Jump to content

Fitness93

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Fitness93

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 14.11.1993
  1. MyFitness Viru

    Selge, suur tänu vastuste eest. Muutis kindlasti mu vaatenurka MyFitnessile. Eestis võiks ka Gold's Gym olla. ( just saying)
  2. MyFitness Viru

    Kuidas on myfitness virus lood kangide, hantlite ja jõumasinatega. On neid seal piisavalt? Küsin, sest on plaanis seda klubi külastama hakata, aga olen kuulnud et myfitness on tugevalt suunitletud cardio masinatele ning et korraliku jõutreeningut seal teha ei saa. Paluks infot selle kohta. Ning millist jõusaali te ise soovitaksite, kui prioriteet number üks on rasked raskused ja piisavalt palju masinaid, et ei peaks "tipptunni" ajal seeriate vahel tohutult kaua ootama.
  3. Kõhulihased, rasva % vähendamine, toitumine

    Söö sparglit. Kui rasvaprotsent madal, siis näed juba paari päevaga veelgi teravam välja. Nimet spargel viib kehast välja üleliigse naha aluse vee, mis ei ole lihaskoes sees. Samas pead meeles pidama, et jooksid rohkesti vett siiski edasi
  4. Keegi oskab öelda, kuhu homme Revalis tulema peab ja kuidas sisse saan? Ütlen lihtsalt valvelauda et tulin võistlema?
  5. Kas sellist võistlust on Tallinnas ka varasematel aastatel korraldatud? Ja kui on, kas kuskilt oleks võimalik tulemusi ka näha?
  6. Rasva kaotamine

  7. Minu toitumis ja treeningkavad.Arvamusi/abi

    õlapress http://www.fitness.ee/exercise_show.php?gr...y=21〈=1 jõutõmme http://www.fitness.ee/exercise_show.php?gr...ey=2〈=1
  8. Minu toitumis ja treeningkavad.Arvamusi/abi

    Kõigepealt tuleks ikka toitumiskava korralikult kokku panna, mitte mõelda kohe toidulisanditele(see on ka suurim viga mida kõik algajad teevad). Kui oled toitumiskava paika saanud ja mingi areng juba toimunud, siis võid alles hakata mõtlema lisandite tarvitamisele.
  9. Minu toitumis ja treeningkavad.Arvamusi/abi

    Ega surumisharjutustega jämedaid käsi ei saa. Tuleks teha biitsepsile ja triitsepsile kasvõi omaette treening päev(nt. ükskord nädalas.) Õlalihaste kasvatamiseks soovitaksin pigem isoleerivaid hantlitega lendamisi. Ning toitumiskava pane ikka korralikult paika. Telli endale see toitumiskava või konsulteeri pikemalt asjatundjatega.
  10. Söögikava.

    Seda mõtlesin minagi ja polegi soovitanud ainult valku süüa tal, sest kui ta ütles et sööb päeval ja õhtul kartuleid on süsikaid ka juba oma jagu.
  11. Söögikava.

    Nii, ja mis minu jutus siis nii valet oli?
  12. Söögikava.

    Ei ole seda väitnud, et paljas valgusöömine kellelegi lihasmassi annaks. Aga eks jaga siis oma arvamust ka.
  13. Söögikava.

    Ilmselgelt ei vabane sa kõhul olevast rasvast kõhulihaseid treenides. Peaksid käima jooksmas kasvõi mõned korrad nädalas( arvestades seda kui vähe sa sööd). Lihasmassi kasvatamiseks tarbi rohkelt valke, näiteks koju tulles ära söö võileibu vaid pakk kohupiima. Tegelikult peaksid kõikidel toidukordadel sööma rohkem valke, sest ega paljast kartulist ja kastmest lihas ei taastu ja ei kasva. Lihaste kasvatamiseks tuleks kindlasti paika panna treeningplaan, sest selline suhtumine et "Oh täna teen ja siis ülejäänud nädal ei viitsi midagi rohkem teha" ei too tulemusi.
  14. Soodsad valgurikkad toiduained

    Tekkis siis selline küsimus, et millistest valgurikastest toitudest saaks neid kiiresti imenduvaid valke kui kõrvale jätta kõik need Wheyd ja toidulisandid. Palju on siin räägitud kohupiimast kui aeglaselt imenduvast valgust, tahaks siis teada millised need kiiremad mida peale trenni süüa.
×