTczwWg4DHmsBH16PmbTe4rhdx0tHsoGWNrQ7ADdYYCmQvsneR4) Järgnev tekst puudutab fitnessiste/kulturiste ja regulaarselt treenivaid oma keha rasvaprotsenti muuta soovivaid indiviide. Rakendades järgnevat informatsiooni, on garanteeritud Teie viletsam rasva/lihaste suhe, räsitud olemine ja udune võistlusvorm! 1. Tehke kauakestvat madala intensiivsusega aeroobset treeningut pulsiga allpool aeroobset läve (umbes 120-130 lööki minutis) nii tihti võimalik - kasvõi iga päev vähemalt tund kuni kaks korraga. Veelgi parem - tehke seda peale intensiivset jõutreeningut! Selline madala intensiivsusega treening toimib väljanägemise muutmisel väga tõhusalt, sest: a) muudab ainevahetuse äärmiselt ökonoomseks, mille tulemusena muutub keha efektiivseks rasvade salvestajaks ülejäänud tundidel ööpäevas - täpselt niisamuti, nagu raskustega treenides lammutatakse lihast, mis puhkuse ajal uuesti üles ehitatakse (parimal juhul küllaga), kulutatakse kerge aeroobse treeningu ajal rasva,mis hiljem uuesti sünteesitakse (soodsatel tingimustel küllaga) kulutab vaevaga kasvatatud lihaseid või niigi tagasihoidlikku lihasmassi - selle põhjustajaks on kataboolne hormoon kortisool, mida hakkab rohkem kui tavatingimustes tootma organism, mida õnnistatakse liigse aeroobse mahuga; c) kõige tipuks hakkab stressis keha kinni hoidma vett.
  3. Otsisin ja otsisin aga ei leidnud päris ammendavat vastust ennast huvitavale küsimusele, nimelt mis oleks see minimaalne süsivesikute päevane vajadus kui on eesmärgiks eelkõige rasvaprotsendi alandamine? Ühikutena mõtlen siis eelkõige mitu % päevasest kaloraasist. Suur tänu, kes oskab aidata
  4. MyFitness Rocca al Mare

    Lõuatõmbemasin ju täitsa olemas..
  5. Kilode lisandumise põhjus on mulle selge. Imestan just seda, et miks see juurdetulnud rasvapolster selline kergelt valulik on..
  6. 62kg → 67kg. Visuaalne pilt on niivõrd deformeerunud, et selle järgi võiks isegi rohkem kg olla.
  7. 6 päevaga on minu keha muutunud tundmatuseni, ei ole eales nii "rasvane" olnud ja 20 elatud aasta jooksul oman hetkel oma tipp kaalu. Äärmiselt kentsakalt tunned ennast oma praeguses kehas, aga see selleks. Küsimuse tekitab hoopis see, et miks see kogu minu kehale ladestunud rasv on valulik? Paar aastat tagasi kui võtsin samuti järsult pisut juurde siis tundsin samuti nahka sõrmede vahele õrnalt võttes valulikkust. Hetkel on see valulikkus kordi suurem, oskab keegi seletada?
  8. Kas postitasid video selle mõttega, et see võiks seletada minu kaalu mitte langemist? Muidu üsna asjalik aga endaga ma ühtegi paralleeli ei oska nüüd küll tõmmata juhinduvalt videost.
  9. Ennetamaks küsimusi, mida minu päevamenüü siis ka sisaldad võib, lisan siinkohal nt. tänase menüü: Hommik: 2 rukkipala noatäis võid katteks tuunikala, 2 keedumuna viilud Vahepala: 150g Puding Lõuna/õhtu: 3 kulbitäit borsi suppi veiselihaga tl hapukoor rukkipala võiga 200g suitsutatud broilerifileed
  10. Üritan siis võimalikult lühidalt. Tavapäraselt olin 173 pikk, 57kg, Naine, väga sportlik. August-September elus raske periood, juurde tulnud kilod +7, tulemuseks siiani suurim olnud kaal ja korralik pallikese välimus. Oktoobrist alates ülikooli tõttu väga suur treeningkoormus ca 13h nädalas, kaalu langus sellise koormuse juures minimaalne, toitumine ilmselt oli korrast ära. KUID Umbes selle kuu algusest söögiisu vähenenud ja seis on selline, et päevas söön vaid ca. 1000kcal( KUID juba ainult treeningutega kulutan ca.1000kcal, lisaks vajab keha veel baasainevahetuse energiat), kaalu langenud tühised 2kg selle ajaga. (Omaette teema on kuidas mul üldse energiat treeninguteks jätkub jne. aga hetkel see selleks.) Huvitab, et kas tõesti on see seis "keha säästurezhiimil" jne? Mõtlen kuidas see biokeemiliste protsessidena minu organismis siis väljendub, ja mida teha, et nädalas 13h treeningu juures mul see kaal langema hakkaks.
×