Jump to content

wilson

Kasutajad
  • Sisu loend

    286
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

wilson

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 05.09.1988

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://www.eci.ee

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    haapsalu
  • Interests
    jõusaal,autod
  1. Lockerz

    kutset : kx_devil@hotmail.com
  2. räpane tänavakaklus

    korralik low kick,vasaku käe upper ja parem sirge ! kui need kõik sisse suudad lüüa siis naljalt ikka vastast pole
  3. low kicki peale teine vend lihtsalt lendas. fight oli küll lühike kuid jah loopis nagu kartulikotti
  4. The Ultimate Fighter 10

    Keegi teab mis päeviti Usas saade käib? siis teaks täpselt millal tirida järgmine osa igastahes tõotab tulla VÄGEV !
  5. FITSHOP TARTU IVO ULMELINE PILDIMÄNG!!! 09.MAI 2009, Võistlus!!!

    kuum nagu kartulikott
  6. Pea Pööritus

    mul jalgadepäeval selline asi pidevalt.ise arvan et kuna jalad ju suurimad lihased siis ehk tõmbab vere jalgadesse ja ehk sellest? teistel päevadel sellist asja ei ole.
  7. Markus Ruhl comeback

    ja meid kõiki peaks sinu arvamus huvitama ? Ma usun et mees teeb rohkem trenni kuu aja jooksul kui sina aasta jooksul kokku,ega keemiat tarvitades lihas ise ei kasva.Selle jaoks tuleb trenni teha ja kõvasti
  8. Somatropinne

    see ongi veepomm jah,saad kuuri jooksul olunevalt söömisest 15-20kg juurde ja peale kuuri läppu kaob vähemalt 70% sellest ! selle sama nime Google otsingust läbi lastes leiab vähe rohkem informatsiooni selle aine kohta.
  9. Naharebendid

    see pigem kuidas kellegil,ega mul ka ainsad kohad käed ei ole kus armid on. kuskilt kuulsin et päevitus aitab veidi neid varjata,nii et peab aga vägisi päikse kätte ronima oma valget keha näitama
  10. Naharebendid

    ainus mis teha on käte trenni vähemaks võtta.et ei koormaks nii palju muud midagi.tahad korralikult teha tulevad nad edasi. Ma tean mida räägin endal täpselt biitsepsi peal samasugused. Lepi ja ära isegi ürita võidelda,sa ei võida niikuinii!
  11. Naharebendid

    ma ei saa aru miks nii vana teema pmst mitte millegiga ülesse tõstsid ? ja naha rebend esiteks ei kao sul mitte kuskile !
  12. Ab Rocket

    Parim mis on jäänud nende TopShopi asjadega on meelde kui reklaamisid mingit trenazööri.Reklaamiaks oli Chuck Norris "Tegu on täitsa uue tehnoloogiaga,ma olen seda kasutanud juba viimased 15a "
  13. Käsi (biitseps ja triitseps)

    biitsepsile ja triitsepsile mõeldud harjutustega saad lihast suuremaks. enda lemmikud on triitseps plokil/hantliga ette kallutatult ja biitseps hantlitega lendlemine seistes. tuleb nii mis mühiseb,kindlasti lase ka päev , 2 taastuda ennem kui hakkad sama lihasgruppi tegema! Kui teema algataja ise vanust ei anna pole mõtet siin oletada,mõne jaoks on noor 12a teise jaoks 16a.
×