Jump to content

L

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

L

  • Tase
    Vaatleja
  1. nitrotech

    Kui suured pakendid ja kui palju maksavad (kirjuta täpsemalt).
  2. Väga raske, kui mitte võimatu on välja tuua väliseid tunnuseid ,mis kindlasti peaks esinema steroidide kasutajal. Kui sa ise teed ``keemikuga´´ trenni samas kohas(näiteks), siis äkiline ja suur massi ja jõu kasv võib küll sellele viidata. Samuti võivad sellega omakorda kaasneda liigeste probleemid, naharebendid ja veel erinevad tervise problemid. Olen tähele pannud ka suhteliselt punnis kõhtu(ei oska öelda kas sellel ka mingi tähendus on) Loomulikult kõik see ei pruugi üldse nii olla. Kõik oleneb, mis ainet ja mis kogustes tarvitatakse, palju mõistust inimesel on jne. Ühesõnaga väga raske küsimus sul.
  3. küsimus trenni kohta

    Olen ka proovinud biitsepsit selja päeval teha, see aga eriti ei sobinud mulle, sest ei suutnud enam maksimaalselt pingutada. Järgmisel päeval tehes on aga hoopis teine tera.
  4. 1.See on tavaline, et algul jõud suureneb kiiresti, hiljem aga hoog raugeb. 2.Kui sul praegugi 5kg-i max suureneb kuu jooksul, siis see on ülihea ja ei saa kuidagi väita, et edasi ei läheks. 3.Sa teed 4 korda nädalas trenni, mis ühe lihase 2 päva järjest treenimisest sa räägid.(Ma eeldan, et su kava on kolmeks või neljaks jaotatud). 4.Trenni poole pealt niipalju, et peaksid treenima mitmkülgselt. Surumises osalevad ka paljud muud lihased peale rinnalihaste. Kui sind huvitab ainult maxi surumine siis peaksid tegema lühemaid seeriaid kuid ma soovitaks aegaajlt teha ka pikemaid. 5.Loomulikult toitumine ja puhkus on ülitähtsad. Kui nendega on OK siis võiks edasimineku seiskumise korral mõelda ka toidulisadele(kui sa juba ei kasuta neid). See oleks lühidalt kõik.
  5. põlv teeb "klõps"

    Kui põlv ka valu teeb, siis võiksid mõnda määritavat geeli proovida (n.Fastum Gel), aga muidu on eelpool mainitud Ultra gel väga hea. NB! Ära karda ´´keemiat``,inimene ise ongi üks suur keemia
  6. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    Järgmine kord vaata ringi ega mõni kodeeritud rihamga vant sul liiga lähedal ei ole .Kui see on nii siis on see üsna tavaline,et viskab midagi üle kahesaja pulsi näidu.
  7. Pulsi kell

    Saadaval on spordipoodides.Võrdle mudeleid ja hindu.Võiksid arvestada u.1500kr-ga.Hinnad algavad u.700-st kroonist,kuid kõige algelisemat ei soovita osta.Muidugi kui aitab ainult pulsilugejast,siis ole lahke.
  8. piimasaaduste seedimine

    Tegemist on laktoosi talumatusega,mis esineb u.20% inimestest.Kääritamata piimatoodetes sisaluv laktoos,mida ei lagundata või lagundatakse osaliselt kutsub esile tavaliselt kõhulahtisust(nagu ütles ka M.M).Tomcat´i jutu iva võib olla selles,et kui laktoos kutsub esile tõsise kõhulahtisuse,siis piimatoodete tarbimisel toimub toitainete(k.a.valgud)väiksem imendumine.
×